Şimdi Ara

Hiç bir Galatasaray yöneticisi şike suçlamasından hapse girmemiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Bu ülkeye şikeyi Galatasaray getirmiştir" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a sarı kırmızılı kulüpten peş peşe sert cevaplar geldi. Divan kurulu Başkanı İrfan Aktar, "Bizim hiçbir başkanımız şike nedeniyle hapse girmemiştir" derken, kulüp başkanı Dursun Özbek, "İsterlerse beni Taksim meydanında assınlar, Galatasaray değerlerinden ödün vermem" ifadesini kullandı.

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerde bir TV kanalında söylediği, "Ne şike yaptık ne de 8-10 gol yedik" şeklindeki sözlerin yankıları sürüyor.

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Antalyaspor maçından sonra Özbek'e cevap olarak, "Bu ülkeye şikeyi Galatasaray getirmiştir" ifadesini kullanması yeni bir polemiğin başlangıcı oldu.

    Dursun Özbek daha sonra, "Ben kimseyi kastetmedim" açıklamasını yapsa da ortalık yatışmadı. Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar Divan Kurulu toplantısında çok sert bir açıklama yaparak şunları söyledi:

    "SAYGISIZ İFADELER KULLANDILAR"
    "Yakın dönemde Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesinde spor dışı işlemleri tercih eden değerli yöneticiler kendi ekiplerini motive etmek için fütursuzca 'Galatasaray bizim düşmanımız' diyebilmiş. Kadın basketbol maçındaki federasyonun yanlış lisans uygulamasında 'Galatasaraylılar sahtekarlık yapmıştır' diyecek kadar saygısız ifadeleri kullanabilmişlerdir.

    5 Şubat 2016 Cuma günü, Antalyaspor-Fenerbahçe maçındaki mağlubiyetten sonra, yine aynı yöneticiler, gündemi değiştirmek, dikkatleri başka yöne çekmek için kulübümüzle ilgili iftira ve hakaret söylemlerine devam ederek kulübümüzü şike yapmakla suçlamış ve tarihimize bakmamızı söylemişlerdir.

    "HİÇBİR BAŞKAN VE YÖNETİCİMİZ ŞİKEDEN CEZA ALMADI"
    Değerli Galatasaraylılar. Ben tarihimize baktım. Geçmiş 111 yıl içinde 36 başkandan hiçbirisi 1 gün dahi şike suçlamasından ötürü hapse girmemiş. Hiçbir yöneticimiz 1 yılı aşkım süre aynı suçlamayla ceza eviyle tanışmamıştır. Ayrıca hiçbir yöneticimiz de TFF tarafından şike cezası almamıştır.

    Birtakım dedikodu ve rivayetlere dayanarak 111 yıllık kulübümüzün şikecilikle itham edilmesi bütün Galatasaraylılar'ı rencide etmiştir. Cuma gününden bu zamana bu konuyu kınayan telefon ve SMS aldım. Bu konuyu daha önce verdiğim açıklamalar ışığında UEFA'nın bütün kademelerinde şike olgusu kesinleşen bu sebeple 2 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezası alan, 2 yöneticisi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından şike suçuyla cezalandırılan değerli rakip kulüp yöneticilerinin kulübümüzle ilgili iddia ve iftiralarını kesin olarak reddeder, kendilerine iade ederiz.

    Malesef içinde oldukları üzücü ve utandırıcı duruma kulübümüze de dahil ederek kamuoyunun dahil etmek isteyebilirler ancak yanlış örnek ve yanlış camiayı seçtiler. Spor dışı uygulamalardan vazgeçmelerini, ebedi dost, ezeli rakip camia olarak kendilerine tavsiye ederiz.

    ÖZBEK: İSTERLERSE BENİ TAKSİM MEYDANINDA ASSINLAR"
    İrfan Aktar'ın bu sözlerinin ardından kürsüye çıkan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise şunları söyledi:

    "Federasyon içeriğini bildirmeden, sadece tapeyi bana gönderip, sportmenliğe aykırı diye savunmamı istemiş. Yaptığım açıklamaları, deşifrelerini okumuşsunuzdur. Kimseyi rencide etmedim ama insanlar alıngan olabilir. Fakat benim konuşmam da hiç kimseye bir gönderme yoktur. Onlara savunma yapmayacağımı ilettim. İsterlerse beni Taksim meydanında assınlar, Galatasaray değerlerinden ödün vermem."

