Şimdi Ara

Hesabım Hacklenmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • biraz önce 4-5 kişiden ağır ithamlarla dolu özel mesajlar aldım. ancak gayet iyi anlayabiliyorum sebebini çünkü hesabım hacklenmiş ve insanlara +18 içerikler gönderilmiş anladığım kadarıyla. eski bir şifre neden hackleniyor forum yönetimi bunu açıkalyabilir mi acaba? ayrıca böyle bir olay yaşanmışken yönetimin üyelerin güvenliği için izlemeleri gereken adımları içeren bir kılavuz paylaşması gerektiğini düşünüyorum. "eski şifrelerinizi güncelleyin" demek yeterli güvenceyi vermiyor fikrindeyim. hesabımı ele geçirenlere karşı yasal yollara başvuracağımı da buradan bildirmek isterim. verilen rahatsızlık için herkesten özür diliyorum.

    öneri: günümüzde çoğu yere giriş için kullanılan çifte doğrulama mekanizmasının foruma getirilmesi güvenliği artıracaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 3 Mayıs 2020; 21:42:54 >



  • Benim hesabımı da hacklemişler biraz önce. Hesabımdan başka insanlara dediğiniz gibi resimler atılmış. Uzun süredir girmiyordum hesaba, birden mail gelince girip baktım. mail adresimiz, şifremiz, telefon numaramız bu kadar mı güvensiz durumda??
  • Hesabimin yeniden hacklenecegine dair tehdit edildim. Yoneticiler ne yapiyor, bir onlem alinabilir mi lutfen?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün hacklendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim olaydan az önce von Hohenheim'in özür mesajı ile haberim oldu, ancak bendeki sıkıntı biraz karışık gibi.

    Bana gelen bir mesaj yok, ya da belki forum yönetimi sildi bilemiyorum. Ancak ben von Hohenheim'a mesaj atmış gözüküyorum, kendisi de bu yüzden bana özür mesajı göndermiş. Ancak ben foruma uzun süredir giriş yapmamıştım, hatta şifremi hatırlamıyordum. Şifreyi sıfırlayıp giriş yaptıktan sonra da uzun süredir giriş yapmadığım için doğrulama yapmam gerektiğini söyledi forum. Yani, özetle bendeki sıkıntı şu şekilde, hesabım ele geçirilmemişken/hesaba giriş yapılmamışken benim adımdan başkasına mesaj atılabilmiş. Bence sunucularda bir hack durumu falan var, login olmadan mesaj atılabiliyor karşılıklı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.