Şimdi Ara

her yere girebilseniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • >bilkent cs 1.si mastersız google almanya'ya girmiş, ee birincisi stanford'a phd'ye gitmiş.

Phd'ye giden daha çok kazanacak ki bu contextte

• o ülke farkından dolayı, almanya pek mantıklı bir tercih olmamış gibi. bir de hayatın en verimli yıllarını temel ihtiyaçlarını idame ettirecek kadar kazanacaksın phd'de. parayı erkenden bulmak lazım.

abd'ye geçerse phdliye fark atabilir. stanford phd giden muhtemelen 1-2 tık alt seviye ünide hoca olacak (erdem bıyık örneği var), bilkent'e hoca olarak dönecek veya faang'de research odaklı işlere girecek. sofeng olan birinci, o phd'yi bitirene kadar alıp başını gidebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3F3FCEFC -- 11 Mart 2025; 0:1:3 >

En ufak bi sosyallik beklentin varsa bilkent yazma npc isen yaz gitsin

Adamlar 3.9X gpaları kapıştırıyor bizim bölümde 3.7 üstü yok yav (en azından geçen sene 3.6Xti birinci hatırladığım kadarıyla)(hep o bölüm dışı dersler yüzünden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 29 Haziran 2025; 23:38:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

bizde de öyle la 3.9 küsür ile ilk 5'te değilim 

Ha bir de bilkentte kaçıncı olduğun yazıyormuş biz niye söylentilerle hareket ediyoruz yav direkt gözüksün işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 29 Haziran 2025; 23:47:13 >

kanka sıkıntı o zaman top ünilerde master doktoraya giden olmaz 3.6 ile.

aynen direkt yazıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26D038039 -- 29 Haziran 2025; 23:47:49 >

Bence referans da olursa çok eksikliğini çekeceğimi sanmıyorum çeksem de gram üzülmem bölüm dışı dersler yedi bitirdi bizi full katalog notlarıyla, sektörde çalışır ya da top 50de olmayan yerlerde yl yapıp ilerlerim bir sıkıntı çıkmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 29 Haziran 2025; 23:50:15 >

almanya için 3.0 bile yetiyor. italya'ya gideceğine hacettepe/odtü/bilkent'te yap. hatta bilkent cs masterı çok daha mantıklı olur. ben abd'deki top üniversiteleri bahsetmiştim. 3.9+ değilsen çoğu yer için şansın sıfır (para verecek bile olsan). burada paran varsa her yere gidersin diyolardı da 3.9+ gpa ile max ucsb hedeflemeye başladım birkaç yetkin kişi ile konuşunca.

bölüm dışı dersler A gelse şu an bölüm birincisiydim de işte boş boş şeylerle uğraşıyoruz.

2025 bilkent cs birincisi epfl phd'ye gidiyor llm çalışacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26D038039 -- 29 Haziran 2025; 23:54:30 >

• eger tryi konusuyorsak boun ybs istanbul ybs marmara ybs akdeniz ybs seklinde gider sayisaldan itu bilgisayar odtu bilgisayar ve 3 ozel uni bilgisayar ve endustri olarak devami gelir, benim icin cok net.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.