|
var mı benim gibi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
var mı benim gibi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
facebook u uzun zamandır kullanıyorum neredeyse ilk çıktığından beri fakat artık kapatacağım yapay zeka saçmalıkları bezdirdi cidden çok fazla sahte içerik doldu. inanılmaz troll topluluğu var yandaşlar saçma sapan içerik üretiyor ve sanırım para da devlet kasasından olduğu için sürekli reklamlı öne çıkıp geliyor. engelle engelle bitmiyor. amacının pek kalmaması eskiden arkadaşlarını falan bulur sohbet ederdin hatta rasgele tanıştığım insanlar bile olmuştur. şimdi ise profil kapatma çıktı çoğu kişi hesap bile kapatıp bıraktı. çoğu kişi kullanmıyor artık. |
|
|
Tamam ama ben de herkesin hemen ulaşabileceği biri değilim? Birisi eğer benim instagram profilime girip ha dhmimakina demek ki böyle biriymiş şuraya gitmiş şunu yapmış şu yemeği yemiş diyip beni 30 saniyede analiz edemez. Ben buna izin vermiyorum. Beni tanımak isteyen karşıma geçip benimle sohbet edecek benimle iletişim kuracak. Seni 30 saniyede tanıyan yine 30 saniyede engeller de. İletişim emek işidir öyle bir yazılıma girip oradaki yalan dolan postlara bakıp hayatımın ufak bir anına göre beni yargılayacak insan aptaldır zaten. Instagram yalan üzerine kurulu. İnsanlar kendilerini orada hayal ederek gerçek hayatı yaşıyorlar resmen psikolojileri bozulmuş. Mesela Fransa'ya Eyfel Kulesi'nde fotoğraf çekip o sarı ışık arkadan vururken demir yığınının önünde durduğu fotoğrafı instagrama atabilmek için gidiyorlar. Beyinsiz bu insanlar beni ilgilendirmiyorlar da. Benim instagramım hard diskimde duruyor merak eden varsa gelsin evime göstereyim postlarımı çay kahve ikram edeyim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
TR'de 200 + maaş kimseye vermezler, uzman doktor, cerrah, üst düzey bankacı, genel müdür, üst düzey yönetici ancak alır onlar da %3'lük dilimde flandır. 200 + alayım diyen maalesef babayı alır. 200 - 300 bin gelir icin cok sayıda gayrimenkul vs olmaßı gerekiyor. Diyelim ki, 10 - 20 dayren var, en kötü ihtimalle 20 - 40 liradan kiraya verdin 400 lira kazanırsın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Ağustos 2026; 19:49:26 > |
|
|