Şimdi Ara

HERKES TOPLANSIN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda bir kaç kişiyle yaptığım alışverişlerde sıkıntı çıkarttığım için hepsinden özür diliyorum. Şuan gidip RP'lerini alacağım ve vereceğim.

@andru411

Bir arkadaş daha vardı sanırım oda konuya gelirse bana mesaj atsın ona da alacağım.

Haklarınıda helal etsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screek -- 20 Nisan 2014; 20:51:20 >

• Doğru olan buydu,umarım dolandırdığın kişiler bu davranışını yaşına ve açgözlülüğüne yorar tatlıya bağlarsınız olayı.
  • yusuf yusuf mahkemeye mi verdiler :D
    eee ergenlik yapmıyacaktın
  • mahkemeyi duyunca yusuf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Doğru olan buydu,umarım dolandırdığın kişiler bu davranışını yaşına ve açgözlülüğüne yorar tatlıya bağlarsınız olayı.

Önemli olan anlamamdı sanırım. Ben tekrar özür diliyorum DH halkından. Konuyu trollemezseniz iyi olur.
  • Mahkeme duyunca yusuf mod on olmuş. Bence soruşturma devam etsin sonuçta şahsa hakaret var hem aklı başına gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acımayın verin mahkemeye gece yatakta terlesin dolandırıp üzdüğü insanlar için

not:beni dolandırmadı bu forumda beni dolandıran tek kişi PweckTR dir
  • Dolandırılanların yerinde olsam açardım davayı acımazdım sonuçta bidaha yapmayacağından kimse emin olamaz aklı da başına gelmiş olurdu.
  • Aslında ceza almanı çok istiyorum, umarım ceza alırsın ve yaptığının yanlış olduğunun farkına varırsın başka türlü bu hareketi tekrarlayacağından adım gibi eminim.
  • Uzun konuşmalarım sonucunda
    Olayı hallettim sanırım
    RP olarak kimi mağdur ettiyse iade edecek
    Ben dahil olarak.
    Herkese iyi forumlar lütfen bu bir ders olsun herkese.
    İnternettesiniz diye kimsenin size ulaşamayacaklarını sanmayın.
    Herkese iyi forumlar ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.