Şimdi Ara

Her türlü beyaz eşya için yardım buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi ve kombi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her türlü buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi ve kombi arıza ve onarım için destek olurum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • merhaba. 16 yıldır kullandığım buzdolabının kapağı zor kapanmaya başladı. Sanırım kapı fitilleri miadını doldurdu. Sharp SJ-51H-GY MODEL için alt kapı fitili arıyorum. ölçüleri 72*100 CM. internette aradım bu model için satış yapan bulamadım. İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum.

    kapı lastiğini nereden temin edebilirim, bilginiz var mı?

  • merhaba


    profilo no frost buzdolabım elektrık kesıntısınden sonra sogutmuyor.

    aslında elektrıkler gelınce hersey normal gozukuyordu. ısıkları falan yanıyor. hatta ses de yapıyordu. ama hem alt hem ust dondurucu kısmı sogutmuyor. arkasında alt tarafta pervane var o da calısıyor. ıcındekı hersey cozunmustu. etler cop oldu.

    su an bayram ıcın evden cıktım. 4 veya 5 gun fısı cektım. ıcını bosalttım kapakları acık beklıyor. sızce donunce calısır mı?

  • Petrikan kullanıcısına yanıt

    Dolap contası deformasyonu aslında olan su kapak içerisine konulan meşrubat yada ağar konulan şeyler in ağırlığı ile kapak alt kısmında bulunan pilastik yataklar aşınması kapağın assagi düşmesinden kaynaklı kapanmaz bu sebeble kapak altına hazır satın metal Lee den montaj yapılıp kapağı o boşluğu dolduracak kadar yukarı kaldirdiginda dolap kapağı kapanacaktır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgygk16 M kullanıcısına yanıt
    Yanlış kişiye cevap oldu sanırım :s

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siemens buzdolabı sürekli çalışıyor

    Merhaba. Spotçudan siemens buzdolabı aldım. İlk fişe taktığımda kesintisiz baya bir saat çalıştı. İçine koyduklarım fazla bir şey olmadığı gibi soğuk dolaptan çıkanlardı. İlerleyen zamanda sürekli çalışması durdu ama yine de çok çalıştığı düşüncesindeyim örneğin kapak her açılıp kapandığında (kısa süre de olsa) motor devreye giriyor. Bazen az bazense çok zaman sonra susuyor. Buzluk contasının hava kaçırdığını fark ettim ve kapağı koli bantı ile sıktım. Alt contada elle hissedilen bir kaçak yok. Eğer çok yüksek ihtimal conta kaynaklı ise değiştirmek kolay iş lakin farklı bir arıza gibi duruyorsa bakmam gereken bir yer var mı acaba? Kumanda dokunmatik düğmeli ve -20 ile +4'e ayarlı. Şimdiden teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ariston buzdolabı var evde. 20 yıl oldu alalı. hiçbir sorunu yok yanlız kapağının mıktanıslı kısmı varya o contadan lazım. kısmen yırtıldı ve deforme oldu. nerden bulabilirim. modelini bilmiyorum. ama isterseniz resmini atarım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum 8 derece olmasına rağmen buz gibi yapıyor yiyecekleri sorun ne olabilir? Altus Alk 471 nx

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.