Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.818
Cevap
30
Favori
124.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Benimle oynarmısiniz :) yanliz ben bilmiyorum oynamayi overwatch skinlerini acmak icin oynuyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamak isteyen arkadaşlar Discord kanalına gelsinler, yazsınlar anlık olarak chatten. Buradan ekleyince kimin kim olduğunu unutuyoruz genelde

    Ben haftasonları ranked atıyorum genelde, onun dışında yeni başlamış vs fark etmez, her türlü oyun atarız.
  • Beyler oyunda kite olayı varmı ?


  • Hanamura boss

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "D.Va" - Spotlight Videosu

    https://www.youtube.com/watch?v=HlrAD_fkZ74
  • değişik bir hero olacak gibi umarım güzel olur şimdilik gameplay falan olmadığı için çok ilgimi çekmedi bu hafta içinde videoları falan çıkar bir göz atarız detaylıca.
  • akşamları hep aktif oluyorum eklemek isteyen olursa beraber oynayabilirz

    qaqazqaqaz#2113
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sroad

    değişik bir hero olacak gibi umarım güzel olur şimdilik gameplay falan olmadığı için çok ilgimi çekmedi bu hafta içinde videoları falan çıkar bir göz atarız detaylıca.

    PTR da denedim biraz. Baş belası olacak gibi gözüküyor. Oldukça hızlı ve self destruct çok fazla hasar veriyor. Bu arada diğer herolar da rework olacak. Özellikle Tyrande bayağı değişecek http://us.battle.net/heroes/en/blog/20766460/heroes-of-the-storm-ptr-notes-may-8-2017-5-8-2017



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 9 Mayıs 2017; 11:26:31 >




  • YoK kullanıcısına yanıt
    ben alarak'ı çok beğendim tyrande'yi fazla incelemedim de onunki alarak kadar iyi olmamış sanki.
  • Şu overwatch eventi bitsin artık nolur ya,oyun sanki ow'nin alt moduna döndü nereyi kurcalasam ow eventi,ow skini.Nefret ettiğim bi oyun geldi en sevdiğim oyunun içine yerleşti.Nerdeyse HoTs artık ow ile anılmaya başlanacak.Hayır birtek benmiyim acaba böyle düşünen diye reddite bakıyorum benim dışımda da böyle düşünen baya var.Adamlar yeter artık ow'ın kendine ait bir oyun,buraya yeterince bulaştırdınız diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 9 Mayıs 2017; 14:5:33 >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Geçen ayda herkes warcraft asaslardan şikayetçiydi ki en fazla hero warcraft herosu oyunda owerwacth karakterleri zaten oyunda çok az vardı ve owerwacth karakterleri genelde başarılı oldu.Bence asıl problem arka arkaya gelmesi ilk önce warcraftta aynı şeyi yaptılar şimdi owerwacth da sırayla getirseler belki bu kadar tepki olmayacak. Şu açıdan da düşünürsek de owerwacthdan arka arkaya hero gelmesi diğer evrenlerden daha mantıklı her ne kadar her evrenden bi çok önemli hero eksik olsada en az heronun owerwacthdan olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Reddit teki o yorumada katılmıyorum bu oyunda her evrenden herolar var ise owerwacth da bulaşacak tabiki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 9 Mayıs 2017; 15:41:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Sende haklısın ama benim düşünceme göre bunun nedeni ow herolarının oyunda az olması değil.Bence bu kadar sık bu yeni yetme evrenden hero gelmesinin tek nedeni düşen oyuncu sayısını ow kitlesinden yardım alarak arttırmaya çalışmak.Bir çok kişi aylar önce oyunu bırakmasına rağmen bu herolarla oyuna tekrar dönüyor.Daha eski evrenlerde daha köklü karakterler bile bu oyunda henüz yokken daha dün bir bugün iki olan bir evrene kusturana kadar yönelmek mantıklı gelmiyor bana,haksızlık oluyor.Eşit gelmemeli önce en eski nam salmış heroları getirirsiniz(sc2,wc,d3) sonra arada ow heroları gelir daha güzel olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 9 Mayıs 2017; 16:4:50 >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Yani hocam sizde haklısınız ama ow karakterlerini seven çok bence gelsin ama bu şekilde arka arkaya gelme olayını yapmamaları gerek warcraft asaslardan bi çok eleştiri aldılar aynı şeyi owerwacth a yapıyorlar. Birde dediğiniz gibi owerwacth başarısını kanıtlamış bi oyun bunun üstünden biraz prim yapmaya çalışıyor. Şu son bi kaç aydan memnunum ben genel anlamda Haziran gibi ne herolara buff nerf nede doğru düzgün event yoktu oyun son dönemde eventlerin ardı arkası kesilmedi. Heroların dengesini falan başarılı bulsam da hala ranked sistemine el atmadılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam.Rank sistemi için sanırım düzgünce oyunun oturmasını,belli bir oyuncu kitlesini tutturduktan sonra el atacaklarını düşünüyorum.Oyuncu kitlesi hala stabil değil sanırım.Şuan için canlı tutmaya çalışmaları iyi,gelecek olan patch ile cassia fena nerf yemiş o üzdü çok sevmiştim o heroyu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 9 Mayıs 2017; 16:52:38 >
  • Bence 1 SC 1 WC 1 Diablo evreninden getirip 2 tane OW evreninden gelebilir. Sıkıntılar azalır. Sınıfları ona göre seçerler. Hiç tank gelmiyor gene.
  • ReDDoG kullanıcısına yanıt
    Bu gelecek olan hero hem tank hem assas olabiliyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçen burdan bir arkadaşa çıkışmıştım biraz geri gelip dönenler hakkında ama sonuna kadar haklıymış şuan ranked sistemi tamamiyle çöp gelen oyuncuların yarısı bilen yarısı bilmeyen oyuncular oluyor adamlara diyorum ki supportlarına odaklanın diyorum herkes kendi kafasına göre iş yapmalar mı gidip camp almaya çalışırken ölmek mi dersin neler neler kusura bakmasın o arakdaş cidden şu rank atmak E-Zİ-YET!
  • Öncesi


    Sonrası





  • YoK kullanıcısına yanıt
    Nerf pls
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.