Şimdi Ara

Her Türk Gencinin bilmesi gereken konu. ERGENEKON KUMPASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
7
Favori
6.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Edit: Konu şikayet üzerine gösterimden kaldırılmıştı fakat yetkililer ile iletişime geçtim ve konuyu kapatacak bir gerekçe olmadığını söyleyip tekrar açtılar. Burdan şikayet eden kişi gelsin söylesin bana neyden şikayetçi oldu. Videolardan mı mesela? Askerlere yapılan kumpası dile getirmemden mi yoksa? Neyden gocundun ve şikayet ettin?

    Merhaba arkadaşlar. Bu forumda çoğu kişinin yaşları 15-20 arasındadır. Bundan 10 sene önce Türk Ordusu kumpaslarla bitirilmek istendi. Bu ülkenin Genelkurmay Başkanı, terör örgütü kurmaktan yargılandı. Bunları unutmayın, şu videoları izleyin. Yapılan haksızlıkları görün ve asla buna sebep olanları unutmayın. Özel mahkemeler kurup Türk Askerlerini yargılayanlar kimler unutmayın.
    Buraya sadece Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğun Savunnmasını koyuyorum. Sizler diğer savunmaları izleyebilirsiniz. Danıştayın öldürülmesi ve Cumhuriyet Gazetesinin bombalanması olayının sanığının savunmasını ve yapılan kalleşçe saldırının nasıl ergenekon davaları ile birleştirildiğini görebilirsiniz. Bu ülkeye yapılan ihaneti görün, bilin.



    Teğmen Mehmet Ali Çelebi gencecik yaşta içeri alındı. Bu şekilde yüzlerce asker içeri alındı. Savunmasını izleyin. Nutuğun bile suç unsuru sayıldığı, bu kumpası tertip edenlerin tek derdinin vatansever Türk askerleri olduğu apaçık ortada. Onun altında da çıktıktan sonra kumpası belgeleriyle anlattığı video var.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 18 Mayıs 2020; 14:24:31 >







  • 2003'te hazırlandığı iddia edilen belgede 2007'den font mu kullanılmıştı neydi. Öyle bir komedi vardı.
  • 13 yıl fetullah hoca diyen malum partinin mensupları hiç soruşturulmadı bile ve soruşturma önergelerini malum parti reddetti. Bunların hiç biri unutulmayacak, forumdaki fatih tezcan paralelcileri sizi de unutmayacağız merak etmeyin
  • Bu konuyu idrak edebilecek kapasitede gençler elbette vardır. Ama diğer tarafta idrak edemeyecek, hatta hiç umrunda olmayacak bir çoğunluk varki, işte onlarda bu kumpasçılar kadar tehlikeli...
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt
    Emin ol bu olayları hiç bilmeyen çok genç insan vardır. Herkes bilsin, bunlar unutulmayacak.
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    O insanlar vatan haini. Herkese diyorlar fakat asıl vatan haini kendileri.
  • Sözüm ona '' Polislerin '' yaptıkları ev baskınları ve yine sözüm ona '' darbede kullanılacak silahları '' ele geçirmeleri, akabininde tutuklanan askerler, gazeteciler, düşünürler vs. iğrenç yıllardı ya. Ayışığı, askeri casusluk davası, balyoz filan daha şu an sayamadığım aklıma bile gelmeyen onlarca kumpas, kepazelik. Kaç kişinin hayatını bitirdi şerefsizler.

    AKP'liler bu konuda kesinlikle sorumluluk kabul etmiyor ve suçu FETO'ya atıyorlar ama Tayip'in '' Ben bu davanın savcısıyım '' dediğini unutuyorlar.

    Uzun uzun yazmanın gereği yok, yaşı yetenler herşeyi biliyor ve hatırlıyorlar zaten. Sorumluların hepsi hesap vermeli ve günün birinde mutlaka bunun hesabı sorulacaktır zaten.
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    YouTube'da savunmaları izlerken insanın içi hem parçalanıyor hem nefretle doluyor buna sebep olanlara karşı.
    Ve halen methiyeler dizen insanlar, akp içinde görevde.
  • Fetöcü mehmet baransu tetikçiliğini yapmıştı bu davanın. Çalıştığı taraf adlı paçavra da "fatih cami bombalanacaktı" diye manşet atmıştı. O zaman akp bunlarla dip dibe olduğu için çok memnundu olan bitenden. Hatta rte "ben bu davanın savcısıyım" diyip Zekeriya Öz'e kendi zırhlı makam aracı tahsis etmişti. Çünkü amaç şerefli Türk subaylarından kurtulup tsk'yı zayıflatmaktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

