Şimdi Ara

Herkesin yeni gözdesi Bitcoin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Son günlerde gündemde olan bu Bitcoin benim de ilgimi çekti. Ben de bununla ilgili bazı belgeseller izledim. Eğer siz de merak ediyorsanız Banking on Bitcoin'u tavsiye ederim.

    Sonrasında nasıl ben de ucundan girerim diye araştırmaya başladım. BTCTurk diye bir site/uygulama var buraya üye olup kimliğinizi doğrulayıp, para aktarıp alım satım yapabiliyorsunuz. Eğer aldığınız Bitcoinleri bu sitede tutmak yerine güvenli bir şekilde saklamak istiyorsanız da değişik yöntemler varmış. Ben iPhone için olan "Bread" diye bir cüzdan indirdim. Araştırmalarım sonucunda en güvenli ve kolay kullanılanın bu olduğuna karar verdim. Birçok seçenek mevcut tabi ama Bread'e bir göz atın derim.

    Ayrıca araştırırken bazı bedava Bitcoin kazandıran siteler olduğunu da gördüm. Tabiki de kimse kimseye bedava birşey vermiyor ama eğer kendinize hakim olup bahis oynamazsanız galiba zaman için, aklınıza geldikçe bu siteyi ziyaret ederek bitcoin biriktirebilirsiniz.

    Freebitco.in

    Bu linkten üye olabiliyorsunuz. Ben kendim bulduğum için önce refsiz üye olmuştum ama sonra anladım refli üye olmanın hiçbir zararı yok, hatta referansınız olan insanlar sizden kazandıkları ekstranın tamamını size geri gönderiyor. Diyeceksiniz onlar ne kazanıyor o zaman? Onlar da sizin aktivitenizden Ekstra Çekiliş kuponu kazanıyorlar. Her 60 dakikada bir bir numara yuvarlıyorsunuz. Sonucuna değeri 200 Dolara eşit olacak kadar Bitcoin kazanma şansınız var ama tabiki de bu çok düşük bir ihtimal. Her yuvarlama sonunda 2 adet Piyango bileti kazanıyorsunuz ve her hafta Pazar günü yapılan büyük çekilişte büyük miktarlar kazanma şansınız oluyor. İşte referansınız var ise bu kişi sizin her yuvarlamanızdan 1 Piyango bileti ekstra kazanıyor. Yani Win-Win bir sistem kurmuşlar aslında. Refli üye olunca her yuvarlamanızdan 1.5 kat kazanıyor oluyorsunuz (yani 300 dolara kadar kazanma şansınız oluyor), referansınız da 1 tane piyango bileti kazanıyor.

    Eğer denemek isterseniz az yukarıda verdiğim linkten benim referansımla üye olabilirsiniz. Böylece ben sizin sayenizde 1 adet piyango bileti kazanacağım ve siz de 1.5 katı puan kazanacaksınız. Bu arada bu puanlar otomatik olarak her pazar size iade ediliyor yani şu an üye olup pazara kadar 100 puan biriktirseniz, pazar günü benden gelecek iade ile 150 puanınız olacak. Puan dediğim de "Satoshi" ve 100.000.000 Satoshi = 1 Bitcoin (an itibariyle 11.000 Dolar yani yaklaşık 44.000 TL)

    Umarım faydalı olmuştur. Ben de son 3-5 gündür araştırıyorum ama belki sizin de ufakta olsa bir fikriniz olmasına yardımcı olmuşumdur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxia -- 4 Aralık 2017; 20:1:57 >







  • Merhaba Hocam
    Btc'den para kazanmak istiyorsan ya btc alıp fiyatını takip edeceksin borsa gibi. Düşükten alıp yüksekten satacaksın, sonra tekrar düşünce alacaksın vs.
    ya da btc madenciliği yapacaksın hash alıp :) 3. seçenek olarak da al sat yapan botlar var onlara bel bağlayacaksın :)
    Ben sierrahash kullanıyorum. cloud mining için; ilgilenirsen refli linkhttps://www.sierrahash.com/?ref=101425
    Bot içinse hexabot kullanıyorum. onun da refli linki:https://hexabot.top/?r=mndrs




  • 55 bin yatırımla 3 ayda 44 bin TL kazandım fikir almak isteyen varsa görüşebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.