Şimdi Ara

Hero önerisi (Oynamadığınız şampiyonu yazmayın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Early gamede tamamen farma yönelik oynamak istiyorum. Rahat rahat farm alabileceğim bi hero olmalı. İstediğim zaman dürtebilmeliyim uzaktan. Kolay kolay dürtülemeyen bi şampiyon olmalı. Hasar takaslarında asla geri düşmemeli. Kaçış yetenekleri olmalı ve hasarı çok olmalı. Dayanıklı da olmalı. Latede yetenek gerektirsin. Ancak her pozisyona da uyum sağlıyabilmeli. Mana sıkıntısı olmasın. Top da oynamak istiyorum. Top da zaten her türlü hero oynanıyor o yüzden problem yok. Bu arada kafanıza göre yazmayın adam gibi oynadığınız dediklerimi karşılayabileceğiniz bir hero varsa yazın.

Gnarı tarif etmişsin bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    FRIENDS Arrow / Blue Mountain State / Breaking Bad / Chuck / Da Vinci's Demons / Game of Thrones / Gossip Girl / House M.D. / How I Met Your Mother / Lost / Misfits / Prison Break / Shameless / Sherlock / Siberia / Skins / Spartacus / Supernatural / The Big Bang Theory / The Walking Dead / Black Sails / Vikings / House of Cards / American Horror Story / Dexter / The 100 / The Oz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Yavaşca nicke bakın.

Gnarı tarif etmişsin bu arada

Geçenlerde de buna benzer bi konu açmıştım ve gnarı kafama koymuştum. Aldım oynadımda. Ama istediğimi vermedi. Çünkü latede baya uğraştırıyor. Her pozisyona direk istediğin gibi giremiyorsun. Ayrıca skilleri attınmı tamamen usellese düşüyosun. Hasar konusunda sıkıntım yok. Ultisi bi harika ama her pozisyona tutturamıyorsun..

Şüphesiz o (Kur'an) sen ve kavmin için bir şereftir (veya öğüttür). Ondan sorumlu tutulacaksınız. (43/Zuhruf: 44)

İstikbal göklerdedir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pokémon GO [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lissandrayı tarif etmişsin. Kolay dürtersin takaslardan avantajlı çıkarsın q slow w snare ve e ile rahatça kaçabilirsin asırlık ile tanky olabilirsin damagei çok iyi zaten ultisi çok çok iyi alan etkili az oyun bilgin varsa takımında biraz istekliyse güzel şampiyon otpde yapabilirsin

"Lucian Trick Pony"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.