Şimdi Ara

Herkesten Sakladığım Çok Aşağılık Bir Sırrım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler öyle bir derdim var ki yani bu sırrı sadece annem biliyor o da sadece çok çok küçük bir kısımı biliyor bu sırrın.

Bir akrabam ile yasak aşk yaşadık. İlişkimiz 1 hafta sürdü o beni seviyordu bende onu ama benim içim el vermedi bende ayrıldım. Ve bu sevgili olayı bana utanç verici gelmeye başladı. Buraya yazarken bile utanarak yazdım.

Beyler ben ne yapmalıyım her gün düşünüp düşünüp üzülesim geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F6FBCC3F -- 27 Mart 2016; 12:17:55 >

İnsanlar neler neler yapıyor delüğanlı.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Sadece konuşarak aşkımızı ifade ettik ama bunu düşünmek bile beni yerle bir ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:9:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Missandei

Sadece konuşarak aşkımızı ifade ettik ama bunu düşünmek bile beni yerle bir ediyor

Yas aralıgınız nedir??? Cinsel birleşme oldumu... Olduysada olan olmuş bu kadar katı düsünme... Çok pişmansan o kızla evlen.

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • quote:

Hayır kızdı.

Kime kızdı?

Şaka şaka yapmıyam bunu. Hocam vicdanınızı rahatlatacak yöntemler bulun. Kızla konuşun filan. gibi.

• İkimizinde yaşı 16. Aramızda hiç bir temas olmadı. Sadece konuşarak aşkımızı anlattık bir birimize. Ama ben böyle bir şey yaptığım için çok utanıyorum. Kız uzak bir akraba ama kan bağı var baba tarafından.

Beyler bir de kız bana sevgilisinden ayrıldığını ve facesini çaldığını söyledi bende biraz bu işlerden anlıyorum yardım edeyim dedim izin vermedi. Sonra kızla sevgilisinin fotoları facesindeydi ayrıldık diyordu sonra farkına vardım ki kız sevgilisiyle hala devam ediyormuş ve birlikte olduğumuz süre zarfında benimle sevgilisini aynı anda idare ediyormuş.

İkimizinde yaşı 16. Aramızda hiç bir temas olmadı. Sadece konuşarak aşkımızı anlattık bir birimize. Ama ben böyle bir şey yaptığım için çok utanıyorum. Kız uzak bir akraba ama kan bağı var baba tarafından.

Beyler bir de kız bana sevgilisinden ayrıldığını ve facesini çaldığını söyledi bende biraz bu işlerden anlıyorum yardım edeyim dedim izin vermedi. Sonra kızla sevgilisinin fotoları facesindeydi ayrıldık diyordu sonra farkına vardım ki kız sevgilisiyle hala devam ediyormuş ve birlikte olduğumuz süre zarfında benimle sevgilisini aynı anda idare ediyormuş.

Bro avatarındaki kıza aşık ol boşver diğerlerini.

• Yerinde olsam böyle bir durum için üzülmem. 2 kişiyi bir arada idare etmek ha, hem de birisi yakın akraba. Vay anasını.

Blok+sınırsız ban

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader kardeş olmadıktan sonra sorun yok. Nikah düştüğüne göre sevgilide olursun. Benim anne babam kuzen mesela;ama kız seni aldatıyorsa bu sorundur. Utanacağın bir şeyde yok.
    BABALAR HEP ÖNDE GİDER ÇÜNKÜ EVLATLAR YOL BİLMEZ.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.