Şimdi Ara

hh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadeas -- 19 Ağustos 2014; 14:40:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadeas S kullanıcısına yanıt
    Driclor kullan. Tek cozum kesin cozum.

• h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadeas -- 19 Ağustos 2014; 14:41:02 >
  • hh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadeas -- 19 Ağustos 2014; 14:52:11 >
  • Arkadaş yazmış bende koltuk altı çok terleyen biriyim. Driclor kullanıyorum 2 haftadır %90 kesti teri. İlk hafta internetteki yorumlar gibi pat diye kesmedi bende sahte yada işe yaramadı diye endişe ettim lakin öyle değilmiş.Bide İzmir de oturuyorum havalar iyice ısınmaya başladı ona rağmen suan gayet iyi gidiyor ürünün etkisi.

https://www.driclorlatertemiz.com/driclor-anasayfa bu sitesi. Eczane ürünü diğer tereson maxim gibi ürünlerle içerik aynı ama daha güven veriyor. 444 lü numaraları var ara bulunduğun ili ilçeyi söyle yönlendiriyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 2 Nisan 2014; 17:59:06 >
  • hh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadeas -- 19 Ağustos 2014; 14:51:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Arkadaş yazmış bende koltuk altı çok terleyen biriyim. Driclor kullanıyorum 2 haftadır %90 kesti teri. İlk hafta internetteki yorumlar gibi pat diye kesmedi bende sahte yada işe yaramadı diye endişe ettim lakin öyle değilmiş.Bide İzmir de oturuyorum havalar iyice ısınmaya başladı ona rağmen suan gayet iyi gidiyor ürünün etkisi.

https://www.driclorlatertemiz.com/driclor-anasayfa bu sitesi. Eczane ürünü diğer tereson maxim gibi ürünlerle içerik aynı ama daha güven veriyor. 444 lü numaraları var ara bulunduğun ili ilçeyi söyle yönlendiriyolar

Bulunsun.

• hh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadeas -- 19 Ağustos 2014; 14:50:58 >
  • Gece yatmadan temiz ve kuru olması gereken koltuk altına 3 4 kat değil 1-2 kat sürüyosun. Sabah yıkıyosun deodorant kullanıyosan sıkıp cıkıyosun. Bu kadar

Temin ettin mi ürünü ?
  • hh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadeas -- 19 Ağustos 2014; 14:50:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadeas

henüz değil hocam kullandığım takdirde bilgilendirme yapacağım ilginden dolayı teşekkürler

Rica ederim koltuk altı terleyen benim kardeşimdir Ürünü benim aldığım gibi gittigidiyor tarzı biyerden almamaya özen göster ben aldım satıcı güvenilirdi ne zaman terlesem mok atıyorum satıcıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 6 Nisan 2014; 23:59:10 >
  • hh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadeas -- 19 Ağustos 2014; 14:49:30 >
  • hh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadeas -- 19 Ağustos 2014; 14:49:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.