Şimdi Ara

hesap işletim ücreti nasıl geri alınır?[dava sonuçlandı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
10
Favori
63.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaklaşık olarak 4-5 seneden beri world banka kartım var ve aktif olarak kullanmaktayım.
    şu aralar 1-2 elektronik ürün aldım ve kendi elimdeki olanlarıda 2.elde sattım.dolağısıyla nakitte sıkıntım vardı.
    bugün sattığım ürünlerin parasının yatırıldığını kontrol ederken hesabımdan 50TL düşüldüğünü fark ettim.
    hesap hareketlerinden banka "hesap işletim ücreti" altında 50TL kesmiş hesabımdan.
    hemen internetten araştırdım ve şu siteye denk geldim.

http://www.cekaraman.org/ekonomi-2/kredi-karti-aidati-ve-yillik-hesap-isletim-ucreti-geri-nasil-alinir

bunun üzerine hemen yk bankası aradım 444 0 444.
    telefonda durumu izah ettim ve en yakın şubeye giderek bireysel müştericilik kısmından yardım isteyin dendi.
    en yakın şubeye gittim 1-2 oyalamaya çalıştılar sonunda birisi ile görüştüm ve bana bu kesim ücretinin normal olduğunu her banka hesabı olandan(maaş hesabı olanlar hariç) kesildiğini söyledi.
    malesef ücreti iade edemiyorlarmış.

verdiğim linkte bunun kanunlara aykırı olduğu yazıyor.
    verdiğim linkteki talimatları izlesem bi sonuç alırmıyım dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RM36CB -- 1 Mayıs 2013; 22:02:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum bu saatte okumadım o kadar şeyi kusura bakma ama bana hesap işletim ücretini nah alırsın demeye getiren işbank şikayetvar.com'a şikayetimle iade etti paramı eğer denemediysen diye şeyediyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 26 Kasım 2012; 23:22:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://forum.donanimhaber.com/m_66045489/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Dostum bu saatte okumadım o kadar şeyi kusura bakma ama bana hesap işletim ücretini nah alırsın demeye getiren işbank şikayetvar.com'a şikayetimle iade etti paramı eğer denemediysen diye şeyediyim dedim.

Ne yazdın acaba tam olarak? ve çekilenlerin hepsini geri verdiler mi? benden de bi 100 lira civarı çekmişler ama bi 4-5 sene oldu çekileli. geri alma ihtimalim var mı?
  • Sırf bu yüzden gittim kuveyttürk'ten açtım hesap

Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
      Kimisi için Ete Duyulan açlık
      Kimisi için Güce duyulan açlık
      Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
      Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
      Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
      Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Dostum bu saatte okumadım o kadar şeyi kusura bakma ama bana hesap işletim ücretini nah alırsın demeye getiren işbank şikayetvar.com'a şikayetimle iade etti paramı eğer denemediysen diye şeyediyim dedim.

Ne yazdın acaba tam olarak? ve çekilenlerin hepsini geri verdiler mi? benden de bi 100 lira civarı çekmişler ama bi 4-5 sene oldu çekileli. geri alma ihtimalim var mı?

Bende üstünden 1 yıl (2 hesap işl. ücr.) geçmişti yazdık işte birşeyler sen siteye gir ilham gelir Ama 4-5 sene diyorsun dostum fazla da ümitlenme.Çekilenin tamamını verdiler evet.

• milyonluk hesaptan da yüz liralık hesaptan da aynı parayı kesiyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Bende üstünden 1 yıl (2 hesap işl. ücr.) geçmişti yazdık işte birşeyler sen siteye gir ilham gelir Ama 4-5 sene diyorsun dostum fazla da ümitlenme.Çekilenin tamamını verdiler evet.

Yazdım bakalım birşeyler, tatlı dille olmadı birde böyle deniyeyim. Yine alamazsam tüketici hakem heyetine başvurucam

• arkadaşlar ben hemen yapıkredinin sitesine girdim ve tüm kesilen ücretlerin hemen dekontlarını bilgisayarıma kayıt ettim.
    dekontlar ile beraber hakem heyetine gittim mi bu iş tamamdır

valla çok iyi oldu.aynen dediğiniz gibi milyonluk hesaptanda üç kuruşluk hesabımızdanda aynı ücreti kesiyorlar.
    ben gittim tatlı dille halledeyim dedim olmadı kendileri istedi bunu.
    umarım bende tüm paramı alırım

• konu takip garantide benden sömürdü

• Garanti de 6 ayda 39 tl kesiyor. Hesap açtırirken imzaladiginiz sözleşme ile kabul ediyorsunuz.

nasıl bir şikayet yazmalıyım?

Ali Koç
    2 Nisan 1967 - İstanbul
    'Kurgulanmış bir oyunun parçası olmak istemiyoruz. Özel bir muamele talebimiz de yoktur! Adaletin bekçileri hoş geldiniz...'
  • Paramı geri vermezseniz hesabı kapattıracağım de.

Ben garanti maaaş kartımdan 1 ay maaşım yatmadı diye 43 TL para kesmişler. Şimdi bu durumda ben bu bankaya güvenip para yatırırmıyım? Yada bu bankadan işlem yaparmıyım yada karedi alıp kredi kartı çıkartırmıyım?

Bilinçaltıma yerleşti bi kere bu bankayı kara listeye aldım. 40 TL için müşteri kaybetmeye değer mi. Ben zaten vadesiz faizsiz hesap açtırmışım bırak dursun lan orda param kullanırsın.

Ama yoook zihniyet farklı bu sığırları nasıl daha çok köleleştiririz şuna bak enayi hem para koyuyor hem faiz yemiyor bide üstüne şundan 40 tl alalım gibi doymuşluk zihniyeti var bankalarda.

Bu olay aslında siyasi yönetimin suçudur bunu denetleyen kuruma şikayet edebilirsin. Godumun BDDK ne işe yarar bankaları siyasi idareler destekler.

“Petrolü kontrol ederseniz ülkeleri, gıdayı kontrol ederseniz insanları yönetirsiniz” ( Gdo lu gıda)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.