Şimdi Ara

Her gün 2 bira içmek alkoliklik midir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi film izlerken içiyorum iyi gidiyor. Sarhoş olmak için içmiyorum ama çok çok az da olsa kafamı uyuşturması hoşuma gidiyor.
    Diğer alkollerle aram pek iyi sayılmaz. Malibu ve Baileys seviyorum bira dışında.

• Degildir hatta faydalidir

Alkolik olan adam gunde 10 tane icer net
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Benim 3.de midem bulanmaya başlıyor, art arda 4 kez bira içemedim hiçbir zaman. Millet nasıl barlarda 5 10 tane içiyor anlamıyorum.
  • Geçenlerde Baileys aldım, beğenmedim. Başlarda güzel gibi ama beni çok baydı
  • Alkolik değilsin ya keyfine içiyon işte diziylen felan .d
  • Zaitan kullanıcısına yanıt
    Dalga geçmiyorsan tavsiye vereyim. Filtre kahveyle karıştır, soğuk içeceksen buz+süt
  • Arkadaşlarım her gün içilir mi ohaa diyor, babam lanet alkolik diye bağırıyor ondan sordum. Yapacak bir şey yok dizi izleyip bira içiyorum her gün.
  • Dalga değil, sürekli görüyordum bi deniyeyim dedim ama ben sek içmiştim
  • Zaitan kullanıcısına yanıt
    Sek içilmez, tadı güzel ama ağır.
  • kesinlikle
  • hangi kafan uyuşuyor
  • Bunu en iyisi bi alkolog hocama danisalim
  • Değildir, sana vereceği en büyük zararı yağ oranı yönünde olur. Eritemiyorsan, gittikçe göbek bağlıyorsan azaltmayı düşünebilirsin.
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    180/70 göbek düz dururken yok ama oturunca simit oluyor. Haftada 2 3 gün ağırlık çalışıyorum, kardiyo yapmayı sevmiyorum 10 dk anca bisiklet sürüyorum.
  • İlk biranı geçen hafta içmedin mi sen alkolik mi oldun şimdi de
  • aklıma gelen birkaç kilit soru var

1- "istesem bırakırım da ne gerek var yeaa" demeden gerçekten de belli bir süre -mesela 1 hafta- içmeden durabiliyor musun
    2- dışarıdaysan "eve gideyim de içeyim" diye düşünüyor musun
    3- içmediğin günlerde uykunda vs bozukluk oluyor mu

bence bu gibi sorular alkolik olup olmadığını belirleyebilir gibi şu aşamada.

ama HER GÜN 2 bira bence sağlığa zararlı. haftada 2-3 gün 1 bira evet yararı var ve zararı yok denilebilir.
    ama sanırım sen bünyeni buna alıştırmışsın ve bu kötü. evet birada az alkol var ama alkol zehirdir. HER GÜN 2 bira da vücudunun standardı olduysa bu kötüdür.
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    1-)Şubat ayı boyunca dışarıdan hiç alkol almayacağım dedim. Almadım da. Evde yarım şişe baileys kalmıştı onu kahveye katıp içmiştim başka alkol almadım 1 ay.
    2-)Pek dışarı çıkmıyorum, ama dışarıdaysam aklıma gelmiyor sanırım eve gidip içmek.
    3-)Hayır ama uyku düzenim zaten bozuk birayla alakası yok.
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekbiumursanmaz -- 18 Eylül 2023; 19:11:2 >
  • Şimdi olsa da içsek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-312B33BF8

Benim 3.de midem bulanmaya başlıyor, art arda 4 kez bira içemedim hiçbir zaman. Millet nasıl barlarda 5 10 tane içiyor anlamıyorum.
    bir yandan isiyorsun kardesim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.