    "GİDİŞİMİZ İYİ DEĞİL"
    UEFA süreci hakkında da bilgi veren Özbek, "23 Şubat'ta bir görüşme yapacağız. Futbol dünyasının yakından tanıdığı avukat Jean Louis Dupont ile gideceğiz. Gidişimiz iyi gidiş değil. Bugüne kadar Galatasaray'ı yönetenlerin bazı şeyleri iyi yapmadığını, başaramadığını düşünüyorum. Gerekenleri yapmazsak olacakları bu camia taşıyamaz. Ben eldeki varlıkları satarak bir çözümden yana da değilim. Birlik ve beraberliğin sembolü olacak ilk hamle "Tek bilek, tek yürek" projesidir. Herkesin bu bilekliği takmasını istiyorum. Eskisi gibi har vurup harman savurma dönemi bitmiştir. Size söz veriyorum. 31 Mayıs 2016'da G.Saray Sportif AŞ'nin zararı 10 milyon Euro'nun altında olacak" diye konuştu.

    http://www.hurriyet.com.tr/galatasaraydan-aziz-yildirima-zehir-zemberek-cevaplar-40052613







  • Yarsuvat başta olsaydı bu tür sözler duyamazdık, aksine Fener ile övgü ile bahsedilirdi açıklamalarda. Bu Dursun sanki bu aralar Aysal ile çok takılıyor, fena laf atmaya başladı.
    Ben bu lafa çok takıldım : "Ben eldeki varlıkları satarak bir çözümden yana da değilim"
    O Riva artık satılmalı be kardeş sat Riva'yı sil borcu, birşey yapamadan taraftarın kahramanı ol. Ama yok işleri zorlaştırmalıyız çünkü bu külübü yöneten Inan Kıraç denilen paragöz elemandır.

    Hem gidişimiz iyi değil hem de hiç birşey satmak istemiyorsun. Bilekliklemi atlatacağız UEFA'yı.
  • her hırsız her katilde hapise girmiyor çoğu serbest bu onların suçsuz olduğunu göstermez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furiosa

    her hırsız her katilde hapise girmiyor çoğu serbest bu onların suçsuz olduğunu göstermez.

    İspat edeceksin tamam mı? Ben sana burda tonla laf ederim .Herkes istediğine istediği ithamda bulunsun ozaman.Saçma sapan örnek veripte kendine güldürme

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pthe.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Furiosa

    her hırsız her katilde hapise girmiyor çoğu serbest bu onların suçsuz olduğunu göstermez.

    İspat edeceksin tamam mı? Ben sana burda tonla laf ederim .Herkes istediğine istediği ithamda bulunsun ozaman.Saçma sapan örnek veripte kendine güldürme

    örneğim gayet doğru üzerine alınan alınır.
  • azizi kişisel olarak içeriye almak istediler ama kanıtları yetmedi Fenerbahçe üzerinden yaptılar bu operasyonu ama rahatsızlar Fenerbahçe camiasını 3 temmuzdan sonra daha iyi öğrendiler şimdi dava düştü o savcılar kaçtı bundan sonra hesap sorma günüdür sizde kendi aranıza eğlenin fener şikeci diye yav he he tamam.90'larda mehmet ağar haluk ulusoy fatih terim mesut yılmaz ne 4'lü ama dahada bir şey söylemiyorum zaten bu mehmet ağar saldı başımıza aziz yıldırımı projemidir anlamadım adam yapıştı gitmiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furiosa

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pthe.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Furiosa

    her hırsız her katilde hapise girmiyor çoğu serbest bu onların suçsuz olduğunu göstermez.

    İspat edeceksin tamam mı? Ben sana burda tonla laf ederim .Herkes istediğine istediği ithamda bulunsun ozaman.Saçma sapan örnek veripte kendine güldürme

    örneğim gayet doğru üzerine alınan alınır.

