Şimdi Ara

Herkes faturayı forvetlere kesiyor da, Defans daha kötü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler, herkes süper eğleniyor ama , 2 haftadır takip ettiğim bi konu var. müsait değildim şimdi anca yazabiliyorum,

    Saprsborg maçında GERİ DÖNÜŞ DESTAN HÖF PÖF millet uçtu kaçtı, halbuki maçta adamlar bir tık daha becerikli olsa idi ilk yarı 4-5 fark yemiştik. daha ne come back yapabilirdik ne bişey. Bi de onu bunu bırak... rakip sanki Real Madrid... Sarpsborg la bu.... Bu dandik takıma nasıl bu hale düştük te zor kurtardık diye soracğaımıza, AVRUPA DESTANI gibi sevindik..

    Gelelim derbiye.. Tamam derbi galibiyeti almak güzel bişey. Ama şunu kimse kaçırmasın... Rakip zaten rezil bi halde, biz de onlar kadar en az rezil bi haldeyiz. Oyun, belirli bi süreçte, ilk dakikalardaki süreç hariç yine rezil.

    Forvetlere bakıyor herkes ama bizim DEFANSIMIZ o kadar kötü ki. GS maçında adamların forveti olsa çok daha sıkıntılı bi maç geçerdi. Sarpsborg takımı hayatında bu kadar pozisyon bulmamıştır. ve bu sezon herkese pozisyon verirken inanılmaz cömertiz... Bunun sebebi çözülmeli... PEPE oynamayacaksa, Vida Uyum sağlamayacaksa, ROCO form tutamayacaksa, hepsi gitsin. TOSIC miydi yani bizim defansımızın olayı?

    Orta saha ve forvet işi zaten bilinen konu.

    Teknik heyetin de futbolcuların da bi doygunluğu ve disiplinsizliği aşikar..

    Artık OKAN BURUK veya TAMER TUNA dönemi gelmeli ve veteranların hepsi gönderilip, Güven gibi Dorukhan gibi, genç ve Forma aşkı ile yanan oyuncularla devam etmeli diye düşünüyorum.







  • Defansın bütün olayı Tosicdi. Neden çünkü Tosic önde pres yapıp Oğuzhan ve Atibanın defansif yönünün kötü olmasından dolayı oradaki açıkları kapatırdı ve en önemlisi savunmayı öne çıkartırdı Tosic. İyi sol ayağı ve oyun kurması zaten en büyük artısıydı ama adamın adını kazmaya çıkarttılar. Tosic o kadar değerliydi ki kimse kıymetini bilemedi şu adamın.
  • Tosic olmadığı zamanlar Marcelo bile kötüydü. Tosic kimle oynadıysa onu yukarı çıkarttı
  • Forvet diye ağlayan taraftarın aklına şaşarım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu arkadaş olay forvette bitiyor. Gol atmadıktan sonra maçı kazanamazsın.
    Defansında Alexis gibi oyuncu vardı, kalende Tolga gibi kova vardı ama forvetinde de Gomez gibi leblebici forvetin vardı. Gomez sayesinde şampiyon oldun. Gomez varken takım ne kadar gol yerse yesin atabileceğine inanıyordu, maçı çevirebileceğine inanıyordu ve çeviriyordu da. Şimdi öyle mi? Takım 1 gol yiyor sonra tüm takım çöküyor çünkü herkes takımın gol atabileceğine inanmıyor, öyle winner-leblebici forvet olmadığını biliyor.
    Bu yüzdendir ki defans değil en önemlisi forvettir. Ofans hattın iyi ise şampiyon olursun.
  • Atanında tuyanında iyi olacak bizde ikiside kötü o yüzden maçlar hep 2-1 zorlanarak geçiyor kabız olduk....


    Cordoba gibi kalecin
    Gomez gibi golcün olacak diğerleri tamamlayıcı oyuncular
  • Karius ağır çöp, defans hepsini at gitsin, orta sahayı yürüyebilen herkes geçiyor ve forvetleri toplasan adam gibi forvet çıkmıyor. Bu yapılanmama umut güner geldikten sonra bu hale geldi, takım gençleşeceği yere nerede işe yaramaz dede varsa topladık. Teşekkürler huzurevi jk.
  • Defansta yok forvette yok. Orta saha ise tartışılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.