Şimdi Ara

Her rol için 5 hero onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuna s6 da basladım yazın ilk on maçta 6w 4l ile silver 2 oldum. Sezon bitine kadar da mac atma fırsatım olmadı hep normal girdim. Yeni sezon da 5w5l ile bronz 4 basladım. Dereclı atmaya hep korkuyordum yabancı yayıncıları vs cok izledigimden oyun bılgım de fena degildi ama nedense derecelide heyecanlanıyodum. Dedim gireyim bi , baktım kı korkulcak bisey yok fiora trundle riven irelia oynayarak 1-2 gunde gumus 3 e kadar geldim. Elom gercekten iyiydi ama okuldan bir arkadasımla girdikten sonra bilmiyorum alakası var mı ama takımlar cok kötü gelmeye basladı elom dustu sanırım. Yine tasıdıgım maclar oluyordu ama artık bi kazanıp bi kaybediyorum. Gumus 3 50 ko civarı tıkandım 2 hafta kadar. Bu hafta sonu girdim efendi gibi oynarken HİÇ BİR NEDEN YOKKEN middeki orianna zac e "neden mavi başlıyorsun o* " yazdı. Tabi zac durur mu direk mide kostu mınyonlar yeni dogmusken hemen fizz e öldü. Ben moralımı bozmayaya calıstım riven oynuyorum karsımda irelia var adamı 2 kere kestim ve bana all chatten sövdü. Neden sovuyorsun yazdım. Verdigi cevap " Anca rivenle alırsın Allahın veledi tipe bak low seni " yazdı . Dk 8 gibi skorlara baktım mid jung bilerek feedliyır 10-0 fizz bizimkiler 0-6 , 1-5 felan. Graves bana gank geldi beni de kestiker to attım çalıda 2 dakika beklemiş adam direk tek attılar alt f4 çektim ve bidaha o hesaba girmemeye yemın ettım. ( kod adı fıora arcade rıven ve elemantalıst luxa yazık oldu :( )

    Şimdi oyuna basladıgımda actıgım bı hesaptan devam etme kararı aldım . Hesapta 400 rp felan var eskiden baslayınca verdikleri.
    Simdi yeni hesabıma da baya rp yukleyebilirim takvıyeler kostumler vs ıcın. Oyuna yeni bir baslangıc yaptıgım ıcın sızden her rol için önerdiginiz 5 tane hero ıstıyorum ona göre alıp mainlicem ve sampiyon havuzumu genişleticem.
    Yardımcı olcaklara tesekkurler <3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam riven şuan bayağı güçlü. Metayı lethality yönetiyor denilebilir. O eloda lethality'i duymayan insanlar var. Geç adcye al lethalityi çatır çutur elo kas. TR'de smurf açtım ordan biliyorum millet mf'ye hala canbiçen kasıyor.
  • Jayce al keyfine bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamdibey1

    Jayce al keyfine bak

    Sabit kamerada oynadıgım ıcın e q tutturmakta zorlanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst koridor : poppy, jayce,shen,maokai,nautilus

    Orman: rengar, kha,lee,yine rengar, yine kha

    Mid: lb,kata,cassio, yine lb ve yine lb

    Adc: jhin, ashe , varus, varus, varus bak burda işte altıncı bi seçenek var ; VARUS.

    SUP: malzahar, zyra, malzahar,malzahar ve çok şaşıracaksın, hiç tahmin edemezsin; brand

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5'i 1 arada=Kayle



    Hem Kayle'ye hakim olsan oyun sonunda 1v5 o kümede rahat atarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jayce al mid de solo da takıl iyi ögren main jayce yap benim main :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.