Nasıl olduğunu açıklayamazsınız ama şahit olmuşsunuzdur. Hiç böyle bir olay geçti mi başınızdan? ![]() Beden Toprak Olur Ama Ruh Ölmezmiş! Siz Ne Düşünüyorsunuz? #keşfet #viralvideo #viralshorts https://www.youtube.com/shorts/44r6liEdbFg?si=n_Xk4XRX4-NRHTMg |
Hiç açıklanamaz bir olay yaşadığınız oldu mu?

-
-
Zincirden ittirmeyip, sırtından ittirseydi belki yerdiniz ama artık bizahmet yemezsiniz bu tiyatroyu.
-
Video kurgudur, senaryo gereğidir, hiledir falan diye takılmayalım. Başımızdan geçen açıklanamaz olay varsa, onu paylaşalım.
-
ulan bu beyinsiz videolarla para kazanıyo millet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç açiklanamaz olaylara inanan insanlari aciklayamiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bir keresinde sohbetteydik birden vahiy mi indi ne oldu karşımdakinin 10 saniye boyunca dediği her şeyi doğru tahmin ettim sanki daha öncede olmuş gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllar önce bir defasında gece belki de saat üç gibi, deniz kıyısındaki karanlık kumsalda dört kişi şezlonglara uzanmış yıldızları izliyorduk. Gökyüzüne dikkatlice bakarken birden iki yıldızın, rotaları dik açı oluşturup, merkezde buluşacak gibi bir açıyla birbirlerine doğru hareket ettiklerini gördüm. O kalabalık yıldızlar topluluğu arasında diğer üç kişiye de zar zor tarifle hareket eden yıldızları gösterdim. Şaşkınlıkla izledik bir süre. Belki de yıldız değillerdi ama yıldızlarla aynı görünümde ve küçüklükteydiler.
Bir süre sonra aramızda sohbete dalıp, bakmayı kesince ve biraz zaman geçip tekrar bakınca bulamadık aynı yıldızları.
Başımızdan geçen açıklanamaz bir olay olarak kaldı aklımda bu olay.
-
Lise zamanları din sınavı soeuyu çözemiyorum derken birden kafamın içinde yüce bir ses bedir dedi doğruydu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorumlarda kanal sahibi bile videonun sahteliğini itiraf etmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X