Şimdi Ara

Hiç birşey yapmak istemiyorum, halsizim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son 1-2 aydır böyleyim hiç birşey yapmak istemiyorum. Dışarı çıkmak, gezmek hiç ilgimi çekmiyor artık. Sosyal fobi falanda değilim insanlarla çok rahat iletişim kurabiliyorum utanma vb. durumda yok. Nedeni ne olabilir? Depresyon falan mı diye baktım belirtileri üzüntü hali, intihar düşüncesi, odaya kapanma gibi şeyler söylüyor fakat ben mutluyum, ailemle sohbet etmeyi seviyorum fakat arkadaşlarım beni sıkıyor, intihar gibi bir düşüncem yok. Nasıl çözeceğim bilmiyorum. Tavsiyeniz var mı acaba? Bununla ilgili kan ve idrar testi yaptırdım fakat normal çıktı.

Edit : Yalnız başıma araştırmalar yapmak, evde ufak deneyler yapmak, beyin fırtınası yapmak, oyun oynamak beni mutlu ediyor. Karı kız muhabbetleri artık pek ilgimi çekmiyor o muhabbetlere girsem hemen aklıma mesajlaşmalar ve sürekli konuşmalar, hesap vermeler geliyor buda beni sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 26 Kasım 2014; 5:27:40 >

• aynı durumdayız dostum. 2 aydır derslere gitmiyorum. izlemediğim film kalmadı evde. ne kadar daha devam eder bilmiyorum.
  • İyi durumdasın, içine kapanıp kendine kulak vermek iyidir. Dostum, mutlu isen problem yok demektir.

Ben sadece ot içtiğimde kendimi onlar gibi hissedebiliyorum. Sadece kafam dumanlıyken, onları analiz etmek yerine onlarla iletişim kurabiliyorum. Sen onlar gibisin, bu da sorun yok demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

İyi durumdasın, içine kapanıp kendine kulak vermek iyidir. Dostum, mutlu isen problem yok demektir.

Ben sadece ot içtiğimde kendimi onlar gibi hissedebiliyorum. Sadece kafam dumanlıyken, onları analiz etmek yerine onlarla iletişim kurabiliyorum. Sen onlar gibisin, bu da sorun yok demek.

Onlar derken benim gibilerden mi bahsediyorsun hocam? Eğer benden bahsediyorsan güzel birşey eğer mutluysanda bunun birde ilerisi var hocam insan kendini ileriye hazırlamalı öyle değil mi?
  • her insanın durgunluk evresi vardır geçer elbet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterope

quote:

İyi durumdasın, içine kapanıp kendine kulak vermek iyidir. Dostum, mutlu isen problem yok demektir.

Onlar derken benim gibilerden mi bahsediyorsun hocam? Eğer benden bahsediyorsan güzel birşey eğer mutluysanda bunun birde ilerisi var hocam insan kendini ileriye hazırlamalı öyle değil mi?

Senin için dedim mutluysan ne yaptığının, nerede olduğunun önemi yoktur diye.
     Hiç birşey yapmak istemiyorum, halsizim.

Bu adam benim adaşım.
    Önce onunla yaşayanlara, sonra şimdi yaşayanlara bakıyorum.
    Benim için ilerisi diye bir şey yok. Ben 24 yaşında bir dinozorum.
    Ya çok yanlış bir dönemde yaşıyorum, yada gerçekten anarşist vir sosyopatım.

• @Simone Simos

Haklısın hocam ama 1-2 aydır böyle şimdiye kadar geçmesi gerekmez miydi?

@LucidEresbos

Taylan Özgür...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi yazmak hiç istemiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@Simone Simos

@LucidEresbos

Taylan Özgür...

Benim adım Taylan Özgür G------

Kaç yaşındasın, ne iş yapıyorsun, nerede-kiminle yaşıyorsun, 1-2 ay önce hayatında ne değişti, cinsiyetin ne,
    Değiştiğini düşünme sebep olan ne? belki eskiden de böyleydin, sadece farkına vardın...
  • quote:

quote:

@Simone Simos

@LucidEresbos

Taylan Özgür...

Kaç yaşındasın, ne iş yapıyorsun, nerede-kiminle yaşıyorsun, 1-2 ay önce hayatında ne değişti, cinsiyetin ne,
    Değiştiğini düşünme sebep olan ne? belki eskiden de böyleydin, sadece farkına vardın...

19 Yaşındayım, açıktan okuyorum, ailemle yaşıyorum. Aslında ben hep yalnızlığı severdim fakat sorumluluklarımı bilirdim ve yapardım, hayatımın değişmesi için çaba sarfederdim. Şimdi saldım kendimi uğraşmıyorum hiç birşey ile nedeni bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 26 Kasım 2014; 6:08:09 >

• quote:

quote:

quote:

@Simone Simos

@LucidEresbos

Taylan Özgür...

21 Yaşındayım, açıktan okuyorum, ailemle yaşıyorum. Aslında ben hep yalnızlığı severdim fakat sorumluluklarımı bilirdim ve yapardım, hayatımın değişmesi için çaba sarfederdim. Şimdi saldım kendimi uğraşmıyorum hiç birşey ile nedeni bu.

Çalışmıyorsun, açıktan okuyorsun, ailenle yaşıyorsun, 21 yaşındasın

Saba karşı bu saatte pc başında vakit harcadığına göre çalışmıyorsun.
    Sosyal açıdan aktif olman gereken dönemde okulu da açıktan okuyorsun.
    Yalnızlığı sevip ailenle yaşaman da var tabi.

