Rezilliktir Yaşama hevesi bırakmaz Bunaltır Hayat çabuk geçer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her gün işe gitmek

-
-
Neyseki cumartesi/pazarımız var.
Bir de pandemide ki gibi mesai 10:00 - 16:00 arası olsa…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kadar milyon insan enayi zaten her gün işe gidip gelicek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 6 Mayıs 2025; 21:34:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ultra zengin değilsen çalışmak istiyor insan bence çevremde zengin insanların çoğu daha çok çalışıyor ama tabii kendine çalışıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum haftada iki günden az tatil yeterli değil.
yorulmadınizmi hocam
-
Bir gün istirahat zaten, yorucu işte çalışanlar için tatil yok, istirahat var.
-
Haftada 2 gün izin şart
Yaşamak için maaşa ihtiyaç duymasam bir dakika durmam. Hayat kısa, yapacak o kadar çok şey var ki, masa başında oturup ziyan ettiğim hayata çok üzülüyorum. Ama işte, kediye mama almak için para lazım...
-
O kadarda olmaması lazım hep tüketim hep tüketim topluma çevreye kimseye bir katkın olmaması üretim yapmamak hizmette bulunmamak psikolojik olarak insanı kötü etkiler maaşa ihtiyaç duymasam bile gönüllü olarak çalışırdım.
-
Katılıyorum. Benim "yapacak çok şey var" cümlemin arkasında da benzer işler var aslında. Masa başında oturup para kazanmak yerine o vakti ruhumu besleyecek uğraşlara yönlendirebilmek isterdim. Gönüllü olarak şuan yaptığım mesleği yapmazdım ama örneğin.
-
hayat her durumda çabuk geçer. bu hayatın temel kanunu:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X