Şimdi Ara

Herkes şikayetçi ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimse kendine bakmiyo. Bugun cok basit bi dersin finaline girdim, herkes kopya cekiyo. Sorsan hepsi yurt disina gitmek ister ulkede hak hukuk yok diye ama en basit durumda kendi hak yiyo. Abartma, ulkede neler neler oluyo diywbilirsiniz ama bu bi butun ve hukuksuzluk bu seviylerden basliyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle katılıyorum, laf başkalarına gelince inanılmaz bir ahlak bekçiliğine kesilen insanlar kendilerine en ufak hile hurda yapma şansı geçince sonuna kadar kullanırlar. Ben yapmıyorum ben harikayım demiyorum. Fakat insanların başkalarına dair ithamlarını bu kadar sert yapıp kendilerine gelicen olur öyle ya ehehe yapmaları mide bulandırıcı geliyor.

• Hocanın dikkat ettiğini bile bile halen daha inatla imza attıranları da ekleyelim oraya.
    Biz taa nereden kalkıp zamanında geliyoruz adam güya imza atıp oh be devamsızlık sorunumuz yok diye geziyor, ne kadar güzel ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum, laf başkalarına gelince inanılmaz bir ahlak bekçiliğine kesilen insanlar kendilerine en ufak hile hurda yapma şansı geçince sonuna kadar kullanırlar. Ben yapmıyorum ben harikayım demiyorum. Fakat insanların başkalarına dair ithamlarını bu kadar sert yapıp kendilerine gelicen olur öyle ya ehehe yapmaları mide bulandırıcı geliyor.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

İnsana gercekten enayi gibi hissettiriyolar.

• İmzamı atarım bu konuya

• bizde kopya çekilmiyo valla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.