Şimdi Ara

Herkes Kendi Takımının Forumuna Cevap Atabilmeli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spor bölümündeki en büyük sorun budur.

    Örneğin Fenerbahçe maç kaybediyor farklı takım taraftarları Fenerbahçe forumunda tahrik içerikli yazılar yazıyor bu sefer haklı olarak Fenerbahçe'li arkadaşlar karşı atak yapıyor boşu boşuna 7 gün uzaklaştırma geliyor herkese. Adminler maç günleri Fenerbahçe forumundan Beşiktaşlı Galatasaraylı adam ayıklamaya çalışıyor vs.

    Çözüm önerim : Herkes kendi tercihlerindeki takımın forumuna konu açabilmeli, konularına cevap verebilmeli. Diğer takımların forumlarına cevap yazamamalı.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternet-Explorer -- 26 Ağustos 2017; 1:36:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Forumun kelime anlamını araştırın.
    Ve farklı fikirlere tahammülünüz yoksa blog açın kendiniz ve kendiniz gibi düşünenlere izin verecek şekilde paylaşımlar yapın.

    Burada olması gereken yasaklamalar değil kurallara uygun şekilde mesajlarını paylaşmayanları engellemek olmalıdır.
  • Haklısınız dün gece biraz sinirli açtım konuyu ancak gerçekten biz bu durumdan çok sıkıldık. 3 Büyüklerden biri maç kaybettiğinde kaybeden takımın forumunu ziyaret edin o takim taraftari hariç herkes orada tahrik içeren mesajlar dolu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İnternet-Explorer

    Haklısınız dün gece biraz sinirli açtım konuyu ancak gerçekten biz bu durumdan çok sıkıldık. 3 Büyüklerden biri maç kaybettiğinde kaybeden takımın forumunu ziyaret edin o takim taraftari hariç herkes orada tahrik içeren mesajlar dolu.

    Maç konularını ben de biliyorum. Maalesef her türlü insan var hele ki sanal ortamda yüz yüze geldiğinde konuşamayacağı şekilde seviyeyi düşürenler çok. Buradaki yöneticiler profesyonel değil yani para karşılığında iş yapmıyorlar, her an müdehale etme imkanları yok, yani özellikle o saatlerde yönetici sayısını arttırmak gerekiyor.

    Ve transfer başlıkları görüyorum ki maç başlığı olmuş, canlı maç bölümü artık kullanılmıyor. Tam başı bozuk bir durum var.
  • Daha önce de bu öneri defalarca yapıldı ama üstteki arkadaşın dediği gibi forum kavramına aykırı. Ki zaten her bölüme yazıp hiç ceza almayan bir sürü üyemiz var.

    Benim çözüm önerim ne kadar tahrik ederlerse etsinler cevap vermeden şikayet etmeniz. Zaten gerekli cezayı alıyorlar.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    O zaman çözüm önerinizi dikkate alacağım başka çaremiz yok.

    içimizden bi 50-100´e kadar sayıcaz artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.