Şimdi Ara

Hesaplar & Senkronizasyon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün skype hesabını telefondan açmak durumunda kaldım ve senkronize edip etmek istemediğimi sordu et dediğimde skypete numara verenleri telefona ekledi. Sorum şu. Benim twitter/ facebook vb hesaplarım telefonda kayıtlı ve senkronize benim numaram kendi telefonunda ekli olan herkes twitter ve facebook benzeri hesaplarımi gorebilmekte mi? Soruyu umarım doğru aktarmisimdir. Ya da telefona kayıtlı mail adresine bağlı her sosyal medya sitesi diğerleriyle mi senkronlaniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Bilmem Beyin Bilir

Bugün skype hesabını telefondan açmak durumunda kaldım ve senkronize edip etmek istemediğimi sordu et dediğimde skypete numara verenleri telefona ekledi. Sorum şu. Benim twitter/ facebook vb hesaplarım telefonda kayıtlı ve senkronize benim numaram kendi telefonunda ekli olan herkes twitter ve facebook benzeri hesaplarımi gorebilmekte mi? Soruyu umarım doğru aktarmisimdir. Ya da telefona kayıtlı mail adresine bağlı her sosyal medya sitesi diğerleriyle mi senkronlaniyor?

Hocam bildiğim kadarı ile rehberine sizin numaranızı normal olarak kaydetmiş kişi sadece numaranız üzerinden twitter ve facebook vb hesaplarınızı göremez.Ha sizin facebook'unuzda eklidir veya twitterınızda,orada numaranızı belirtmişsinizdir profilinizde o zaman onlarda senkronize ettiğinde görebilir ancak.
    Diğer dediğiniz durumun cevabı hayır.Yani sosyal medya hesaplarınız aynı mail adresiyle de açılmış olsun birbiri ile senkronize olmaz cihazınız ile senkronize olur ancak;bildiğim kadarı ile.
    Umarım sorularınızı doğru anlamışımdır.

• Cevabınız için teşekkürler. Umarım birbiri ile gerçekten saçma sapan senkronize olmuyorlardır. Bu teknoloji yedi bitirdi bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Bilmem Beyin Bilir kullanıcısına yanıt
    Yok hocam senkronize olmuyorlar birbirleri ile.Bu konuda rahat olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.