Şimdi Ara

Herkes Nasıl Zayıfladığını Yazsın - Fazla Kilolara Ölüm ! - (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
19
Favori
118.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şimdi öncelikle bu işe başlamadan bi kan tahlillerini yaptır sora senin bünyene göre bi diet yazılır kilo verirkende sarkmamak için sporla desteklersin
  • kardiyo sağlıklı beslenme ve fit olmak içinde spor olay bundan ibaret
  • takip!
  • arkadaşlar bu allta verdiğim programı sabah kalkınca ve akşam yapsam zayıflar mıyım sizce?
    30 dk lık ve 400 kalori verdirttiği yazıyor.

    http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/33-Minute-Butt-Lift-Workout-Butt-Toning-Exercises/96/
  • 100.8 kilo çıktığım tartıya inat spor yapıyorum . haftanın 4 günü spor salonundayım. 10 km hızda 30 dakika koştuktan sonra fitness yapıyorum .sabahları 3 adet form bisküvi yada 1 simit öğlenleri norma yemek akşamları saat 18:00 gibi çorba içiyorum . başka bir şey yemiyorum şu an 88 kiloyum . 10 kilo kaldı fit olmama .. tavsiye ederim merak eden varsa ankaradayım buyursun sporu beraber yapalım ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

    bence kg vermek önemli değil.önemli olan görünüş.misal 2 sene önce 75ten 62 kg ya kadar düştüm.derilerim sarktı toparlanmadı bir türlü.1 yıldır nerdeyse salona gidiyorum şuan 70 72 kg arasıyım almayada devam edicem.

    şu an bu bahsettiğin problemden etrafımda herkeste oluşmaya başladı ve sebep olduğu psikolojik durumları bilmek istemezsiniz..ayrıca dediğin gibi mesele zayıf olmak değil, görünüşün ve kendini mutlu hissetmen..
  • pilates ve sağlıklı beslenmeyle 4 kilo verdim.
  • Kaç bardak su 3 lıtreye denk gelır ?

    Bır de coca cola zero ıcıyorum cok fazla bır etkısı olur mu kıloya ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayMakers

    Kaç bardak su 3 lıtreye denk gelır ?

    Bır de coca cola zero ıcıyorum cok fazla bır etkısı olur mu kıloya ?

    1 litre su hemen hemen 4 su bardağı ediyo yani 12 bardak su 3 litre ediyor

    cola zero icinse eğer kilo vermeye niyetliysen maden suyu hariç hiçbir gazlı içeceğe yaklaşma derim hepsi kandırmaca o 0 kaloriler falan.
  • 5 sene kadar önce 115 kiloyken 85 kiloya inmiştim hemde 4-5 ayda çok sağlıksız biliyorum ama ekstrada bir çaba sarfetmemiştim gerekmedikçe hareket etmeyen bir insandım aşırı yerdim gece uyanınca bile yemek yerdim bi gün kız arkadaşımında gazıyla rejime başladım spor salonuna yazıldım ilk 1 ay salonda 1 saat sadece koşu falan kolay hareketleri yaptım ve yediklerime dikkat ettim ay sonunda hoca bile şaşırmıştı 12 kilo vermiştim :) 5 ay gibi bir süre sonunda göbeğim yok olmuştu sonra iş değişikliği yüzünden sporu bırakmak zorunda kaldım sonrasında yeme alışkanlığım eski stile döndü yavaş yavaş tekrar kilo aldım şimdi 120 kiloyum bu arada boy 1.88
    günde toplam yürüdüğüm yol 300-400 metreyi geçmez evden çıkar arabayla ofise giderim sonra aynen eve her yere arabayla giderim yürümek hareket etmek istiyorum olmuyor alıştık bir kere

    birde ben zayıflarken kendime hedefler koymuştum ve bi excel tablosu hazırlamıştım gün gün kaç gram verdiğimi gösteren ve kısaca o gün neler yaptığımı yazdığım
    şimdiki tekrar rejime ve spora başlayacağım hedefim 4 ayda 120 kilodan 99 kiloya düşmek yani 21 kilo




  • BENDE SUBAT 15 DE SALON!A BAŞLADIM. BAŞLADIĞIMDA 85 KİLO İDİM. ŞUAN DA 83 KİLOYUM VE HAFTADA 3 GÜN SPOR'A GİDİYORUM.
    BU GÜNE KADAR HİÇ 85 KG ALTINA DÜŞEMEDİM. YEDİĞİME FALAN DİKKAT ETTİĞİM YOK AMA BİDE YEDİKLERİME DİKKAT ETSEM BAYA Bİ KİLO VERECEM SANIRIM. İŞİM AĞIR BU YÜZDEN YEMEYE DEVAM EDİYORUM YEMEZ İSEM GÜÇSÜZ DÜŞÜYORUM..
  • bende vermek istiyorum şuan 94 kilyorum 88 olsam yeterli ay sonuna kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

    bende vermek istiyorum şuan 94 kilyorum 88 olsam yeterli ay sonuna kadar

    Yaklaşık 2 ayda 8.8 kilo verdim.

    01.06.2012 93.90 kg. Bel 114 cm.
    28.07.2012 85,10 kg. Bel 102 cm.

    Yaptığım şey sadece beslenme alışkanlığını değiştirmek (tam diyet sayılmaz azaltma yok ama yediklerim farklılaştı) ve haftanın 5 günü 10 dk. lık toplam 30 dk yürüyüşler.
  • Başka zayıflayan arkadaşlar varsa tecrübelerini dinlemek isteriz.
  • Benim de kilo ile sorunlarım vardı. Ve bu forumda tüm diyetleri denedim ama sadece 2 kg verebildim. Benim metabolizma düzensizliği yaşadığım için kilo vermekte başarısız olduğumu düşünüyorum. İngiliz bir web sitesindenwww.acomplia-reductil.net temas kurdum ve kısa sürede kilo vermek için hangi hapları satın alabileceğimi sordum. Reductil 15 mg'lık önerdiler. Onlar iki aylık tedavisinden sonra açlık hissini kaybedip hızla kilo vermeye başlayacağımı söylediler. Geçen hafta bir sipariş verdim ve bir hafta sonra haplarımı aldım. Bugün tedaviye başladım. En kısa sürede 11 kg'yu kaybedeceğimi umut ediyorum!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melisa1988 -- 13 Ocak 2014; 16:55:29 >
  • Arkadaslar oyle birsey denedim ki anlatamam size kim zayiflamak istiyorsa bu sirri paylasabilirim. 

    Gecen sene 6 ay gorusmedigim bir arkadasimi gorunce soke oldum incecik olup cikti karsima. Sordum nasil oyle zayifladi diye basta soylemek istemedi neden bilmiyorum ama sonra benim israrlarima dayanamadi buyuk sirrini verdi.

    Kendisi Ingiltereden bir online eczaneden bir bitkisel ilac siparis vermis cunku cok acilen zayiflamasi gerekiyormus. Ve o ilacla kilo vermis basta bende inanmadim ama onu oyle zayif gorunce denememek icin bir sebebim yoktu ve bende o eczaneden siparis verdim ilacin adi Mega Hoodia 400 mg'likti ve 4 gunde siparisim geldi ve buyuk bir umutla kullanmaya basladim.

    SONUC inanilmaz arkadaslar bende 2 ayda tam tamina 7 kilo verdim ve en ilginc olani da birakali 3 ay oldu ve geri kilo almiyorum.

    Walla hanimlar hepinize tavsiye ederim cunku sagliga hic bir zararini gormedim ben. O Eczanin web sitesini de birakiyim ben size lazim olanlara belki ise yarar.

    http://www.............

    Hepinize hangi yontemlerle zayiflamaya calisiyorsaniz kolay gelmesine diliyorum.

    Başka bir forum sayfasından "denizkızı" adlı kullanıcının mesajı. Bu kişi ilaç pazarlamacısı.




  • Bu konuyu yukarı çekmek lazım çok faydalı bilgiler var.
  • DENGELİ VE DOĞRU BESLENEREK KİLONUZU KONTROL EDEBİLİRSİNİZ YARDIMCI OLABİLİRİM

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100008354859762




  • 3 ayda 13 Kilo verdim. Şuan durdu kilo verimi ama sıkılaşma devam ediyor. Kas kütlesi artıyor vücut şekil alıyor. Antreman sonrası yag altından six packleri hissedebiliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.