Şimdi Ara

HI-FI KULAKLIKLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki senin kulaklık tecrübelerin hangi sistemler de ve hangi kulaklıklarla oldu?Yani arayıpta bulamadığın şeyler neydi?
  • philips ve sennheiser marka kulaklıklarla dinleti yaptım ama modelini sakın sorma çünkü cevap veremem hangi modellerle dinleti yaptığımı.kulaklıkların werdiği detaylar iyi olabilir ama hep belirttiğim gibi hacim yok seste.arayıpta bulamadığım hacim.ztn o da olmadığı için kulaklıkla mzk dinlemiyorum.hangi sistemlerle dinleti yaptığıma gelince linn ve arcam dı sistemler

Orjinalden alıntı: chef1119

philips ve sennheiser marka kulaklıklarla dinleti yaptım ama modelini sakın sorma çünkü cevap veremem hangi modellerle dinleti yaptığımı.kulaklıkların werdiği detaylar iyi olabilir ama hep belirttiğim gibi hacim yok seste.arayıpta bulamadığım hacim.ztn o da olmadığı için kulaklıkla mzk dinlemiyorum.hangi sistemlerle dinleti yaptığıma gelince linn ve arcam dı sistemler

chef arkadaşımı anlıyorum, sesin bir mekanda dolanıp bunu akustik karakterine eklemesi sonucu ulaştığı hacimi hiçbir kulaklık sağlayamıyor (elektronik ses efektleriyle yapılıyor ama kulağımız belki de en hassas duyu organı olduğu için bunu yutmuyor).
    Ama şunu da kabul etmek gerekir ki günümüzdeki kulaklıklar bu durum hariç,bir hoparlörün verebileceği hemen herşeyi gayet güzel verebiliyorlar.
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk

• weriyorlardır doğrudur zaten ona pek bi itirazım yok ama bu bahsettim noksanlık bnce önemli bir eksi :)

onun dışında evet audiophile dünyası hoparlör tercih ediyor olabilir, ancak $20k lık bir ev sistemini alamayacak olan bir kişi $1-2k civarında bir kulaklık sistemi ile o ses kalitesine oldukça yaklaşabilir bence, Tabi en gerçekçi dinleme hissi için arkası açık kulaklıklar tercih edilebilir. k-1000 gibi referans kulaklıkları da alınabilir, sanıyorum k-1000 700 800 dolara bulunur ebayden 2. el ancak ona kulaklık amfisi alırken de dikkat etmek lazım, baya hoparlor amfisi gibi amfiler gerekiyor zira alet birkac watt istiyor duzgun calismak icin, oyle diger kulakliklar gibi miliwattlarla idare edemiyor. Onun dışında gradolar var, sennheiserin ust serileri var...

• arkadaşlar 4 sene önce frankfurtta bir hi-fi dükkanına gitmiştim, kulaklık arıyordum, adam bana AKG marka bir kulaklık verdi denon bir cd çalara takıp dinledim, AKG ninde öyle çok pahalı bir modeli değildi yani.
    ses kaltesini tarif edemem arkadaşlar inanılmaz net, bütün enstrümanları ayırt edebiliyordunuz.

sonra gittim philips sbc hp 840 model bir kulaklık aldım, o dinlediğim akg ye göre çok büyük bir kulaklık,neodyimun mıknatısı var teknik özellikleri frekans responsu ondan iyi, ama gel görki akg'nin ses kalitesi daha iyiydi :)
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.