Şimdi Ara

Herkesin Kötülediği Acer, İşte o acer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • neden herkes aceri kötüler? hadi casperi anlarımda çoğu yerlerde acer alma pişman olursun ısınma derecesi 100 dereceye kadar gelir. hatta birisi valla yazmış bunu " oyun oynarken çay demlersin onla"demiş. ben 5750g kullanıcısıyım. özelliklerim imza bölümünde yazıyor. rami 8 lik yapıcam. yapınca değiştiririm. sakın ona buna uyup almamazlık etmeyin. aceri diğer laptoplardan ayıran en önemli özelliği ısınma olmaması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • pc dükkanım varken 20 den fazla acer sattım 1 tanesi geri dönmedi 1 tanesi ısınıyor demedi 1 tanesi pişmanım demedi.
    2011 de kardeşime de acer aldım şuan tam modelini hatırlamıyorum ve pc ye eşşek gibi davranır kendisi çok şükür hala tık yok makine taş gibi.
    kardeşimin yakın bir arkadaşına acer aldırdım 5 sene oldu 8 tuşu basmıyor diye pc yi kendisi açmış dün topladı oda canavar gibi.

    bence fiyat performans ve TEKNİK SERVİS olarak acer gayet başarılı ve kaliteli bir marka
  • Bende de vardı vn7 nitro, gösterişli bir şeydi.Bir sıkıntı yoktu kısa süre kullanıp sattım gerçi.w10 kaynaklı bi WiFi sorunu vardı onu aşamadım bir tek, bir de ramin 4GB olmasından kaynaklı performans eksikliği vardı ki bu bir sorun değil.Sattığımız elemanla da problem yaşadık sen bana WiFi sorunundan falan bahsetmedin diye halbuki w10'u ben hediye etmiştim cihaz fdos'tu, sorun w10da idi.Bu satış işinden sonra soğudum gerçi markadan aklıma geldikçe sinirlenirim hala.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asilzade37 A kullanıcısına yanıt
    kardeş ben 2014 de 2.el aldım 800 tlydi özellikler altta. şuana kadar şükür hiçbirşey olmadı.Şuana kadar tek sorunun w tuşu kırıldı. gittim harici bi klavye fare işi çözdüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar makineye bakmayanlar heralde makineye bakmadığınızda kısa sürede temizlik sorunu açığa çıkar beraberinde de ısınma bu her makinede olur.Onların makineye nasıl baktığı da önemli.Birçok arkadşımda farklı makineler var çoğunun temizliğini ben yaptım pislik götürüyordu içlerini bakmıyorlardı ısınıyordu makineler.
  • Suan alacak olsam acer alirim bicok markadan saglam.Eski pc m acerdi.Baskasindan gorup almisdim.Ama bana sorarsaniz eski (2008-2012) arasi cikan acer ler daha saglam.Vede isinma cok cok az.İlerde alacagim laptop kesinlikle acer olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vn7 black edition kullanıcısıyım. Laptopu seviyorum, harddiskten dolayı biraz yavaş olsun ama gene de seviyorum. Overwatch oynuyorum, for honor oynadık daha dün sorun yok bekleneni veriyor. Anakartı yandı bir tek sonra değiştirildi, 2.senesinde. Şimdilik sorun yok. Cihaza biraz da bakmak gerekli sanırım.
  • Acer'in gelişimini seviyorum ben de. Gerek oyuncu kısmında uygun fiyatlı nitro serisi, incelik konusunda swift serisi, inovasyon kısmında switch alpha gibi yenilikçi modelleri olsun güzel işler ortaya koyuyorlar.

    Eski Acer yok artık piyasada.

    Ben de Asus'u beğenmiyorum. K ve o peynir ekmek gibi satan X serisi beş para etmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    aynen herkes bir marka öğrenmiş ona gidiyor. adam benim sistemime berbat diyo. niyeymiş acer kullanıyomusum. kendisinki asusmuşta şu marka kullanıyomuş. hepside sinirlerimi bozuyor. pc açmaz dedikleri oyunu şuan 40fps sabit oynuyorum arada bi 30 lara düşer oda sıkıntı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.