Şimdi Ara

Her İnsana Ücretsiz Maaş (Robot Projesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size bir adet robot verilecek ve bu robot sizin yerinize çalışacak yapayzeka olarak çalışabilir müşteri destekleri veyahut kas gücü olarak taşıma nakliyatta çalışır size ise maaş verilecek siz çalışmışsınız gibi böylelikle insanlar kendine hobilerine sevdiklerine zaman ayırabilecek bilim ve felsefe konusunda daha fazla ilerleyeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Destekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Default olarak bir 1+1 ev ve asgari ücrete yakın para verseler hiç çalışmam.

• Bu kapitalizmde imkansiz komunizmde mümkün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Kapitalizm belki şöyle yapar mesela 3 yıl çalışırsın hiç para harcamazsın sonra o parayla asgari ücreteçalışacak bir robot satın alınırsın AMA eğer 8 yıl çalışıp robot almaya kalkarsan bu sefer robotun çok daha iyi işlere sahip olur doktorluk gibi o misal

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Ağaaa bize yedirmezler

Kapitalist firmanin 1 saatte urettigi robotu sana 8 yilda vermeleri gene emek sömürüsü

Suan abd dolari karsiliksiz basiyor 10 cente 100 dolarlik banknot basiyor gelip senin ciftcinden 1600 liralik domates aliyor tam o mantik

Bu sistem yikilmadan emek sömürüsü bitirilmez insanlar da wc temizligi gibi insan onuruna aykiri igrenc islerde surunmeye devam eder

3 yil calissan hepi topu 100 bin biriktirirsin. o paraya da 2-3 tane robot supurge alirsin ne robotu..

• mind of a madman m kullanıcısına yanıt

Bu robotlar üretildiğinde akp çokdan iktidardan gitmiş ekonomi düzelmiş olur  

• bu ne bicim proje hocam

• detroit becoma human adlı oyundan çaldım  

• Sen kendi yerine çalışacak robot alıyorsan şirketler çoktan zibilyon tanesini almıştır zaten.

Sonra işsizlik tavan yapar

Tavan yapan işsizlikle ekonomi dönmez

Ekonomi çökerse de ölürüz herhalde

• Değişik bir fikir, nasıl olur bilmem. Aslında bunun yerine şunu da mantıklı buluyorum. Thomas More'nin Ütopya'sında halk çalışıyor bir süre ve ondan sonra ise ilgi alanlarına göre (ki bu baba mesleği de olabilir kişinin tercihi) belli bir kursa gidiyorlar. Yani kimse aylaklık etmiyor. Hatta devlet halkı teşvik etmek içinse de şunu yapıyor eğer alanında başarılı olmaya başladıysan (mesela bilim adamlığınsa başarılı olmaya başlarsan) seni normal çiftçilikten alıp bilim adamlığına yerleştiriyor. Halkın zevklerine göre bir meslek seçmesi söz konusu. Ki böyle olunca hem halkın işten aldığı zevk artıyor bunlada işin verimi artıyor. Eğer gerçek hayatta bu olsa güzel olmaz mıydı? Yani günümüzde bu ömrübilla olmaz da hani olsa fena olmaz mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 24 Mayıs 2022; 15:34:2 >
  • Ben katılmıyorum. Çünkü dünyada çok iğrenç insan var. Özellikle Türkiyeye gelecek olursak bu sayı baya fazla. Bazı insanların cidden sabah akşam çalışıp çok fazla boş kalmaması lazım. Topluma çok kazandırmamak lazım.

Aaaaa buradan mı aldınız fikri. Bu oyun bayağı hoşuma gider oynayamadım ama izlemesi eğlenceli

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 4:9:53 >
  • ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt

yaptığınız en ufak seçimlerin bile devasa önemi var süper bir oyundur 15-20 fps alarak oynadım :D izlemesi de çok iyi

• bundan dolayı Reptilianlara tapmalıyız  

Evet Quantic Dream seçim mantığını sağlam ayarlıyor sahiden.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 4:9:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.