    Hadi işine şike yaptınız işte hazmet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca buna nediyeceksiniz İlker Başbuğ darbeci olduğu gerekçesi ile cezaevinde yatmıştı

    siz fenerbahçe düşmanısınız normal düşünemiyorsunuz o yüzden laf analamazsınız ne desek boş
  • Zoruna giden ne anlamadım? Bize şikeci demek, bizim şike yaptığımızı söylemekte ki mantık nedir? Kanıtın var mı? Herhangi bir ispatın var mı? Gözünle gördün mü? Bir tutanak var mı? Bu muhabbet 2011'den önce yoktu ama ne olduysa 2011'den sonra başladı. Bu muhabbet bizim 4 senelik muhteşem başarılarımızın altında kaldıkları için de çıkıyor. Hepsi bu.
  • Ciddi ciddi Fb'ye Bjk'ye bizim başkan laf attı sanmıştım, gazetedeki haberleri görünce.

    Ama asıl videoyu izleyenler görmüştür adam ne Fb'ye ne Bjk'ye en ufak laf atmamış, en ufak o amaçla laf söylememiş.

    Tabi Aziz daha ne söylediğini görmeden "şike" kelimesini görür görmez üstüne alınmış, bir de Bjk'yi de gaza getirmeye çalışıyor. Ona laf atmadığı halde nasıl da kendini biliyor ortaya atlıyor hemen.. Fitne fesatltan ölüyor resmen adamlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada en ufak laf bile atmayan Dursun Özbek yalan haber yüzünden TFF'ye sevk edildi

    Ama takımının yenilgisini bastırmak için, Aziz çıkıp rakibini direkt hedef gösterip durduk yere şikeci diye ağır ithamlarda bulunabiliyor, bildiğin suç işliyor o da TFF'ye sevk ediliyor

    Elinde net delil ve sabit suç sayılayacak şeyler olmadan, konuşabilen insanlar ne zamandan beri yönetici pozisyonuna gelebiliyor? Bunu yapanlar kulüp itibarını zedelemeye çalışmaktan ceza almayacak mı?

    Spor bu kadar bağımsız işte, bu adam kendi adaletini gücünü konuşturacak şimdi, ikisi de aynısını yapmış muamelesi görecek.. TFF işte bu kadar adil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delinin biri kuyuya taş atar kırk akıllı çıkaramaz. Azizin gündem değiştirme açıklamalarına niye cevap veriliyor kı? Aziz konuşur kervan yürür.. Kaale almamak gerek o tipleri..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andres Escobar

    azizi kişisel olarak içeriye almak istediler ama kanıtları yetmedi Fenerbahçe üzerinden yaptılar bu operasyonu ama rahatsızlar Fenerbahçe camiasını 3 temmuzdan sonra daha iyi öğrendiler şimdi dava düştü o savcılar kaçtı bundan sonra hesap sorma günüdür sizde kendi aranıza eğlenin fener şikeci diye yav he he tamam.90'larda mehmet ağar haluk ulusoy fatih terim mesut yılmaz ne 4'lü ama dahada bir şey söylemiyorum zaten bu mehmet ağar saldı başımıza aziz yıldırımı projemidir anlamadım adam yapıştı gitmiyor

    Aziz'i içeri almak isteyip Fenerbahçe üzerinden yapmaya karar verdilerse bilmem kaçıncı yasa neden değişti apar topar?
  • Hiçbir fenerbahçe başkanı sike yaptık dememistir fakat sike yapmadik diyemeyen galatasaray baskanlari da olmustur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlker Başbuğ terörist diye bu ülkede hapis yattı.

    100 den fazla komutan hikaye iddianamelerle içeri de kaldı.

    Bu gslilerin o süreçte en büyük kaynağı Mehmet Baransu sahte delil üretmekten şu anda cezaevinde

    Fenerbahçeye ve TSK ya bu kumpası kuran savcılar hakimler ya görevden alındı yada yurtdışına kaçtı.

    Zekeriya nerdesin masumsan dön ülkene Zekeriya
  • Hiçbir akpli de hırsızlıktan hapse girmedi? Burası böyle bi ülke işte...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı zamanda birine bok atıp katil diyince de katil olmuyor o kişi. O kişinin yapmadığını değil bok atan kişinin kanıtlaması lazım.
  • Tarlalar yeşillendi mi

    Arkadas tamam cemaat falan abarttı olayları da yapmadik demek de sacma ortada var birseyler ates olmayan yerden duman cıkmaz kendinizi kandırmayın..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

    Hiçbir fenerbahçe başkanı sike yaptık dememistir fakat sike yapmadik diyemeyen galatasaray baskanlari da olmustur.








  • Besiktas ve Fenerbahce hicbir zaman cemaatin kuyrugu olmamistir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.