Şimdi Ara

Herkes sıkıldı artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2010'dan beri forumdayım üyeliksizde üyeliklide öncelikle şu kız konularından girmek istiyorum 15 - 25 yaşına kadar herkes artık açıyor . Şunu mu yapıyım beni mi seviyor , şu çocuğu çok kıskandım , tipim nasıl ss li , kendinize güvenin artık dünyada siz yaratıldınız , bir insansınız onların fiziksel özellikleri sizi önde tutamaz.Haklısınız şu internettaki famelere TÜRK KIZLARI bayılıyor.Bazılara döt bile vericekler tanımadan , ama şu kızların peşinden koşmayın artık cidden bunlar tam bir egoist , kendini düşünen biri siz yazdıkça konuşmaya çalıştıkça o arkadaşlarıyla buna gülüyor olucaktır.Ben deneyimlerimden biliyorum o kadar çok sevdiğim kız beni terk etti.Başkasını seviyorum dedi.Yıkıldım , hayallerim her şeyim gitti boşa.Ama ayaktayım hayat güzel bunları düşünmekle zamanımı harcamıyorum eğleniyorum bir gün karşıma hayatımın aşkı çıkıcak ama ben böyle kendimi ezdirerek değil onunla anlaşarak hayatımı sürdürücem , teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undisputed Champion -- 14 Eylül 2012; 2:34:03 >

Orijinalden alıntı: Undisputed Champion

Beyler 2010'dan beri forumdayım üyeliksizde üyeliklide öncelikle şu kız konularından girmek istiyorum 15 - 25 yaşına kadar herkes artık açıyor . Şunu mu yapıyım beni mi seviyor , şu çocuğu çok kıskandım , tipim nasıl ss li , kendinize güvenin artık dünyada siz yaratıldınız , bir insansınız onların fiziksel özellikleri sizi önde tutamaz.Haklısınız şu internettaki famelere TÜRK KIZLARI bayılıyor.Bazılara döt bile vericekler tanımadan , ama şu kızların peşinden koşmayın artık cidden bunlar tam bir egoist , kendini düşünen biri siz yazdıkça konuşmaya çalıştıkça o arkadaşlarıyla buna gülüyor olucaktır.Ben deneyimlerimden biliyorum o kadar çok sevdiğim kız beni terk etti.Başkasını seviyorum dedi.Yıkıldım , hayallerim her şeyim gitti boşa.Ama ayaktayım hayat güzel bunları düşünmekle zamanımı harcamıyorum eğleniyorum bir gün karşıma hayatımın aşkı çıkıcak ama ben böyle kendimi ezdirerek değil onunla anlaşarak hayatımı sürdürücem , teşekkürler .

aferin kızları anlamaya başlıyorsun geçen açtığın konuda yazdıklarım tek tek olacak sadece sabret. dediğin gibi kendini ezdirmemeyi öğren. ama bu açtığın konu gereksiz olmuş illa içini dökmek istiyosan bana pm atabilirsin yardım ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

quote:

Orijinalden alıntı: Undisputed Champion

Beyler 2010'dan beri forumdayım üyeliksizde üyeliklide öncelikle şu kız konularından girmek istiyorum 15 - 25 yaşına kadar herkes artık açıyor . Şunu mu yapıyım beni mi seviyor , şu çocuğu çok kıskandım , tipim nasıl ss li , kendinize güvenin artık dünyada siz yaratıldınız , bir insansınız onların fiziksel özellikleri sizi önde tutamaz.Haklısınız şu internettaki famelere TÜRK KIZLARI bayılıyor.Bazılara döt bile vericekler tanımadan , ama şu kızların peşinden koşmayın artık cidden bunlar tam bir egoist , kendini düşünen biri siz yazdıkça konuşmaya çalıştıkça o arkadaşlarıyla buna gülüyor olucaktır.Ben deneyimlerimden biliyorum o kadar çok sevdiğim kız beni terk etti.Başkasını seviyorum dedi.Yıkıldım , hayallerim her şeyim gitti boşa.Ama ayaktayım hayat güzel bunları düşünmekle zamanımı harcamıyorum eğleniyorum bir gün karşıma hayatımın aşkı çıkıcak ama ben böyle kendimi ezdirerek değil onunla anlaşarak hayatımı sürdürücem , teşekkürler .

aferin kızları anlamaya başlıyorsun geçen açtığın konuda yazdıklarım tek tek olacak sadece sabret. dediğin gibi kendini ezdirmemeyi öğren. ama bu açtığın konu gereksiz olmuş illa içini dökmek istiyosan bana pm atabilirsin yardım ederim

Yardım gerektiğinde ilk size ulaşacağım çok teşekkürler

• Millet birbirine bakıp daha karamsar mı oluyor bu forumda yoksa bana mı öyle gelmeye başladı?

@Arslan Bey link alabilir miyim merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal King -- 14 Eylül 2012; 2:53:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE ŞİMDİ GENE YAA?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.