Oyun çok hoşuma gitti varsa bende alabilirim pm yoluyla falan ulaşırsanız çok sevinirim..
Facebookda hayran olun bazen keysiz account alabiliyosunuz haberdar olursunuz.
ya gerçteken arkadaşlarım oynuyor çok iyi bir oyun acayip sarıyor ama bende beta key bulamayan topluluğun içindeyim maalesef :) birçok arkadaşıma sordum fakat kimsede yokmus, böyle bos bos beta key pls gibi beta key istemekte istemiyorum ama baska carem yok sanırım =) , " fazladan beta keyi oLan aos_368@hotmail.com " iletisime geçerlerse sevinirim =)
Dotaya göre grafikler çok hoş ya.. videolarını izledikten sonra dota oynayasım gelmiyor.. Tek korkum para..Cash sistemi falan varsa dotayı tercih ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: Neath
Dotaya göre grafikler çok hoş ya.. videolarını izledikten sonra dota oynayasım gelmiyor.. Tek korkum para..Cash sistemi falan varsa dotayı tercih ederim..
Oyun hala Kapalı betada mı?
Zaten açılırsa paralı olacak? 34 $ gibi birşeydi en son fiyatı.
Sadece oyunu oynamak gormek amaclı arkadaslar benle iletişime gecerlerse 2 tane kullanılmayan acc var. nıck problem olmaz oyunu oynasam yeter diyen arkadaslar. pm e mail adreslerını atarlarsa goruselım.
Videolarına baktım harika görüntü ve efekler var...Renkler bu kadar güzel canlı olur yani...skill efecleri muhteşem gerçekten..Bu oyun hakkında daha fazla bilgisi olan arkadaşlar bizleri bilgilendirirse sevinirim...Oyun ne zaman open olur, paralımı olur..vs..
Dota tarzı bır oyun. Dotayı duymussan veya bılıyorsan ayrıntılı bir bilgiye gerek yok. Dotadan Grafik+Efectler daha gelişmiş daha seri ve sürükleyici bir oyun. OBT 2 ayı bulur. OBT baslayınca 1 kereye mahsus $30 vererek oyunu alıp oynuyorsunuz. su an key bulabılırsen OBT ye kadar f2p oynayabılırsın.
hkan bana yollar mısın ?
fazladan beta keyi olan bana pm atabilir mi
quote:
Orijinalden alıntı: BeckhamZ
hkan bana yollar mısın ?
bakın Pm e msn adresınızı yollarsanız ordan bılgılerı verırım. ilk yorumumda da belirttigim gibi 2 taneydi su an 3 tane kullanılmayan Account var şifrelerını sadece benım bıldıgım. oyunu Beta suresınce gormek oynamak ısteyen arkadaslar pm e msn yazarlarsa bende eklerım acc bılgılerını verırım.