Şimdi Ara

Her şeyin eskisinden kötü olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

nereden baktığınla alakalı olarak komik ya da trajik olabilir, misal yıllarca iş aradıktan sonra içime sinecek eve yakın mesleğime uygun bir iş için tatili bırakıp görüşmeye gelmiştim ama bil bakalım ne oldu, ben işe başlamadan hemen önce eve yakın olan yerde ki şubeyi kapatıp daha uzak ve yoğun ulaşım süreçleri olan yere gitmek zorunda kaldım ki hayal kırıklığını şanssızlığı zorlaşmayı farketmişsindir o hevesten sonra, sonra olanlar falan derken muhtemelen cemaat ya da derin devlet dedikleri tiplerin zenginleştirdiği bir tipin oyun mekanının maskrası olarak işsizliğe devam 3 aya,kimler kimler yolunu bulurken sen gram ileri gidemezsin ve hepsi senin suçundur falan, bunu komik de bulabilirsin üzücü de tamamaen algı

• Çocukluktan beri, beni anlayan birisi olacak diye bekledim ama boşuna. Ben hep mutsuzdum ama en azından ülke iyiydi, insanlar gülüyordu. Şimdi ise kimsenin kimseye ihtiyacı kalmamış. Kızların hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi. Hiç özel bir şey yok. Sürekli aynı donuk bakışlar. Bomboş geçen yıllarım var ve dönüm noktası olarak diyebileceğim bir yer yok. 16 yıllık eğitimden sonra hiçlikte gibiyim. Yıllar sonra bir iş bulabildim, alışamadım, ayrıldım. Buradaki kadın bana söz verdi, yalan söyledi, kandırdı. Zaten ortalama 70 yıl yaşayacağım böyle bir döneme geldiğim için özür dilerim. Öyle bir çürümüşlük ki, sinekler bu kokuya alışmışlar. Ve hareket etmeye çalıştıkça daha çok batıyoruz bu bataklığa. Aşklar, dostluklar hepsi yalan, tıpkı kelimelerin yapay olması, nesnel bir gerçekliğinin olmaması gibi. Suretin sureti.

• Tüm dünyada inanılmaz bir ahlaki çöküntü var popüler kültür ve sosyal medyadan dolayı. Herkes kendini kurtarmanın derdine düşmüş kimsenin kimseyi taktığı yok. İnsanlar sabahtan akşama kadar instagram tiktok'ta devamlı video tüketiyor. "Hazzı al gerisine karışma" anlayışı iliğimize kemiğimize işlemiş bu devirde.

@ZillaKami @BekirTemel

hocam ben haz alındığını düşünmüyorum sosyal medyadan, zorundalıktan orada takılıyor insanlar, başka seçenekleri yok, haliyle çöküntüyü birazda hayatın içinde aramak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.