Şimdi Ara

Hespiburada üzerinden mobilya almayın.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siteden mobilya aldık Horoz Lojistik haftalardır uğraştırıyor. Hiçbir çağrı merkezi çözüme ulaşamıyor iki tarafta depoya ulaşamıyor akıl alır gibi değil sakın oradan almayın.



  • Hb ile alakalı değil, horoz lojistik sorunlu bir firma zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horoz lojistik ile ilgili iş arkadaşım da aynı problemi yaşıyor. Bir firmanın telefonuna nasıl ulaşılmaz anlayamıyorum gerçekten.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu sicak firsatlar konu disina tasinmali, ayrica cok haklisiniz her iki firmada cozume ulastirmiyir benim de basima geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadayı kötülemeden önce bi sistemine bakın , milyarlarca alışverişim oldu hiç bi sıkıntım olmadı, satıcısı hepsiburada harici alışveriş yapma desen anlarız,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üründe bir sıkıntı yoksa horoz hb den sevkiyat için onay bekliyordur. Ulaşamıyoruz vs dediklerine bakmayın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horoz lojistikten uzak durun diyeceğim de büyük ürünlerde el mahkum onlar getiriyorlar. Hepsiburada'dan buzdolabı almıştım, dolabın geleceği günden 1 gün öncesi şehir dışına çıktım. Horoz lojistiği de aradım, çağrı merkezinden bilgi verdim. Pazartesi getirin ürünü, şehir dışına çıktım dedim. Yetkili kişi de olumlu cevap verdi ve pazartesi günü ürünün getirileceğini söyledi. Cumartesi günü telefonum çaldı, abi kapıya geldik açmıyorsunuz kapıyı diyor birisi. İlk başta anlamadım, horoz lojistikten geldiğini söyleyince çağrı merkezini aradım bilgi verdim. Pazartesi gelmesi için bildirimde bulundum dedim. O dakikadan sonra kurye ağzına geleni söyledi, buzdolabını kırarım da geri götürmem demeler mi dersiniz, sana gününü gösteririm demeler mi dersiniz. Tabi ben şok oldum, direkt hepsiburada'dayı aradım. Kargoyu geri çektiler felan, 1 ay sonra para iade edildi. Gittim media markt'tan 40 lira fazla verip aynı ürünü aldım. Kuryenin tehdit içeren ses kaydı hala telefonunda kayıtlı, horoz lojistikten hiçbir yetkili arayıp ne özür diledi ne de sorun çözüldü mü diye sordu. Anlayacağınız garip bir firma, güya kurumsal görünüyorlar ancak alakası yok. Bildiğiniz ambar mantığında çalışıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tam kitaplık almıştım. Hesapta bugün teslim edilecekti. Şubeye de ulaşamadım. Bakalım ne olacak.
  • 2 hafta önce buzdolabı almıştım. 2 gün içinde horoz lojistiğe verildi. Dağıtım şubesine gelmesi 2 gün sürdü. Sonrasında 2 gün gelmediler aradım yarın geleceğiz dediler. Yarın oldu aradım yine yarın geleceğiz dediler. Bu şekilde bir hafta sürdü. En sonunda cuma günü geldiler ve tam 10 gün sonunda verdiler dolabı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kışlık lastik almıştım.1 gün sonra teslim edileceği söylenmişti bu firma tarafından.1 hafta sonra güç bela getirtebildim.horoz lojistik ise uzak durun.
  • Tamam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horoz lojistik tam olarak rezalet bir firma kargoyu kayıp ettiler izmirde çıktı 20 gün sonra hepsiburadanın merkezine gidip ortalığı ayağa kaldırınca çözebildiler ürün geldiğin de çok hırpalanmıştı. Sonuç olarak hepsiburadanın da bu firma ile çalışmaması gerek.
  • Tam.cıft kişilik baza almışken bu başlık tedirgin etti 18 Ekim kargo diyorlar acelem yok sağ salim getirsinler de 18 kasımda elimde olsa da olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • horoz lojistiği mecbur kullanıyorlar. diğer kargo firmaları ağır eşyaları kapınıza kadar getirmiyor. başka kargo firması kullansalar bu seferde evime çıkarmıyorlar diye isyan ettirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold ve hizlilal bitti. Hb nin rakibi kalmadi. horoz moroz farketmiyo en ucuzuna veriyo. eskiden camasir makinesini bile normal kargo getirirdi. amazon gelince rekabet olur belki. hb kendine çeki düzen verir biraz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27.09.2017 tarihinde kitaplık siparişi verdik ve 02.10.2017 tarihinde kapımıza kadar geldi. Her şehirde sorunlu değiller galiba
  • Doğtaş ile yaşadığım sorunu Linkedin’den firma yöneticilerini bulup çeşitli sosyal medya kanallarından hepsine mesaj yolladım sonuç olarak çözüldü mü? Hayır :) ama ertesi gün hepsi birden aradı :) birde öyle dene istersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalsef horoz böyle bir firma. n11 hb gibi şirketler mecburlar çünkü türkiyede yok bvaşka böyle büytük eşya taşıyan. Keşke olsa

    diyelim aras kargoyu verince hbnin sitesindn sms geliyor verildi ditye ama horozda yok öyle ibr şey
  • büyük eşyalarda genelde lojistik firmaları kullanılıyor ,diğer türlü çok fazla kargo ücreti çıkıyor
    gerçi benim buzdolabını aras getirdi ,hasar verdikleri için onlardan da alamamıştım :)
    yani büyük eşyalarda sıkıntı da büyük oluyor ,kimisi kapının önüne bırakıp gidiyor ,kimisi daire içine kadar çıkartıyor
    sırf bu nedenle buzdolabı alırken, daireye çıkartmayı kabul eden firmadan alım yaptım (tabi diğerlerine göre 100 küsür tl. fazla ödeyerek)
  • Benim de aldığım dolabı bir haftada teslim etti horoz lojistik. Birde köşesinden az zarar görmüştü. Horoz lojistik üzerinden alımlarda bende katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.