Şimdi Ara

Her Şey Hakkında Fikir Edinme Uygulaması Edimly

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sosyal hayatın günümüzde artmasıyla birlikte pek çok uygulama da ortaya çıktı. Bunların en sonuncusu ise edimly uygulaması olarak kullanıcıları ile buluşuyor. Bu uygulama gezilen yerleri, okunan kitapları, yenilen yemekleri paylaşıp diğer insanlara fikir verme amaçlı ortaya çıkarılmıştır.


    Edimly, böylece pek çok insanın ilk deneyimlerini paylaştığı ve birbirine fikir verdiği muhteşem bir uygulama oldu. Yorum, resim gibi paylaşımlarda bulunan bu uygulamada, pek çok insanın fikir edinmesi sağlanıyor.


    Yapacaklarınızı Ekleme Özelliği


    Uygulama üzerinde peki çok işlem yapılabilir. Bunlardan biri de yapmak istediklerinizi istek listesine ekleyerek bir edim oluşturabilmektir. Oluşturulan bu edimler zaman içinde kişilerin yapacak oldukları etkinlikleri göstermiş olur.


    Aktif olarak bir şeyler yapmanın hem mutluluğunu yaşarsınız hem de ilk kez yaptıklarınızı deneyecek olanlara fikir sunmuş olursunuz. Böylece binlerce insan ile iletişim kurarken, bir yandan da deneyimlerinizi paylaşma fırsatı bulursunuz.


    Kullanımı kolay olan edimly uygulamasını https://edimly.com/app// buradan indirip kullanabilirsiniz. Yeni tecrübeler edinmek için mutlaka uygulamadan faydalanmanız gerekir. 








  • Twitter'ın tweet'i varsa, Edimly'nin de neden edimi olmasın.

  • Yemek anlamında bir puanlama sistemi mevcut ancak bu uygulamada her anlamda bir rehber olma potansiyeli ver o açıdan olumlu bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.