Şimdi Ara

Herkes parayı buldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kim bulmuş 800k ya yakın borcum var yarın ben de gidicem ya seve seve ya ... ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Darius Widdershins kullanıcısına yanıt

Sokaklar audi Mercedes bmw dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olsun öbür dünya biz fakirlerin olcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    bende yok sende yok kimde abi bu arabalar

• Ben de bunla ilgili konu açacaktım dışarda sokakta toplu taşımada gördüğüm herhangi bir adamın ayağında 10 bin liralık ayakkabı kolunda 20 bin liralık saat var toplumun yarısı asgari ücret alıyordu hani?

Bunu ben de merak ediyorum. Geçenlerde şehirler arası otobüsteydim. Herkesin elinde iphone vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • William0 kullanıcısına yanıt
    aga ben AVM'ye sefil terlikle gidiyom AVM'ye girerken tertemiz yeni pahalı ayakkabı giyiyom, gezip dolaştıktan sonra çıkışta gene sefil terliği giyip eve öyle dönüyom

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya cidden mi

evet. iki tane böyle pahalı ayakkabım var. bagajda kendi kutularında duruyolar. mesela bayramda akraba gezecek olsam bir buçuk saatlik yolu terlikle gidip, tam oraya varıp akraba gezecekken ayakkabıyı giyiyom. böylece hiç kirlenmiyo yepyeni duruyolar. fakirlik budur ama beni görsen zengin sanabilirsin görünüme bakıp

Valla hayret ettim hocam azminize. Ben üşenirdim.

ofiste mesela dolabımda 3 ayakkabı var, temiz. işe gündelik böyle markete giderken falan kullandığım ayakkabı ile gidiyom. ofise varınca ayakkabıyı değişiyom. ofisteki ayakkabıları sadece ofiste kullanıyom böylece hem temiz yeni görünüyorlar hem de koku vs olmuyo. akşam eve dönerken gene ayakkabı değiştirip gündelik ayakkabıyı geri giyip öyle çıkıyom ofisten.

yaa hocam ucuz ayakkabı gündelik kullanılır da, pahalı ayakkabıyı dışarıda kullanınca toz oluyo rengi gidiyo, anlamı kalmıyo.

Doğru hocam mantıklı

böyle yapan çok kişi var. kışın mesela yağmurlu havada kaskalın botla gidiyosun ofise, ıslak botu çıkarıp koyuyon kenara, temiz kibar ofis ayakkabısı giyiyon. akşam dönüşte gene bot.

benim bi arkadaş yazın işe sandaletle gelip işyerinde ofis ayakkabısı giyiyo.

ofise ayrı ayakkabı alanlar o ayakkabıyı dışarıda kullanmazlar ki koku vs olmasın, kirlenmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 11 Mayıs 2025; 20:28:0 >
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    şöyle düşünelim hocam hayat pahalılığı vs. çocuğuma bişey alamıyom vs. ama cafeler full starbüks her zaman full çeker mi abi fiyatlarda öyle böyle değil yani

• sen alamıyon bişey ben alamıyom kim alıyo abi bunları.

• amaaa kime sorsan herkes fakir abi

ülke starbuckstaki 24 kişiden ibaret değil. ağır internet gerektirecek şeyler olduğunda avm ye gidip internete bağlanırım. im bilir kaç kişi arkamdan sövdü. bilmiyorum ama internet gerekiyor.

• kargalumba kullanıcısına yanıt
    üç starbüks var burda yaşadığım yerde akşam 10 a kadar boş durmuyor. millet oturmak için birilerinin kalkmasını bekliyor o derece.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.