Şimdi Ara

Her odaya ethernet portundan internet vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 odamda duvarda ethernet portu var. Vodafone Yanımda çalışanı sadece salondaki porta internet verdi (evin girişindeki sigortaların olduğu elektrik panosunda 3 odadan da gelen kablo var ama çalışan salonun kablosunu seçip bağlantıyı yaptı) dolayısıyla modem salonda şu an. Elektrik panosunda bir de priz var. Şimdi ben


    Modemi panodaki prize bağlasam, dışardan gelen internet kablosunu da panonun içinde modeme bağlasam, odalardaki portlara giden ethernet kablololarının uçlarına (3 kablo) jak taksam, jakları panonun içine yerleştireceğim modeme hemen orada bağlasam böylece bütün duvarlarımdaki ethernet portlarında performans kaybı olur mu? (sonuçta diyelim 20 metrelik bir kablo duvarların içinden geçiyor, ben de duvardaki porta switch denilen çoklayıcı cihazı bağlayarak hem tv hem ps4'e kablo çekeceğim) Olursa performans kaybı yaşanır mı? Sizce uğraşmaya değer mi? Şu anki senaryoda örneğin yatak odasında powerline kullanıyorum ve performans kaybı %50 civarında, kablosuz kullanımda ise ping oluyor. Yukarıda anlattığım şekilde alacağım performans daha iyi olur diye düşünüyorum. bu işlerden anlayan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üç f -- 7 Aralık 2021; 0:14:23 >







  • panoda modemin kablosuz performansı salon ve odaları etkilemezse olabilir. aslında salondaki ethernetden panoya ver interneti. orada swtich kullan ve tüm odalara dağıt. veya modemi ortada olacak şekilde konumlandır ve en yakınındaki duvardan panoya internet ver.

  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    Salondaki ethernetten panoya nasıl vereceğim interneti?

  • üç f Ü kullanıcısına yanıt

    modem nerede?

  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    Salonda

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.