< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hırsızlık, ev basıp gasp, adam öldürme tavan yapacak ilk başta. Buna karşılık mahalleli de yakaladığı hırsızları linç etme yoluna gidecek. Youtubeda Brezilya videolarını izleyenler bilir, kapkaççıları, gaspçıları arabayla eziyorlar acımadan. Depodan yakıt hırsızlığı da yaygınlaşacak bence. Öte yanda, insanlar en temel ihtiyaçları dışında harcama yapamayacak duruma geldikleri için, birkaç sektör dışında diğerleri iş yapamayacak, batacak. Eninde sonunda yastık altına bir el uzatma görüyorum şahsen... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enizam -- 16 Şubat 2022; 14:15:47 > |
|
Yastık altına el uzatma zor, özel hayata müdahele bu ülkede yemez kolay kolay, milyonlarca insanın evine zorla girilip hakkıyla biriktirdiği paraları altınları alamazlar. Hele bir gelsin, adamı ... kan alırım. Ufak ufak biriktirmeye başladım, asla bankada birşey tutmam artık. |
|
doğlagaz nasıl 1500 geliyor villadamı yaşıyorsunuz yoksa sibiryadamı. |
|
|
|
Ülke halkının keyfi yerinde zamlardan dert yanmıyor.Sizce keyfi yerinde olmasa hala malum parti aynı oy oranında kalırmıydı? Demekki memnunlar ülkeyi bu hale sokan partiden. |
|
SONY Playstation 5 Digital Sürüm AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse |
|
Bizim haneye 3 maaş giriyor, ek olarak kira geliri var. Mesela ailem maaşıma karışmaz. Evin ihtiyacını alayım almayayım neden almıyorsun gibi sorular sormazlar. Kendini kurtar bizim için sorun yok kafasındalar. Ama ilk kez destek beklediklerini gördüm. Herhangi bir borcumuz yok kredi kartı dışında. Onlarda senelerdir düzenli ödeniyor. Gündüz annem yoğurt, çay, süt, krem peyniri ve peynir almış 250TL tutmuş. Akşam ben şampuan ve kendim için deodorant aldım 75TL tuttu. Eskiden 3 4 günde bir arkadaşlar ile buluşur çıkar 2 3 bira içer takılır, stres atardık. Yaklaşık 2 aydır bunu yapmama rağmen resmen cebimde para kalmıyor. Nasıl kalsın ki? Elektrik, su, doğalgaz, internet ve telefon gibi ödemeler +1500TL tuttu. Markete bir giriş +500TL ve maksimum 1 haftalık yiyecek içecek çıkıyor. Ben akıl sır erdiremiyorum insanlar kira vb. giderler ile nasıl geçiniyor. Ucuzluk marketi vb. kavramlar kalmadı. En dandik market macro center ile yarışıyor. Yazık günahtır şöyle biraz birikim yapalım geleceğe yatırım olsun diye bakıyoruz, ömürden veriyoruz gel gör ki bırak geleceği günü kurtarsak eyvallah diyoruz. 2 öğün dışardan yemek yemek zorundayım minimum 80 100 tl arası. Ayakkabı alınmıyor, kıyafet alınmıyor, 3 tane bira içilmiyor. Ancak fatura ödeniyor eve gelip yatıyoruz. Böyle hayat mı olur? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 18 Şubat 2022; 20:30:56 > |
|
Son zamanlarda kanal d haber izlemeye başladım siyaset yok hep bu tür 3. Sayfa haberleri var. Dedim işte ülkenin gerçek fotoğrafı " taksicinin turistlerle kavgası, kuyumcu soyuldu, telefonla konuşurken cep telefonu gasp edildi vs " < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|