Hiçbir erkek yüzüme bile bakmıyor keşke ben de missmelody kadar güzel olsaydım hayatım beğenilmemekle geçti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hiçbir erkek yüzüme bile bakmıyor keşke ben de missmelody kadar güzel olsaydım hayatım beğenilmemekle geçti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
70 kilo fazlan var hocam. önce onlardan kurtul sonra gerisini hallederiz 8-10 bilemedin 15-20 ameliyatla |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NassinGözüm -- 13 Mayıs 2025; 19:54:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam biraz kırıcı olabilir ama doğruyu söylemenin önemli olduğunu düşünüyorum. Şişman bir kadının beğenilme ihtimali çok düşük. |
Kırıcı falan değil açık açık şişmansın bu yüzden seni beğenmedim demedi bir allahım kulu varaa yoksa lafı eveleyip geveliyorlar bence kilo ver falan deseler anlarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
90 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Denmez zaten. İki cinste açık konuşmaz. Sevgilim var, şu an ilişki düşünmüyorum klasik bahaneler. Ama birisinin demesine gerek yok zaten bu bilinen bir gerçek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 13 Mayıs 2025; 20:25:39 > |
Bu mesajda bırak gülmeyi, yüzü gülümsetecek hiçbir numara yok.. Demek ki senin gülme katsayın çok düşükmüş... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dün çektim ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |