Şimdi Ara

HGS CEZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 bin tl borc birikmis dilekce vs. yazarak bunu normal fiyatina indirip odeme sansim var midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2000tl nası biriktirdiniz keyif için köprülerimi kullanıyorsunuz :)
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    Odeme alamadik is icinde kopruyu kullanmamiz gerekti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarımcı olur düşüncesiyle başımdan geçeni sizlerle paylaşayım,

    2014 de aldığım araç için Vakıfbank'dan hgs aldım ve hesabıma tanımlattım. Yaklaşık 6-7 ay sonra tesadüfen hgs ceza sorgulama gireyim dedim, bir baktım ki 670 küsur TL ceza gözüküyor. Detaya girince belli başlı günlerde geçişlerim cezaya girmiş. Sonrasında araştırdım köprüye(hgs müdürlüğü) gittim, sordum vs.. Öğrendim ki hata bankadan kaynaklıymış. Hata ise şöyle;

    Bankadaki arkadaş benim LG olan plakamı JG yazmış yanlışlıkla. Bu sebeple gişeden geçerken, makine hgs yi okuyamadığı zaman otomatik plakaya bakıyormuş. Plakam LG, ama kayıtlarda JG olduğu için uyumsuzluk tespit edip ceza yazılmış. Tekrar bankaya gittim ve onlarda dilekçe istedim. Örneği elimde şuan yok Banka tarafından yazılmış yetkili kişilere imzalatılmış ve içeriğine (sizden hgs alındı ve sehven plaka böyle yazıldı bu sebeple ceza yemişiz) gibisinden.

    Sonra bu dilekçe ile tekrar karayollarına gidip cezalarımı sildirdim. Ancak cezalar silinmesine rağmen geçiş ücretleri her ne olursa olsun ödenmesi gerekiyormuş. O zaman 3.45 olan köprü ücretleri işte kaç kere geçtiysek onları ödedim. Sonra bankaya tekrar gidip şikayet ettim ve ödediğim geçiş ücretlerinin parasını bankadan temin ettim.

    Biraz uğraştırıcı bir süreç oldu ama bu şekilde hallettim. Sizinkine benzer bir konu olduğu için paylaşmak istedim. Umarım yararlı olmuştur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.