    Fetöcü mehmet baransu tetikçiliğini yapmıştı bu davanın. Çalıştığı taraf adlı paçavra da "fatih cami bombalanacaktı" diye manşet atmıştı. O zaman akp bunlarla dip dibe olduğu için çok memnundu olan bitenden. Hatta rte "ben bu davanın savcısıyım" diyip Zekeriya Öz'e kendi zırhlı makam aracı tahsis etmişti. Çünkü amaç şerefli Türk subaylarından kurtulup tsk'yı zayıflatmaktı.
    Bu şerefsiz fetö Cami bile bombalardı. O zamanlar Stv kanalı denilen lağım çukurunda hergün yalan haberlerle iftiralar atılır, hoca efendilerine methiyeler dizerlerdi. fetullah gülen hoca efendi hazretleri denirdi o zamanlar...
  • O dönemde paşalara ve askerlere kimler destek oldu ? Benim bildiğim kadarıyla cehape ve bugünki iyi parti milletvekilleri yoğun şekilde kumpaslanan askerlerimize destek oldu.

    Tabii onlardan bazıları zaten bizzat bu iki partinin milletvekilleri Ya da görevlileri bugün. Mesela “telefonuna sehven isim listesi yüklenip” hapiste tutulan teğmen Çelebi cehabe milletvekili. Şehit ve gazilerin dertleriyle ilgili mükemmel işler çıkarıyor.
  • Sadece bak sadece "özel yetkili mahkeme" ve başına atanan zekeriya öz denen satılmışın ne olduğunu sorgulayınca bile neyin ne olduğu çok iyi anlaşılıyor hiç kandırıldık mavali okumasınlar.
  • Sunu da soyle ilistirelim


    Her Türk Gencinin bilmesi gereken konu. ERGENEKON KUMPASI
  • KHK ile sözde mağduriyet hikayesi paylaşılıyor bazen forumda arada sırada (geçen ise geri alinsa koronaya çare bulacağını idda eden fetoscu doktor gibi ki dolandırıcı olduğunu devreleri söylüyor)

    Ben hep bu davalarda yitip giden canları sicili bitirilen gencecik tegmenleri hatırlarım ve hatırlatırım. Yumurta satarak çocuguna bakani bu davalara elinde bavulu tutuklanacagini bile bile gelen onurlu Türk subaylarini hatırlarım. Bu oglancilarin eğitim adı altinda gencecik Subay adayı çocuklara yaptıkları isgenceleri bilirim ve anlatırım .


    Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız,
    Tufanları gösteren, tarihlerin yâdıyız,
    Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,
    Cehennemler kudursa, ölmez nigâhbanıyız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Mayıs 2020; 13:9:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRTFR

    2003'te hazırlandığı iddia edilen belgede 2007'den font mu kullanılmıştı neydi. Öyle bir komedi vardı.
    Aynen Office 2007 ile gelen Calibri fontu ile hazırlanmış sözde 2002 öncesi kanıtlarıydı. Yatacak yerleri yok başta o dönemin savcısıyım diyen zaatın.


    2004 tarihli Milli Güvenlik Kurulu kararından sonra fetö cemaatine yapılmış tüm yardımlar bilerek ve isteyerek yapılmıştır. Bu kararın altında imzası olanlara dikkat;

    Her Türk Gencinin bilmesi gereken konu. ERGENEKON KUMPASI


    Bu karardan sonra "ne istedilerse verenler", "cemaat devlete sızmış buna kargalar bile güler" diyenler vatana ihanetten yargılanmalılar.




