Şimdi Ara

hiçbir şey bilmeden sınava girsem ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Liseyi açıktan bitirdim ama çok kolaydı sınavlar hiç kitap açmadan sadece sınavlara girip yüksek notlar alarak bitirdim.Sonra ayt tyt girince tabi hiçbir şey bilmediğim için bir halt yiyemedim.Fakat şimdi baraj felan kalkmış acaba seneye sınava girsem aöf felan kazanıp okuyabilir miyim ?

• kaç net yapmıştın hocam girdiğin sene? sıralama hesaplama sitelerinden bakabilirsin. gözüken sıralama, girmek istediğin bölüme yetiyor ise girebilirsin. yine benzer bir şeyler yapacaksındır büyük ihtimalle. he tabi çalışmadan girersen diyorum bunu. çalışarak tıp bile kazanılabilir bir senede.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

sıfır temelle tıp kazanılmaz 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

Ciddi ciddi hiçbir şey bilmiyordum öylesine girdim sınava ama ilk kez böyle bir ortamda bulunduğum için heyecan ve stres yaptım.Bildiklerimi işaretledim bilmediklerimi salladım ve haliyle barajı bile geçemedim.Fakat ayt de dedim sallamıyım bilmediklerimi daha rahat takılayım dedim, kasmadan rahat bir şekilde girdim sınava.Fakat o sınavda da matematik testini boş bıraktığım için sanırım sınavım geçersiz sayılmış sıralama puan vs. hesaplanmamış.Fakat bir sitede yaptığım netleri girip hesapla dediğimde 250puan gibi bir sonuç çıkmıştı.Birazcık çalışsam sallamadan düzgün bir şekilde sınava girsem en kötü 250puan felan alırım sanırım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.