Sorumluluklarını bir kenara bırakmaya başlamışsın, hayatına yön vermek için çabalamayı da bırakmışsın.
    Sosyal hayattan kendini soyutluyorsun. Asosyalliğe doğru ilerliyorsun(2-3 arkadaşın illaki vardır, bu asosyal olmadığın anlamına gelmez) ve mutlusun, bunu ötesi depresyon.
    Sosyal hayattan uzaklaşmak ve yalnız olmaktan keyif almak ilginç bir durum ve bende de bu sorun var. Sorumluluklarım olmasa, sosyal hayatı tamamen bırakabilirim.

ekleme: Seninle aynı şeylerden hoşlanan bir kız arkadaş bulursan seni stable hale getirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 26 Kasım 2014; 6:04:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Simone Simos

@LucidEresbos

Taylan Özgür...

21 Yaşındayım, açıktan okuyorum, ailemle yaşıyorum. Aslında ben hep yalnızlığı severdim fakat sorumluluklarımı bilirdim ve yapardım, hayatımın değişmesi için çaba sarfederdim. Şimdi saldım kendimi uğraşmıyorum hiç birşey ile nedeni bu.

Çalışmıyorsun, açıktan okuyorsun, ailenle yaşıyorsun, 21 yaşındasın

Saba karşı bu saatte pc başında vakit harcadığına göre çalışmıyorsun.
    Sosyal açıdan aktif olman gereken dönemde okulu da açıktan okuyorsun.
    Yalnızlığı sevip ailenle yaşaman da var tabi.

Sorumluluklarını bir kenara bırakmaya başlamışsın, hayatına yön vermek için çabalamayı da bırakmışsın.
    Sosyal hayattan kendini soyutluyorsun. Asosyalliğe doğru ilerliyorsun(2-3 arkadaşın illaki vardır, bu asosyal olmadığın anlamına gelmez) ve mutlusun, bunu ötesi depresyon.
    Sosyal hayattan uzaklaşmak ve yalnız olmaktan keyif almak ilginç bir durum ve bende de bu sorun var. Sorumluluklarım olmasa, sosyal hayatı tamamen bırakabilirim.

ekleme: Seninle aynı şeylerden hoşlanan bir kız arkadaş bulursan seni stable hale getirebilir.

Hocam yaşım 19 yanlış yazmışım birşey izliyordum, Sonuç nedir peki hocam? Kız arkadaş benim gibi çok zor ama olursa olabilir tabi sıkmayacak biri olması şartıyla. Hocam benim en büyük sıkıntım insanları fazla çekemiyorum, insanların bana emir vermesi, hep birşeyler beklemesi beni çıldırtıyor. Bende mutluluğu insanlarda değil de hedeflerde buluyorum. Bilim beni aşırı mutlu ediyor bilmekten çok mutluluk duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 26 Kasım 2014; 6:11:10 >

• Sterope kullanıcısına yanıt
    Çevreni değiştir, çevrendeki insanlarla senin düşünme şeklin uyuşmuyor. Bu yüzden de sosyal hayat sana sıkıcı geliyor.

ekleme: Madem bilim bu kadar ilgini çekiyor, bir iş bul sınava hazırlan, adam gibi bir üniversiteye git. Orada kafa dengi arkadaşlar illa ki bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 26 Kasım 2014; 6:16:23 >
  • quote:

Çevreni değiştir, çevrendeki insanlarla senin düşünme şeklin uyuşmuyor. Bu yüzden de sosyal hayat sana sıkıcı geliyor.

ekleme: Madem bilim bu kadar ilgini çekiyor, bir iş bul sınava hazırlan, adam gibi bir üniversiteye git. Orada kafa dengi arkadaşlar illa ki bulursun.

Zaten aklımda o var hocam ama çalışmak bu aralar hiç içimden gelmiyor sıkıntı o zaten lise açıktan bittikten sonra 1-2 seneye biter diye tahmin ediyorum, üniversite başlayacağım sonrası sosyal hayat falan farklı insanlar güzel olur diye ümit ediyorum ama şimdi ne yapacağım sıkıntı o hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.
  • Bipoların ilk evresinde olabilirsin. Yaş olarak uygun dönemdesin 20'lerin başlarında ortaya çıkabiliyor. Psikolağa git, iş bul çalış, evde durdukça eve daha çok yapışacaksın. Olmadı askere git. Liseyi ordaykende bitirebilirsin.
    Hiç olmadı ÖL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 26 Kasım 2014; 6:24:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

her insanın durgunluk evresi vardır geçer elbet

inşallah haklısındır be :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bipoların ilk evresinde olabilirsin. Yaş olarak uygun dönemdesin 20'lerin başlarında ortaya çıkabiliyor. Psikolağa git, iş bul çalış, evde durdukça eve daha çok yapışacaksın. Olmadı askere git. Liseyi ordaykende bitirebilirsin.
    Hiç olmadı ÖL

Hocam 19 yaşında ne askerliği daha askere var. Hocam bipolar falan da olduğunu düşünmüyorum, sanırım insanlardan sıkıldım.
  • quote:

quote:

Bipoların ilk evresinde olabilirsin. Yaş olarak uygun dönemdesin 20'lerin başlarında ortaya çıkabiliyor. Psikolağa git, iş bul çalış, evde durdukça eve daha çok yapışacaksın. Olmadı askere git. Liseyi ordaykende bitirebilirsin.
    Hiç olmadı ÖL

Hocam 19 yaşında ne askerliği daha askere var. Hocam bipolar falan da olduğunu düşünmüyorum, sanırım insanlardan sıkıldım.

21'din 19 oldun, biraz daha konuşursak 17'ye düşeceksin. Polisle uğraşamam ben yatmaya gidiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.