Çapa Fen Lisesi olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HERKES ÇOK İYİ YAPIYOR YIĞILMA OLACAK diyen zevzeklere cevabım (3. sayfa)
-
-
2020’den iyi 2019’dan biraz kötü gelicek , ösym bu sene çeki düzen verir kendine -
öyle bir yığılma olacak ki 2020'ye şükredeceksiniz
-
quote:
Yığılmanın olup olmaması SADECE sınavın zorluk kolaylık derecesine bağlıdır. Geçen sene TYTyi 30dk arttırmışlar, en baba konuları çıkartmışlar, üstüne sordukları konuları da kolay sormuşlar. Geçen sene yığılma olmayacaktı da ne zaman olacaktı?..
en azından 2021, 2020 gibi sürprizlerle gelmiyor
tüm müfredat mı seyrek müfredattan mı sorumlu olunacağı önümüzdeki aylarda kafalarına estikleri gibi değişikliğe gitmezlerse işiniz iyi -
AHDJAJDHAHSHAJSJAFJAJSHAHDHAHS
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Polyannacılığa devam ,kimsenin hayal kırıklığından mutlu olmam ama sizin gibi hakikatten kaçmaya çalışan ,onu söyleyenleri zevzek diye nitelendiren kişilerin yığılmayla istediği bölümü kaçırmasına çok güleceğim:)
Aşırı farklı bir sınav olmadığı sürece ilk sıralardaki yığılma her sene artacak.Bu sene vize finali kopyayla geçip sınava rahat kafayla ve çok daha dolu girecek bir ton adam da var bunu da hesaba katın mesela.
2020*0.8 den daha iyi bir sıralama gelirse foruma girmeyeceğim artık var mı karşıma çıkacak iddiası olan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 18 Şubat 2021; 9:39:23 > -
Yığılma neden olsun? Yığılma olması için belirli şeylerin olması gerekiyor. Kendini geliştiren gollum seni
7 sene amatör top oynamış adama da gollum demezsin be ahahahha ağlayan suratını görmek isterim sonuçlar açıklanırken görüntülü görüşelim mı:) -
1) okuldaki kişi sayısı tutmuyor 12lerin yarısı özel okullara gider 500 kişi 12 olması lazım hadi 80 kişi gitsin 320 kişi 12 olan iyi Anadolu lisesi gösterin bana bulamazsınız
2) sizin okul Türkiye genel denemelerde 30 kişi felan ilk 100 e adam sokması lazım sonuçlara bakınca onu da göremiyorum
3) okul adı neden hep gözleriniz ki
sanırım turkiyenin en iyi anadolu liselerini bilmiyorsunuz..her neyse burda cok vakit kaybettim sinav sonunda herkesle gorusuruz zaten :D
YA ALLAH PEYGAMBER KİTAP AŞKINA İMDAT YA ADAM 150 KİŞİ İLK 10 K DİYOR AMINA KOYAYIM BU İLK 20 KYA 20 BİN KİŞİ GİRİYOR HANGİ SINAVA HAZIRLANIYORSUNUZ SİZ AMK
-
Evet bilmiyorum isimlerini yazında öğreneyim
2018 2019 arası aynı netler aynı obp 2-6k arası oynamış en fazla 2020 yks 2017 teogdur. 2017 teog 2016 2015 karşılaştırdım yks ile benzer ıstatistik. E sonra e oldu sınav sistemi değişti. Adi yine yks kalır ama soru zorluğu düşünme becerisi ister. Yani kısacası tyt 120 netim ayt 80 netim vsvs takmayın 2019 dan 2 6 k arası farklı olacak ayni netler ile sıralamalar. Konuyu açanın gözünü seveyim 5 aydır tartışıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2023bakani -- 18 Şubat 2021; 13:33:22 > -
Yığılma konusunu bilemem ama deneme sınavına girdiğim yerde listeye baktığımda 110 üstü yapan 6 7 kişi 100 105 civarı yapan 10 kişi görüyorum her zaman insanlar evde ve oturup çalışıyorlar fazla iyimserliğe de gerek yok kendinizi en kötü senaryoda bile iyi yapacak şekilde hazırlarsanız dertlenmenize gerek kalmaz -
ben karamba007 özel eğitim kurumuna gidiyorum 135'ten aşağı yapan yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brosbeforehoes -- 18 Şubat 2021; 13:7:32 > -
Ne yazıkki bu yıl 2020 tarihe gömülcek. Kendinizi bomboş cümlelerle teselli etmeyin de çalışmaya bakın. 2021=2020x1,3 oranı veriyorum -
En iyi ihtimal 2020 gibi gelir kendinizi kandırmayın -
Sınav günü yiğidin harman olduğu gündür. Şuan rakipler ne yapıyor boşverin.
Yakında dh gerzekleri tam liste diye bir konu açıp trolleri ve kanser hücrelerini listeleyeceğim. Senin de adın olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X