Şimdi Ara

Her yer dilenci dolu ! Ne olacak böyle ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmirde yaşıyorum. İstisnasız her dışarı çıkışımda 30 a yakın dilenci görüyorumdur herhalde. Yaşlı olup da mendil falan satan veya bir köşede dilenenlere değil lafım. Her sokak başında mutlaka ufak bir çocuk paçanıza yapışıyor topkek mendil su vs bir şeyler almanızı istiyor veya direkt para istiyor. Her kırmızı ışıkta mutlaka bir dilenci aile oluyor. Anne babaları gölgelik yerde dinleniyor çocuklar camlara tıklıyor para istiyor. Cuma çıkışlarında hastane önlerinde eli ayağı tutan genç orta yaşlı çoluk çocuk öyle bir duygu sömürüsü yapıyorlar ki aklınız durur. 35 yaşlarında kadınlar " ALLAH MUHAMMED AŞKINA NOLUR ÇOLUĞUM ÇOCUĞUM AÇ " vs bağırıyorlar. İşin kötüsü hepsinin kucağına 1 2 tane bebek. Yanlarında bir sürü çocuk. Ulan madem açsın madem paran yok neden o kadar çocuk yapıyorsun. Metro tramvay çıkışlarında para isteyen 20li yaşlardaki gençler. Metroya bindiğinizde her vagonda akordiyon flüt çalan çocuklar, mendil satanlar. Dibinize girip gözünüzün içine bakanlar. Geçen gün simitçiye girdim iki tane. Arkamdan 2 tane küçük çocuk da girdi aynı simitçilere. Poğaça vs dilenip aldılar. Sonra izledim bunları, uzakta anneleri var gidip aldıklarını ona verip tekrar dükkanlara dilenmeye giriyorlardı. Dün de 3 4 tane çocuk restoranlara girip direniyorlardı. Aldıkları paraları 20li yaşlarda bi gence götürüp veriyorlardı. Kusura bakmayın içimi döktüm biraz ama hayatımın hiç bir döneminde bu şehirde bu kadar çok dilenci görmedim. Binlerce dilenci var her yerde kolay yolu bulmuşlar. Geçen gün de izmirin en nezih yerlerinden birinde dilenen bir ailenin gizli görüntülerini çekmişler. Gündüz dilenip akşam olunca arabalarına binip gidiyorlardı. Bu kadar suriyeliyi de kontrolsüz olarak alıp şehirlere salanlara da burdan sevgilerimi iletiyorum. Her gece onlara kulaklarını çınlatacak şekilde şükranlarımı sunuyorum saygılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gelişmişliğin simgesi..
  • Bu zamandaki dilencilere bir şey vermem gerçi başka zamanda da vermem de şimdikilerin yüzüne bile tükürmem, sıvım boşuna gitmesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç, bunlara müsamaha gösteren toplumda. Apartmanın içine girip kapı çalan dilencinin suratına kapıyı kapatıyorum şahsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suratlarına tükürmedigimz her dilenci için ilerde bize küfür edecekelr
  • Ne olacak, önlemler alınıyor, alınmaya da devam edilecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.