|
arkadaşlar merhaba, blade axe nivea deodoratlar kullandım ama kokusundan sadece memnundum ama hiçbiri kalıcı olmuyordu, 3 gün önce odada bir koku hissettim bebek kokusu yıkanana bebek kokusu gibi, ne güzel ferah temiz dedim, bir sıcaklık hissettim, kimden geliyor dedim abimiz ben sıktım dedi ne bu abi dedim, first class deodorat dedi gençliğimizde kullanırdık ben hala bunu kullanıyorum dedi, neyse al bu senin olsun dedi ,ben de öbürsün gün bir denemek için sıktım hem koltuk altıma hem de elbiseme Allah Allah gün sonunda elbisemi ve koltuk altımı kokladım hala deodorant kokusu geliyor, çok iyi kalıcı da demekki dedim, bir de bu kalitenden kalıcılıktan ödün verdikleri haliymiş eskiden daha da iyi imiş, neyse akşam sipariş verdim aşağıdaki fırsat yerinden: First Class Erkek Sprey Deodorant 6 x 150 ML Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/first-class-erkek-sprey-deodorant-6-x-150-ml-2333833?magaza=wellgross&utm_source=donanimhaber&utm_medium=cpc&utm_campaign=dhn11&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel |
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! ![]() Hakan FİDAN Türkiye için: Nükleer silah! Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun! |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt