Şimdi Ara

Herkes mi bilgisayar istiyor arkadas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi hedef seçelim dedik herkes üşüştü yav forumda iki kişiden biri bilgisayar istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Fiyakalı bir gençlik için maneviyat teferruattır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnbackus

Bilkent daha yükselecek mi en çok merak ettiğim bu :)

Hocam sınav kolay olduğu yıllarda genelde puan yükselmiş ama sıralama 1-2 k düşmüş, inşallah bu sene de öyle olur ama dışarısı da DH gibiyse işimiz zor

• bi 5 sene sonra elini sallasan bilgisayarcı. Zilyon tane adam olacak. Rekabet çok fazla olacak .Kendimi geliştirirm ben doğuştan meraklıyım ve yetenekliyim çok seviyorum iyi veya normal düzeyde üniversite kazanırım yabancı dil öğrenirim azimliyim hırslıyım diyorsan seç.Bu saydıklarımdan biri bile yoksa arkanı dön ve uzaklaş ilerde başın yanmasın.

Orijinalden alıntı: .NightScript.

bi 5 sene sonra elini sallasan bilgisayarcı. Zilyon tane adam olacak. Rekabet çok fazla olacak .Kendimi geliştirirm ben doğuştan meraklıyım ve yetenekliyim çok seviyorum iyi veya normal düzeyde üniversite kazanırım yabancı dil öğrenirim azimliyim hırslıyım diyorsan seç.Bu saydıklarımdan biri bile yoksa arkanı dön ve uzaklaş ilerde başın yanmasın.

Hocam 3 yaşındam beri bilgisayarla uğraşıyorum, bilgisayarı açıp kapamayı bile bir kerede öğrenmişim o yaşımda İngilizceden de olimpiyat birinciliğim var ancak ygs yi yetiştiremedim İnşallah iyi bir yer olursa gideceğim kararım değişmezse yorum için teşekkürler

Edit: 3 kelimeden ikisini yanlış yazmışım arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSurvivor -- 3 Nisan 2016; 17:04:28 >

• sen seçtin diye seçiyor zaten herkes bilgisayar bağımlılarının yeğane tercihi bu zaten ama iş yok türkiyede ,çok uçmayın. "50 tl ye siteye kurulumu yapılır "cı kafecilerden biri olursun yoksa

Orijinalden alıntı: Fikirist

sen seçtin diye seçiyor zaten herkes bilgisayar bağımlılarının yeğane tercihi bu zaten ama iş yok türkiyede ,çok uçmayın. "50 tl ye siteye kurulumu yapılır "cı kafecilerden biri olursun yoksa

Arkadaşım ben seçtim diye herkes seçiyor demeye çalışmadım ben yukarıdaki arkadaşlar anlamış zaten
    Nerenizle okuyorsunuz anlamıyorumki

• bu işi sevmende lazım.birde sakın iyi üniversite gelmesse kötü bı yer gelırse mezuna kal ya da başka bölüm düşün.ortalama bir üniversite gelirse mecbur kalırsan git ama o bile risk olur hiç abartmıyorum.bi 5-10 sene sonra 2 yıllıklardan farkı olmıcak böle devam ederse muhendıslıgın.İyice ele ayağa düştü.Düşünsene adam 220 puan almış bide muhendıs olucam dıye dolanıyo.VAR MI BÖYLE BİŞİ YA? en az 350 puan olması lazım muhendıslıgın abartmıyorum.Anca böle kurtarır

Orijinalden alıntı: .NightScript.

bu işi sevmende lazım.birde sakın iyi üniversite gelmesse kötü bı yer gelırse mezuna kal ya da başka bölüm düşün.ortalama bir üniversite gelirse mecbur kalırsan git ama o bile risk olur hiç abartmıyorum.bi 5-10 sene sonra 2 yıllıklardan farkı olmıcak böle devam ederse muhendıslıgın.İyice ele ayağa düştü.Düşünsene adam 220 puan almış bide muhendıs olucam dıye dolanıyo.VAR MI BÖYLE BİŞİ YA? en az 350 puan olması lazım muhendıslıgın abartmıyorum.Anca böle kurtarır

Haklısın hocam boş yere 2 yıllarını harcıyorlar cidden yazık oluyor o kötü ünilerin öğrencilerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSurvivor -- 3 Nisan 2016; 17:03:56 >

• Hocam typ istemesem bende direk bilgisayar secerdim cok revacta su siralar ama haklilar zaten arada bi kafam kaymiyo degil ama bi puanimizi alalim ona gore tercih yapicaz

Orijinalden alıntı: and_soo

Hocam typ istemesem bende direk bilgisayar secerdim cok revacta su siralar ama haklilar zaten arada bi kafam kaymiyo degil ama bi puanimizi alalim ona gore tercih yapicaz

Hocam sen yapma bari : D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSurvivor -- 3 Nisan 2016; 17:06:30 >
  • Hocam buna kafa yoracagina kendini bi 3kya at o zaman istersen tum dh bilgisayar istesin kontejan belli siralama belli:D ama yukardaki gibiyse eger anlattiklarin bi duami kazandin umarim basarirsin odtu pc falan:D

Orijinalden alıntı: and_soo

Hocam buna kafa yoracagina kendini bi 3kya at o zaman istersen tum dh bilgisayar istesin kontejan belli siralama belli:D ama yukardaki gibiyse eger anlattiklarin bi duami kazandin umarim basarirsin odtu pc falan:D

Yok hocam espri yapıyorum ama sen gene de tıp a git :D
    Şaka bir yana Dua için Saolasın hocam max çekeceğim oralar zaten inş istediğimiz yeri kazanırız sende benden dua aldın

Orijinalden alıntı: Purgatory01

quote:

Hocam sınav kolay olduğu yıllarda genelde puan yükselmiş ama sıralama 1-2 k düşmüş, inşallah bu sene de öyle olur ama dışarısı da DH gibiyse işimiz zor

Sıralaması mı düşmüş? 5 senedir yükseliyor geçen sene belki de ilk 5 kda 10 k da en çok yükseliş kateden bölüm.Bu sene 1800 den 1200 lere bile gelebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Purgatory01

quote:

Sıralaması mı düşmüş? 5 senedir yükseliyor geçen sene belki de ilk 5 kda 10 k da en çok yükseliş kateden bölüm.Bu sene 1800 den 1200 lere bile gelebilir.

Sıralama gittikçe düşmüş demedim reis sınav kolay olduğu yıllar düşükmüş *

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.