Şimdi Ara

Herşey inanilmaz el yakıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar raftaki internetteki ürünlerin fiyatları inanılmaz el yakıyor.aylik hanehalkı gelirimiz ortalama üstü sayılır.acil ihtiyaç bişey alinacak oluyor 10 kere düşünüyoruz artık...ütü bozuldu ütü alamadım, süpürge çekmiyor artık robot süpürge bakayım dedim alınacak modeller 6 liradan başlıyor:(( eşimde çalışıyor, kira gelirimizde var ancak durum gerçekten çok çok vahim..doğalgaz faturasi 1450 TL geldi.arabanin deposu 700 liraya doluyor gittiği yol 600 km.arabada az yakandan.otobuse binsen 5 TL Cat diye düşüyor bakiye hemen.2 sene önce maaşım azdı ama alım gücüm daha yüksekti. Nereye gidicek bu iş dostlar nerde son bulacak..



  • Hırsızlık, ev basıp gasp, adam öldürme tavan yapacak ilk başta.

    Buna karşılık mahalleli de yakaladığı hırsızları linç etme yoluna gidecek. Youtubeda Brezilya videolarını izleyenler bilir, kapkaççıları, gaspçıları arabayla eziyorlar acımadan.

    Depodan yakıt hırsızlığı da yaygınlaşacak bence.



    Öte yanda, insanlar en temel ihtiyaçları dışında harcama yapamayacak duruma geldikleri için, birkaç sektör dışında diğerleri iş yapamayacak, batacak.


    Eninde sonunda yastık altına bir el uzatma görüyorum şahsen...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enizam -- 16 Şubat 2022; 14:15:47 >
  • enizam E kullanıcısına yanıt

    Yastık altına el uzatma zor, özel hayata müdahele bu ülkede yemez kolay kolay, milyonlarca insanın evine zorla girilip hakkıyla biriktirdiği paraları altınları alamazlar. Hele bir gelsin, adamı ... kan alırım. Ufak ufak biriktirmeye başladım, asla bankada birşey tutmam artık.

  • doğlagaz nasıl 1500 geliyor villadamı yaşıyorsunuz yoksa sibiryadamı.

  • İçimizden geççek.
  • dün akşam keyif çayı içmemişsiniz sanırım. acilen keyif çayı içip keyiflenmelisiniz. dış güçler ve 7 düvelin saldırısı altındayız. ufak tefek güncellemeler medyada büyütülüyor. dua ile.

  • 2021 başında 25 TL
    2022 başında 40 TL

    Şuan kızarmış tavuk. Tavuğun küçülmesiyle beraber %100 zam var.

    2022 yılında gıda enflasyonuyla baş edemeyen yönetim var ya.
  • Babus0606 zamlardan haberin yok galiba tabi nerden olsun size beleş demi. 1450 villaymış sizin 1000 odalı saray ne kadar yakıyor acaba. Dur bekle sen aç kalınca görcez parayla başlasına çalılan elemenları.
  • Ülke halkının keyfi yerinde zamlardan dert yanmıyor.Sizce keyfi yerinde olmasa hala malum parti aynı oy oranında kalırmıydı? Demekki memnunlar ülkeyi bu hale sokan partiden.

  • Bizim haneye 3 maaş giriyor, ek olarak kira geliri var. Mesela ailem maaşıma karışmaz. Evin ihtiyacını alayım almayayım neden almıyorsun gibi sorular sormazlar. Kendini kurtar bizim için sorun yok kafasındalar. Ama ilk kez destek beklediklerini gördüm. Herhangi bir borcumuz yok kredi kartı dışında. Onlarda senelerdir düzenli ödeniyor.


    Gündüz annem yoğurt, çay, süt, krem peyniri ve peynir almış 250TL tutmuş. Akşam ben şampuan ve kendim için deodorant aldım 75TL tuttu. Eskiden 3 4 günde bir arkadaşlar ile buluşur çıkar 2 3 bira içer takılır, stres atardık. Yaklaşık 2 aydır bunu yapmama rağmen resmen cebimde para kalmıyor. Nasıl kalsın ki? Elektrik, su, doğalgaz, internet ve telefon gibi ödemeler +1500TL tuttu. Markete bir giriş +500TL ve maksimum 1 haftalık yiyecek içecek çıkıyor.


    Ben akıl sır erdiremiyorum insanlar kira vb. giderler ile nasıl geçiniyor. Ucuzluk marketi vb. kavramlar kalmadı. En dandik market macro center ile yarışıyor.


    Yazık günahtır şöyle biraz birikim yapalım geleceğe yatırım olsun diye bakıyoruz, ömürden veriyoruz gel gör ki bırak geleceği günü kurtarsak eyvallah diyoruz. 2 öğün dışardan yemek yemek zorundayım minimum 80 100 tl arası. Ayakkabı alınmıyor, kıyafet alınmıyor, 3 tane bira içilmiyor. Ancak fatura ödeniyor eve gelip yatıyoruz.


    Böyle hayat mı olur?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 18 Şubat 2022; 20:30:56 >




  • enizam E kullanıcısına yanıt

    Son zamanlarda kanal d haber izlemeye başladım siyaset yok hep bu tür 3. Sayfa haberleri var. Dedim işte ülkenin gerçek fotoğrafı " taksicinin turistlerle kavgası, kuyumcu soyuldu, telefonla konuşurken cep telefonu gasp edildi vs "

  • Herkes bütçesine göre harcama yaparsa ortada bir sorun olmaz.
    Pandemi krizi,Küresel enerji fiyatlarında artış,kuraklık fiyatları katladı.

    Devletimiz tüm imkanlarıyla fiyatları aşağıda tutmaya çalışıyor.
  • Daha dip noktaya gelmedik. Hep dibin dibi varmış diyoruz Akp bir türlü yeni bir yol buluyor. Kur korumali mevduat olsun, swap anlaşmaları olsun, yabancılara konut satışı olsun , MB başkanlarını devamlı değiştirmesi olsun devamlı zaman kazanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.