Şimdi Ara

Herkese 100 Tl kazanma fırsatı-Dondurma satıcısı aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Şirketimiz yurtdışında çalıştırılmak üzere onlarca dondurma satıcısı aramaktadır .Aylık maaş olarak 2500 dolar (7122 TL) verilecektir. Vize , uçak bileti ,kalacak yer , normal gündelik ve işyerinde giyecek kıyafet ,hergün her öğün türk restorantından özel türk yemekleri verilecektir.İstenilen daha önce dondurma satışı yapmış olması Eğer şovmen dondurmacı ise daha iyi olur olmasa da sonradan yavaş yavaş bir iki kıvrak hareket öğrenir o problem değil.

    Sizden istediklerim etrafınızdaki mahallenizdeki tanıdığınız tanımadığınız dondurma satıcılarına gidip onlara bu iş olanağını anlatıp yurtdışında Asya da çalışmayı kabul etmeleri halinde bize kaç kişi bulursanız her kişi için 100 tl size teşekkürler hediye veriyoruz.Bu 100 tl yi nasıl kazanıyorsunuz ? Şöyle ki bulduğunuz dondurma satıcısı hangi şehirde ise Türkiye de ki elemanımız sizin bizimle iletişime geçtiğiniz anda uçak biletini alıp hangi şehirdeyseniz oraya geliyor .Sizinle dondurma satıcısı ve biz üçlü ön görüşme gerçekleştiriyoruz. O kişinin aklında çelişen sorular varsa cevaplıyoruz. Okay dendiği anda o kişiye o an 250 tl hoş geldin hediyesi size 100 tl veriyoruz. O an Pasaportunu ve 3 adet fotoğrafını bize veriyor . (Pasaportu yoksa pasaport çıkartıyoruz.Biz tüm masrafları karşılıyoruz oda 10 gün gibi bir zaman istiyor)Çalışma vizesi için işlemleri başlatıyoruz. Aşağı yukarı 40 günde belgeleri geliyor Geldiği ilk gün vizeye başvurup vizesi bir haftada çıkınca çıktığı gün uçak biletini alıp uçağa bindirip gönderiyoruz. Uçaktan ineceği havalimanında şirketten türk çalışanlarımızdan bir kişi onu karşılayacaktır. Havalimanına indiği anda o kişiye 1250 dolar (3561 TL) maaşının yarısını veriyoruz. 30 gün sonra kalan yarısını ve diğer ayın maaşının yarısını veriyoruz. 1 ay çalıştıktan sonra yine 2500 dolar geçmiş oluyor eline.Çalışanın gönlünün rahat olması açısından çalışma sistemimiz bu şekilde. Haziran sonu işe başlarsa Her ay 2500 dolardan Kasımın sonuna kadar 12500 dolar (35610 TL) kazanacaktır. Havalimanından özel şirket arabamızla çalışanı yaşayacağı eve götürüyoruz. 4 oda 2 salonlu evde kalacaklar 4 dondurma satıcısı bir evde beraber yaşayacaklar.Asla hiçbir masraftan kaçınmıyoruz büyük güzel evler olacak çalışanlarımızın sıkıntısızca yaşaması açısından.Kontrat yapacağız bu sene bu hafta bulursak çalışanla belgeler vize derken aşağı yukarı haziran sonuna doğru gelecektir.Haziran dan Kasım a kadar . Gelecek sene ve sonraki seneler için Mayıs öncesi işler ayarlanıp her sene ayrı ayrı kontrat ı yapılıp Mayısta çalışmaya başlayıp Kasım a kadar.
    Çalışanların 6 ay boyunca bir kuruş para ceplerinden çıkmayacaktır. Şirket yeme içme oturum kıyafet ulaşım hepsini karşılayacaktır Zaten yaşadıkları yerler çalışma yerlerine çok yakın olacaktır. Bazıları için yürüme 5 dakika bazıları için metroyla 3-4 durak olacaktır.
    İlan Acildir. Siz çalışacak kişiyi bulduğunuz anda pm ile bize bildirin telefon numaranızdan sizinle iletişim kuracağız ve anlaşmamız takdirde ilk uçakla hangi şehirdeyseniz Türkiye de ki elemanımız oraya gelecektir. 100 tl hediyenizi elden veriyoruz.Çalışacak kişiye görüşme anında okay alırsak 250 tl hediye hoş geldin bonusuda ona veriyoruz.

     Herkese 100 Tl kazanma fırsatı-Dondurma satıcısı aranıyor







  • Sazan.avi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek böbreği alacaksanız ben gelirim..ama bu iki böbrek bi karaciğer gibi duruyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Herkese 100 Tl kazanma fırsatı-Dondurma satıcısı aranıyor
  • Yalancınınnnnnn








    Burnu kanasın
  • Hocam asyalılara gitmesin böbrek siz kaç para verirsiniz onu söyleyin bi böbrek için oralara gidilmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cbs
  • Böyle uğraşmayın biz direk böbrekleri sarıp gönderelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asyalı bayanda eve gelecekse ben kabulüm geliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAV HE HE
  • Konu ciddidir. Hiçbir cümle şaka alay ifade içermemektedir. O kadar uzun metni şaka yapmak için yazmadım. Anlattıklarım gibi yardımcı olana kişi başı 100 TL verilecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki böbreğin tekini mi alıcaksınız çiftini mi
  • @Ukkaşe Çin'de yaşayan düzgün bir arkadaşımızdır.

    Teklif de fena görünmüyor işi ve bağı olmayan kişi için..
  • ilginç olan neden bu kadar zahmete giriyorsunuz koca Asya kıtasında işsiz kalmadı mı?
    yada buradan götürdükleriniz kayıt dışımı çalıştırılıyor...
  • Dondurmacıyım gelirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.