Şimdi Ara

Her filmde Pakistanlı ve Hintli görmekten bıktım artık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bilmiyorum bu durumdan rahatsız olan var mı başka ama bir Türk olmama rağmen Amerika'nın bu politikası beni bile sıktı. Hangi hollywood filmini, hangi diziyi seyredersem seyrediyim, bir kaç saniyelik rol olsa bile Hintlilere, Pakistanlılara veya başka müslümanlara yer vermeye başladılar son bir kaç yıldır. Özellikle DC ve Marvel filmlerinde bu daha baskın. Spiderman Homecoming'i ergen esprileri de dahil olmak üzere sırf bu yüzden ilk 15 dakikada kapatmıştım. Keza Justice League de öyle.

    Mesela daha geçen oscar töreninde bir şarkı gösterisinde dansçıların arasına bir ninja koymuşlar. Özellikle en ön sıralara ki millet görüp ''ooo işte müslüman bacımız oscar töreninde dansediyor'' desin diye.

    Sırf Trump geldiği için mi karşıtlar böyle yapıyorlar yok onlar da bizim kardeşimizdir falan diye? Ya da tam aksine Trump böyle istediği için mi? Nedir yani? Bana bu izledikleri politikanın detaylarını anlatacak biri var mı?

    Benim gözümde bunlar Amerika'nın suriyelileridir. Bir b.ka yaradıkları yok. Bari şu güzelim filmlerini dizilerini bunlarla kirletmesinler. Asyalılara alıştık bunlara alışmayalım bari.

    Sadece Amerika'da değil tabi. İngiltere'de de çok bunlar. Filmlerde iyi gösteriyorlar ama bunların nasıl birileri olduğunu görmek istiyorsanız bir otelde çalışın yeter.







  • siyahilerin race card olayı varya işte millet baktı bu race card işinden siyahilere beleşten rol,fırsat ve iş imkanları veriyorlar.bu nedenle herkes kullanmaya başladı. thor filminden en basit örneklerdendir.heimdall beyazlığıyla ünlü biri filmdeki aktöre bak,birde thor'un asyalı arkadaşı var.son thor filmindede korumaların lideri yine asyalı.ayrıca çoğu yerde latin amerikalılarda araya kaynıyor.daha bir sürü örnek çıkar ama hem mobilim hemde bu konu çok kalmaz diye yazmıyotum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.