  • gencler unutsa bile biz hatirlatiriz.

    oyle feto yapti diye kurtulmak yok.
  • O zamanlar liseye giden bir gençtim.Liseye giden bir ergen olarak benim bile dikkatimi çekerdi davadaki absürtlükler.Lafta 'Ergenekon cephaneliği bulundu' diye haber yaparlardı.Haber içeriğinde koskoca cephanelik (!) olarak on-on beş tane el bombası,birkaç tane el tabancası,birkaç tane ak-47 ve yüz-iki yüz tane mermi gösterilirdi.O zamanlar 'Bu nasıl bir cephanelik?' diye kendi kendime sorardım.Hatta cephaneliklerin (!) birinde birkaç tane içi boş lav silahı bile bulunmuştu.Bu nedenle dönemin genelkurmay başkanı basın açıklaması yapmış ve bu lav silahlarının tek kullanımlık olduğunu,bu silahlar kullanıldıktan sonra yeniden dolum yapılamadığını doğal olarak bu silah ateşlendikten sonra sadece 'boru' olarak kullanılabileceğini söylemiş ve bu kumpası yapanlarla dalga geçmişti.Yani adamlar cephanelik diye millete içi boş kullanılmış lav silahlarını gösterirler ve bu içi boş silahlarla yüzlerce askeri,aydını ve gazeteciyi içeri alırlardı.Tabi genelkurmay başkanı böyle dalga geçince malum yapı tarafından hedef alınmış emekli olmasından kısa bir süre sonra bu kumpas davalara dahil edilmiş ve sözde Ergenekon terör örgütünün yöneticisi (!) olmak suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almıştı.

    Tabi bunun kumpas olduğu o dönem tüm herkes tarafından bilinirdi.O dönem bu kumpas davalarda içeri alınanlara en çok CHP ve bugün iktidarın yakın ortağı olan MHP destek çıkarken;bu kumpaslara ise HDP ve bugün kendilerini 'yerli ve milli' olarak tanımlayıp kendilerinden olmayan herkesi 'terörist' olarak tanımlayanlar destek çıkardı.Yani 'Biz kandırıldık' demenin bir anlamı yok.Neyin ne olduğunu herkes biliyordu lakin o dönem vatan sever subayların,aydınların ve gazetecilerin tasfiye edilmesi fetö dışında birilerinin de işine geldiği için 'ses' çıkartılmıyor aksine destek veriliyordu.Araştırın malum savcının altına kimin emriyle zırhlı makam aracı tahsis edilmiş görürsünüz.

    Dahası Ergekenon kumpasları ile açılım süreci paralel ilerlemişti.Bir yandan pkk ile yıllarca mücadele eden subaylar içeri alınırken teröristler habur sınır kapısında davul zurnalarla karşılanır olmuştu.Dahası bunun dışında devletin tüm sivil bürokrasisinde de büyük bir kıyım yaşanmaya başlanmıştı.Fetöcü olmayan düz memurlar bile ya sürgün edilmiş ya makamda ilerlemesi engellenmiş ya da istifa etmeye zorlanmışlardı.Dahası üst yönetimlerde olan şefler,müdürler,İl Müdürleri,Genel Müdürler,Müsteşarlar vs birşekilde ya görevden alınmış,ya farklı 'düşük' görevlere atanmış,ya sürgün edilmiş ya pasif görevlere çekilmiş ya da emekli olmaya zorlanmıştı.Yani aslında Ergenekon kumpas davası ile sadece TSK hedef alınmamış bu kumpas davasıyla beraber daha büyük bir operasyon devletin tüm kurumlarına çekilmişti.Yoksa bugün kamuda KHK sayesiyle fetö ile bağlantılı yüz binlerce kişi nasıl ihraç ediliyor sanıyorsunuz?Kıyım sadece TSK'da olmamış tüm devlet kurumlarında fetöcü olmayan herkes tasfiye edilmişti.

    Yine bu kumpas davalarla beraber sınav sistemleriyle de oynandığını biliyoruz.O dönem yapılan tüm lise ve üniversite giriş sınavlarında dahası KPSS gibi devlet memurluk sınavlarında usulsüzlüklerin yapıldığı,soruların çalındığı bugün biliniyor.

    Kısacası bu dönem Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık dönemi olarak tarihe geçmiştir.İstedikleri kadar bu dönemi ve yaşanılanları unutturmaya çalışsınlar.Gerçekler gün gibi ortada...




  • Bugün Feto ne işe dün Ergenekon oydu. Yarın da birileri Feto kumpasi der Feto aklanır. Bu ülkenin hainleri bitmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soulstriper

    Bugün Feto ne işe dün Ergenekon oydu. Yarın da birileri Feto kumpasi der Feto aklanır. Bu ülkenin hainleri bitmez.

    tipik fetocu akepeli. Ergenekon ile fetoyu bir tutma hainliği.
  • Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    Tipik şipşakçi.

    Feto den de akp den de nefret eden biriyim. Peşin hüküm verene kadar eski yazılarıma bir bak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.