|
Her üç araç sahibinden biri yolcu ekranını hiç kullanmıyor
-
-
Geçen yurt dışında biri Volvo'da test ediyor, mekanik klimayı ayarlamak 4 saniye, ekrandan dokunmatik klima ayarlamak 40 saniye.
Oldukça aptal bir sektör haline geldi otomotiv sektörü.
Bunun sebebi üst yönetimlere kadınların ve eşcinsellerin doluşması.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
babamda 2025 model kodiaq var adam sadece harita ve spotfiy açıp sürücek araba her açılınca çarpışma önleyici açılıyor zorunlu olarak ayarlardan kapatmak gerekiyor sürekli yanlış yere giriyor öyle bi yere koymuşlarki ve ben bile bulamıyorum bazen işten yorgun gelenler ne yapsın usta sürücülere kaza yaptırma ihtimali var bi kere açik unuttu araba kendi fren yapınca panik yaptı ekranda istemediğin takdirte o kadar gereksiz detay varki yoruyor kendi sorumluluğunu aldın arabada arka koltukta uzanip uyuyamıyorsun vucudun 3 koltuğa deyiyor diye kemer takmamissin diyip ötüyor arabaya sen binmiyorsun araba sana biniyor sürücü trafiği tehlikeye atacak hiç bir şey yapmıyorsa araç üstünde istediği kadar kontrol sahibi olabilmeli milletin o kadar para verip kazıya kazıya aldığı araçlara trafiği tehlikeye atmıyorsa rahat bırakmalı sürücüyü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
zaten sorunsuz çalışan şeyleri ufak ufak ekranda simgelerin içine koyup kendilere sorun oluşturuyorlar 2015 ile 2020 arasındaki araçlardaki ekran ve fiziksel tuş dengesi çok tatlıydı sonradan her sektörde olduğu gibi cıvkını çıkarttılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben bu üst yönetimdekilere plazalarından sahaya inmeyen süslü müdürler diyorum.
_____________________________ DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ
2006 Renault Megane II Sedan Expression dCi 100 (mazide kaldı) // 2013 Opel Insignia Sedan Cosmo 1.6 SIDI
-
rgb kasa gibi artik arabalar da
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Her üç araç sahibinden biri yolcu ekranını hiç kullanmıyorquote:
JD Power araştırması, sürücülerin gösterişli teknolojiler yerine sorunsuz çalışan basit özellikleri tercih ettiğini ortaya koydu. Bu nedenle yolcu ekranlarının çok az kullanıldığı bildirildi.
Başlığa göre 3'te 2'si kullanıyor. Ardından neden çok az kullanıldığını yazdınız ki... Bence yine büyük bir oran.
Yolcu ekranından kasıt sağ öndeki ekransa bu ekranın daha çok uzun yolda tercih edileceğini düşünüyorum. Telefon varken pek bir işlevi yok açıkçası. Ancak film/dizi izlemek isteyen yolcular ergonomik nedenlerle tercih ederler -ki o da uzun yolda olur ancak. Tabi araç sahiplerinin ne kadar düzenli yolcusu olduğu da başka bir konu.
Ama Tesla'daki gibi bir arka ekran da yolcu ekranı sınıfında değerlendiriliyorsa orada durun diyeceğim. Şehir içi/şehir dışı fark etmeksizin arka ekran çocuklar için harika bence. Tabi bunun için yine ankete katılan kişilerin arka ekranlı aracı ve çocuklarının bulunması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 1 Eylül 2026; 02:15:00 >
-
kendi adıma neredeyse hiç kullanmıyorum. yolcu ekranı yok zaten. ortadaki ekranı kullanmıyorum. ekran içinden aradığımızı bulup yapana kadar geçen süre kaza yapmak an meselesi eğer seyir halindeysem. ön yolcu koltuğunda eşim varsa ondan istiyorum o da bulana kadar epey uğraşıyor. araç hareket etmeden bazı şeyler kapatılıp açılmıyor. çok saçma bir şey yapmışlar bana. hatta yön işaretinin nereden açıldığını halen bulamadım kaç ay oldu aramama rağmen.
_____________________________ . -
benim gördüğüm yolcu ekranını arabasına multimedya sistemi taktıran taksiciler, doğancı, şahinciler kullanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 1 Eylül 2026; 8:55:37 >_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Retro tasarım araçlarla birlikte eski konsollara da dönüşü canı gönülden bekliyorum. Nedir bu piksel sevdası arkadaş...
Sabah kalkıyoruz ekrana bakıyoruz, yolda ekrana, işe gidip ekrana, dönüşte ekrana, evde ekrana, yatmadan ekrana... Yeter yav. Eridi bitti beyin.
_____________________________ -
gereksiz bir ton özellik var kullanılmayan normal tabi
Geçen yurt dışında biri Volvo'da test ediyor, mekanik klimayı ayarlamak 4 saniye, ekrandan dokunmatik klima ayarlamak 40 saniye. Oldukça aptal bir sektör haline geldi otomotiv sektörü. Bunun sebebi üst yönetimlere kadınların ve eşcinsellerin doluşması. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt