Şimdi Ara

HER TÜRLÜ MÜZİK ARŞİVİNİ VE (H300) VİDEOLARINI PAYLAŞMAK İSTEYENLER BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Isvec death, doom, melodik black, heavy, gothic

ben bunlara ölürüm işte
    bu arada metal tarzı güzel hit parcalarımı paylasırım
    ama benım aklımda bısey var
    h320 için cevirdigimiz vıdeo klıpleri falan paylasmak istermısınız
  • h320 için çevirdiğiniz videoları paylaşmak isterseniz ben varım. elimde fazla video yok ama sürekli birşeyler indiriyorum. şu an yine limewire programını kurdum birazdan indirmeye başlayacağım.

çevirilmiş videoları paylaşma işi gerçekten güzel olur.

@maniac1987; abi görüşmeyeli uzun zaman oldu. sen gideli birkaç video daha eklendi arşive haberin olsun bilgisayarı yaptır onları atayım sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metabax

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

metabax kardesim al sanırım aynı dılde konusuyoruz dılımı anlarsın herhalde .. asagıdakı lınke donanımhaber yazan yeri sil mp3 yaz

http://www.DONANİMHABER.qo.pl/index.php?act=browse&by=type&by2=dj%20set

saygılar ..

özdamar kardeş adres için sağol gayet güzel setler var. Dilini de çok iyi anladım ama bilirsin ki bu setleri download etmek saatler hatta bazıları bir gün bile sürebiliyor ben bu yüzden bu topici açtım hani bir yerlerde buluşulup daha çabuk alış veriş yapalım babında ama bu konuda pek aradığımı bulamadım

hmm. kayıtlı malesef yok konfigurasyonun nasıl cd looper ttable mıxer donanım vs .. ? ve tarzın

• yaw özdamar kadeş ben o kadar detaylı bilmiyorum valla herhangi bir konfigurasyonum yok. Ben trance, progressive trance ve house müzik severim. Şu an indirdiklerimle arşivim biraz çoğaldı, Armin Van Buuren ağırlıklı arşivim, tiestoyu çok fazla sevmem ama dinlerim, Paul Van Dyk severim ama onunda setlerini bulamıyorum bir kaç seti var o kadar. Anlayacağın şimdilerde pvd arıyorum ama bulmak zor gerçekten.. Dilersen bir gün görüşüp paylaşım yapabiliriz, ben şişli civarında oturuyorum.
  • arkadaşlar videoları da paylaşabiliriz tabii, mesela büyük partilerden video görüntüleriniz falan varsa neden olmasın, memnuniyetle alırım
  • dj setleri yok ama istersen yukarıda da bahsedilen programdan (limewire) bulabilirsin belki istediğin setleri

ayrıca paylaşımı buradan yapamayız. başka bir site üzerinden yapmalıyız.

önerisi olan varsa yazsın. duruma göre en kısa zamanda başlayalım. ben sabırsızlıkla bekliyorum
  • http://iriverh300.sitemynet.com

bu adretekı konuk defterıne elımdekı tum h300 serisi için olan videoları yukledım
    hadi görelım sızınde paylasımları
    bu arada elımde 125 tane tekno trance secme var
    6 albüm 150 sarkı cıvarı klasık müzik remix var
    1 album metal muzık remıx var
    hanı sız dj setı flen demısınız
    onları paylasırım

maniac sendeki trance parçalara talibim :)
    evet dj setlerinden bahseden bendim ama bu şekilde değil tabii, buluşarak olur dj seti. Bir dj seti en az 150mbden başlıyor gb a kadar çıkıyor. bunları upload etmemi beklemiyorsun değil mi

iriver sitemzide cok güzel paylasım yapmıssın
    helal sana
    en son ekledıgın bayrak ındırme kıbrıstakı ite kahraman askerımizin kursun sıkması dımı
    bu arada bendekı karısık trance parcaları sana verıyım ben
    sen nerde oturuyosun yakınsan öle halledelım yada
    ben direk büyük parcalar halınde upload edıyım
    tas catlasa 800mb tutar
  • @maniac
    ne demek maniac kardeş, elime geçtikçe sitemizde paylaşmaya devam edeceğim
    bayram indirme videosu bilir misin bilmiyorum ama galatasarayın şampiyon olduğu sene boğaz köprüsüne büyük bir bayrak asılmıştı ve o bayrak fenerbahçeli taraftarlar tarafından ipleri kesilerek boğazın sularına gönderilmişti onun görüntüleri
    Ben şişlide oturuyorum ama nete çalıştığım şirketten giriyorum yani evimde bilgisayar yok. buluşarak sendeki trance parçaları cd yakarak bana verebilirsin veya başka fikrin varsa o da olabilir tabii. Sen nasıl istersen öyle yapabiliriz, beşiktaştaki randevuya bende katılabilirim ve orada da halledebiliriz

• halllederiz o zaman
  • Arkadaşlar türkü dinleyen yok muuu yawww veya türkçe parça. Trance, dj set bunlar bana çok yabancı
  • türkü dinleyen illa ki vardır da onun videosunu bulabilen yoktur sanırım
  • benim pc nin bir köşesinde sanırım mahsun kırmızıgül-nemrudun kızı olucaktı
  • türküde dınleriz
    ama benım dınledıgım bı trance parca var
    duydugum en güzel teknoadı dıfferences digerleri sadece dım tıs
    en güzeli metal
    ıron maıden......................
    öle işte
  • maniac sen trance ın tanrısından yani Armin Van Buurenden dinledin mi hiç, veya pvd den nothing but you parçasını dinledin mi.. Ama tabi bu müziği dinlerken hissetmek lazım, geçişleri takip etmek lazım.. Bu bir sanattır sanat zaten techno ile trance aynı değil, sen techno dinlemişsin
  • quote:

maniac sen trance ın tanrısından yani Armin Van Buurenden dinledin mi hiç, veya pvd den nothing but you parçasını dinledin mi.. Ama tabi bu müziği dinlerken hissetmek lazım, geçişleri takip etmek lazım.. Bu bir sanattır sanat zaten techno ile trance aynı değil, sen techno dinlemişsin

valla o kadar bilmem
    yaw öle diyicegıne ınsan ıkı upload eder de suraya lınkını koyar ayıp ayıp hıc yakısıyomu ırıver kardeslıgıne

• quote:

maniac sen trance ın tanrısından yani Armin Van Buurenden dinledin mi hiç, veya pvd den nothing but you parçasını dinledin mi.. Ama tabi bu müziği dinlerken hissetmek lazım, geçişleri takip etmek lazım.. Bu bir sanattır sanat zaten techno ile trance aynı değil, sen techno dinlemişsin

Gel istanbul bulusmasına ben sana sanatı gosterecem...

Pink Floyd un marooned sarkısında elektro gitar dile geliyor ve hayatın nasıl bise oldugu hakkında onemli bilgiler veriyor sana...

Iste sanat bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 14 Mart 2006; 13:31:24 >

• hele vivaldinin summer koncertosunun metal hali var dınleme yanında yat
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniac1987

hele vivaldinin summer koncertosunun metal hali var dınleme yanında yat

Guns n Roses da Godfather i calmıslar konserde o da inanılmaz..

Bu arada Opeth, dark tranquillity, sentenced vs vs hepsi bende full album..

Bide orphaned land dinledin mi? Musluman black metal grubu.. Adamların cok degisik bir tarzi var, inanılmaz sertler ama muslumanlıktan gelen bir sefkat var sarkılarda. Favorilerim arasındadır.. 2 sene onceki Maslak Venue deki Rock The Nations a gelmislerdi..

Hepsi full albumler.. 50gb..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 14 Mart 2006; 13:47:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.