Şimdi Ara

Her sabah karşılaştığım, 450 saatlik foruma giriş ıkınması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Her sabah işten geliyorum, forum.dh giriş sıkıntılı oluyor hep, resim.dh deniyorum. bir konuya tıklıyorum 450 saat süre geçmesine rağmen açılmıyor. neden bu kadar uzun sürüyor girmem. Girdiğimde cevaplanan mesajlarıma bakıyorum oda bir 250 saat bekletiyor beni. sebebi varsa açıklanabilir mi.

Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.
    TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI
  • Mobil daha fena

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Az. Yiyp kendilerine adam gibi bi server tutmuyolarda ondan

Akşam saatlerinde daha yoğun olmasına rağmen daha iyi çalışıyor gibi. Sabah yoğunlukta yokki anlayalım sıkıntıyı
    Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.
  • Tablet Sürüm Kullan Abicim Anlamıyorum ki Bu Forumla Derdiniz Ne.Tabletten Girin Sıkıntı Yok Hiç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • Ne iş yapiyorsun bekcilikmi

Orijinalden alıntı: AAT.BH

Ne iş yapiyorsun bekcilikmi

Basın editörlüğü

Tablet sürümde imza, avatar gözükmüyor ne anladım ben forumdan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Citizen yokken girmeyi deneyin

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.