Şimdi Ara

Her tarz da simulasyon oyun yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir çok konu var ama ben kendi aradığım özellikte bulamadım

1- Uçak : Arkadaşlar ben klavyeden oynayabileceğim bir hava alanından diğerine gidebileceğim yani yolcu uçağı yada kargo olabileceğim bir oyun arıyorum savaşlı bir şey istemiyorum.

2- Otobüs: Bunda da en iyi otobüsle o duraktan bu durağa gidilme oyunu istiyorum

3- Çiftlik: Traktörle tarla biçmek hayvan beslemek çiftlikle alakalı ne varsa yapabileceğim bir oyun istiyorum

İstediğim gibi yada benzer oyun tavsiye edebilecek var mı?

TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norvexses -- 22 Ağustos 2012; 23:21:11 >

Orijinalden alıntı: azah

Otobüs için kesinlikle OMSİ başka alternatifi yok bence. Yanına bir de Bus Simulator 2012 yükleyebilirsin.

Teşekkürler uçak için tavsiyeniz var mı?

Orijinalden alıntı: Norvexses

quote:

Orijinalden alıntı: azah

Otobüs için kesinlikle OMSİ başka alternatifi yok bence. Yanına bir de Bus Simulator 2012 yükleyebilirsin.

Teşekkürler uçak için tavsiyeniz var mı?

FS iyidir ama klavye ile ne kadar oynanabilir bilmiyorum.Bir dönem ben baya uğraşmıştım ama Boeingler ya klavye ile inmiyor ya da ben beceriksizim :) Tek motorlu pır pır uçaklar zevkli oluyor ama

Orijinalden alıntı: Alter Mann

çiftçilik için farming simulator ve agricultural simulator var onlara bak

Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Norvexses

Arkadaşlar bir çok konu var ama ben kendi aradığım özellikte bulamadım

1- Uçak : Arkadaşlar ben klavyeden oynayabileceğim bir hava alanından diğerine gidebileceğim yani yolcu uçağı yada kargo olabileceğim bir oyun arıyorum savaşlı bir şey istemiyorum.

2- Otobüs: Bunda da en iyi otobüsle o duraktan bu durağa gidilme oyunu istiyorum

3- Çiftlik: Traktörle tarla biçmek hayvan beslemek çiftlikle alakalı ne varsa yapabileceğim bir oyun istiyorum

İstediğim gibi yada benzer oyun tavsiye edebilecek var mı?

TEŞEKKÜRLER

John Deere Drive Green oyunu olabilir.
    Traktörün arkasına bir ton zımbırtı takılabiliyor, yok bilmem ney ekici, yok -- tarlası sürücü falan filan. Görevler filan var. Ekstralarda var. İyi oyundur.

• otobüsü bilemiycem omsi bs2012 den birini seç
    uçak kesin fsx ben fsx oynuyorum amatörüm joystick filan hiç bişey yok ama alıştım 747 bile indiriyorum emin ol 1-2 ayda hepsini indirirsin
    traktörlü oyun bilemiycem
  • FSX için yardımcı olabilirim. Zaten uçak, uçuş anında %90 otopilotta olacağından joystick o kadar da olmazsa olmaz değil. Önemli olan kalkış ve iniş anları, bunlar da simulasyondaki "mouse yoke" olayıyla son derece başarılı gerçekleştirilebiliyor.
    Otobüs simulatörü olarak da OMSİ' yi öneririm.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.