< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
bize biat ettigimiz icin bir sey olmuyor TR'nin yuzde 99,99 u musluman ha oyle ysamiyor olabilirler ama allah yok de direkt netanyahu olursun hatta yabancilar bile Allah yok diyeni genellikle turk saymaz.. bu mevzu boyle. TR = Musluman ulke < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Mart 2026; 13:31:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kaygerya nın bazı cümleleri kendi karanlık dünyasındaki uydurduğu bilgiler olup hakikatı yansıtmamaktadır. Çünkü "bence" diyerek cümleye başlıyor, yani o aslında kitaplarda olanı değil, kendi kafasına göre anladığını, uydurduğunu yazıyor, sanki gerçekmiş gibi. Bu yüzden onun dinle alakalı mesajlarını okuyup da dikkate almayın. Namaz kılmayıp oruç da tutmayan birinin din hakkında atıp tutması haddini bilmemektir. Sen git yazılım hakkında, ticaret, emlak, hukuk alanında yani kendi geliştirdiğin alanlarda konuş. Mekkeli müşriklerden çokları müslüman oldu. Ve peyderper bölük bölük müslüman olanlar oluyordu. Bu kaygerya isimli üyeye göre, müslüman olma olasılığı olan insanlar da helak olup gitsin. Ayrıca kargerya, kalplere müdahale yetkisinin sadece Allahü tealada olduğunu, Hazreti Muhammed "Aleyhisselam""'ın bile buna yetkisinin olmadığını bilmiyor. Bir gün mescitte Bilal-i Habeşi hazretleri oynuyordu. Hazret-i Ömer, (Ya Bilal, burası mescid, ne yapıyorsun, burada oynanır mı?) dedi. Bilal-i Habeşi hazretleri, Resulullahı göstererek, (Buranın sahibi var, sen çık aradan) dedi. Hazret-i Ömer, taaccüp edip, (Ya Resulallah, Bilal mescidin içinde oynuyor) dedi. Peygamber efendimiz onu çağırarak, (Ya Bilal, bu ne hâl, niye oynuyorsun?) diye sordular. (Anam babam sana feda olsun ya Resulallah) dedi, (Bu benim Allahü teâlâya özel teşekkürüm. Allahü teâlâ, her şeyi senin için yarattı, sana her şeyi verdi, sadece bir şeyi vermedi. İşte bu sebepten sevincimden oynuyorum) dedi. Peygamber efendimiz tebessüm buyurup, (O sebep nedir ki ya Bilal, seni sevinçten oynatıyor?) diye sordular. (Anam babam sana feda olsun ya Resulallah, Cenab-ı Hak sana, hidayet verme yetkisi vermedi dedi. Kalbe iman bahşetmeyi sana bıraksaydı, sen önce yakınlarını, bildiklerini, tanıdıklarını hidayete erdirirdin, bu garip Bilal, tâ Habeşistan''da nasıl Müslüman olurdu, onun için oynuyorum) dedi. Peygamber efendimiz yine tebessüm edip, (Oyna ya Bilal!) buyurdular. |
|
Cık bakim Allah yok de ne diyecekler? Türk = Müslüman demektir. Ortcagda Türk sözcügü tüm müslümanlar icin kullanılıyordu avrupa'da Avrupa'ya git müslüman değilim de ama Türk'üm de adamlar error verecekler.. Iki tarafın ikisi de seni Türk kabul etmez Ben DEMON partiliyim AKP'li degilim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Mart 2026; 13:37:42 > |
|
ya biz kaygerya ile müslüman olduk zaten. ikimiz de müminlere katıldık, Allah kabul etsin, amin ecmain < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Mart 2026; 13:51:33 > |
|
Bak bu Pazuzu Exo filminde kızı possessed yapan demon Niye resimleri göremiyoruz bismillahirahmanirrahim.... Demon kendini gstermiyor galiba Dogru ya bu invisible demon zaten, resmi bile gorunmez kaliyor Hem Turk olunca ne oluyor benim gibi karabuklu zenci olun abjim sonra zenci ss olursunuz ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Mart 2026; 14:11:4 > |
|
|
Hemen her Arapça dilbilimci, Allah kelimesinin tanrı anlamına gelen ilah kelimesinin belirli tanım edatı gelmiş hâli olduğunda hemfikir. [1] İlah ise tanrı demektir. [2][3] Türkçede de ilah ve tanrı sözcükleri Allah'a karşılık gelir. [2] Zaten daha ortalıkta İslam'ın i'si yokken, Arapça'da, birçok Sâmî dillerinde Allah kelimesine benzer sözcükler de vardır ve hepsi de bildiğimiz tanrı anlamına gelir. [4]
|
|
Alman oryantalist ve dil bilimci Hans Wehr (1909–1981), köken olarak Hristiyan bir aileden gelmektedir. Hayatına ve akademik kariyerine dair biyografik kayıtlarda din değiştirerek başka bir inancı benimsediğine dair resmi veya akademik bir veri bulunmamaktadır. Duncan Black (D.B.) Macdonald da bir Hristiyandır. TDK zaten dini bilgileri baz almaz, o dilin içeriğine dil dünyasının sınırları içinde kalır. Oturma organının beyninin yerini aldığını bilmiyordum. Sanırım mutasyona uğramışsın. Kaynakların da, kendin gibi beş para etmez. Allahü tealanın emrine karşı gelip kafirliği seçmiş olanlar bu konuda en son konuşacak olanlardır. İlah, kendisine ibadet edilen, tapınılan varlık demektir. Bu kelime genel bir isimdir; insanlar tarih boyunca hak veya batıl, tapındıkları her varlığa "ilah" demişlerdir. Hakiki bir din kitabı olan Tam İlmihal Seadet-i Ebediyye kitabının 370. sayfasında diyor ki ; Tanrı, ma’bûd demekdir. Tapılan şeylerin hepsine tanrı denir. Allahü teâlânın ismi, Allahdır, tanrı değildir. Allahü teâlâdan başka tanrı yokdur. Allah yerine tanrı demek, yanlışdır ve çok çirkindir. İşte gerçek bilgi budur. |
|
hacim sen 200 yil hic durmadan musluman propagandsi yapsan yine musluman olmam sahsen bskalari olur mu bilmiyorum ama ben olmam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Mart 2026; 16:38:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Allah kelimesinin al-ilah yani ay tanrısı manasına geldiğini bile bilmiyor. Boşver < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hoşuma gidiyo |
|
Benım de önceleri hoşuma gidiyordu da sonra kabak tadı verdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kaynağı oturma organı olan birinin yani ,Oturma organıyla beyni yer değiştirmiş birisinden gelen cevap ancak bu kadar olurdu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 3 Mart 2026; 17:34:26 > |
|
|
|