Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: streamin , streamin Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.999
Cevap
182
Favori
520.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Dün Mediamarktta Lenovo P2 ve Huawei P9 Lite 2017 inceleme fırsatım oldu hocam. Ama kafam çok karıştı. Lenovonun kamerası gerçekten kötü. Benim için öncelik değildi lakin insanın aklına şeytan düşünce canı sıkılıyor yine de Huaweinin kamerası daha güzel. Her iki telefonun tasarımı da öyle çok ahım şahım gelmedi açıkçası. Asfalt 5 yüklüydü oynadım herhangi bir sıkıntı göremedim. İnternet bağlantısı olmadığı için web ve video performanslarına bakamadım. Lenovonun orta tuş tepkimesi biraz yavaş gibi geldi. Teşhir ürünü olmasından kaynaklı bir durum olabilir belki bilemiyorum. Telefonda Nougat yüklü değildi o bakımdan da inceleme şansım olmadı. P9 Lite ile ilgili internette yaptığım araştırmalarda 2.5 saatte şarj olduğunu duydum. Ayrıca 16 GB dahili hafıza da biraz düşük geldi. Zenfone 3 de aynı sürede şarj oluyormuş. Ayrıca yedek parçası Türkiyede olmadığı için tamir esnasında çok yüksek bedeller istiyorlarmış kullanıcıdan. Saydığım nedenlerle 3 telefondan da soğudum gibi. Son geldiğim durum şu oldu biraz daha araştırma sonunda.

    Huawei GR5 2017: Çok fazla kullanan bulamadım yeni bir telefon olduğu için. 2 saat şarj süresi demiş forumda konusunu açan arkadaş o biraz olumsuz geldi. Hızlı şarj var. Diğer hususlarla ilgili araştırmaya devam ediyorum. Huawei Türkiye garantili. Teknosa fiyatı 1399 TL, N11 1558 TL. Antutu puanı 56.700.

    Samsun J7 Prime: Bu telefonu da çok fazla araştıramadım ama kağıt üzerinde fena değil gibi duruyor özellikleri. Samsung Türkiye garantili 1264 TL N11de. Antutu puanı 46.500.

    Huawei P10 Lite: Ram 4 gb, dahili hafıza 32 gb, hızlı sarj özelliği var. P9 Liteın biraz daha geliştirilmiş hali. Henüz Türkiyede yok. Ne kadar sürede gelir, beklemeli miyim bilmiyorum. Fiyat bilgisi yok. Antutu puanı 61.400.

    LG G5: LG G2 kullanıyorum şu an. Eşime de geçen yıl LG G4 aldım. Servisinden çok memnunum. Bikaç kez götürmem gerekti çoğu benden kaynaklı ekranı falan kırdım adamlar tamir edip ertesi gün verdiler ürünü hepsinde. 2 kez panel, 1 kere de batarya değişti ben talep ettiğim için ekranı kırdığım sefer hariç herhangi bir ücret ödemedim. Değişen ilk ekranda da şu an kullandığım ekranda da sararma oldu LG G2 de. Ama genel olarak telefondan da servisten de memnunum. Ama eşimin telefonunda G4lerde genel olarak görülen kendini kapatma açma vs herhangi bir sorun olmadı. Biraderde olmuştu servise gönderdi panel değiştirip gönderdiler şu an bildiğim sorunu yok. Velhasılkelam söylemek istediğim LG G5 alsam cam plus modulüyle birlikte 2000 TLye. eşime versem G5i, G4ü ben kullansam işimi en az 1 yıl daha görür gibi geliyor. G4 bordo almıştık hediye batarya kiti de var. Şarj sorunum da çözülmüş olur bu şekilde. 1 yıl içerisinde Lenovo P2 gibi yüksek bataryalı telefonlar çıkacağını düşünüyorum. Ayrıca krin işlemcili ve ddr4 versiyonlu rame sahip telefonların da artacağını düşünüyorum. Siz olsanız ne yapardınız tüm bunlar göz önüne alındığında

    Edit: Bu arada N11 fiyatı vermemin nedeni taksit yaptıklarını düşünmemden ötürü. Yanlış biliyor olabilirim ama taksit seçenekleri içinde 6aya kadar vade farksız gözüküyor her telefonda. Gittigidiyor, Hepsiburada ve teknoloji marketleri taksitli satış yapmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meldroth -- 9 Nisan 2017; 14:16:49 >




  • Meldroth M kullanıcısına yanıt
    insan almışken her yönünden iyi bir telefon almak istiyor hocam P2 alırsanız sadece pil performansı için almış gibi oluyorsunuz ben zamanında P1 kullandım tamam bir telefonu 2 veya 3 gün şarj etmemek çok iyi ama sadece pil ile de iş bitmiyor bunun kamerası bir yere giderken dur çekeyim diyorsunuz bir çekiyorsunuz sonuç hiç tatmin edici değil bu gündüz performansı geceyi saymıyorum zaten Huawei ile ilgili olan parçası yok vs. yanlış bilgi FixSmart servisi çok iyi ve Huaweilerde ilk 3 ay ekran kırılmasına rağmen değişim oluyor servisi iyi benim açımdan , şu videoda yardımcı olacaktır.

    https://www.youtube.com/watch?v=HunNs--ZpNk

    Huawei de ben GR5 kullandım zamanında çok memnun kaldım ama 2 GB / 16 GB olduğundan değiştirdim depolama birimi yetiyor ama Ram yetmiyordu açıkcası ama kullandığım ve çok sevdiğim sayılı telefondan birisiydi şarj olma süresi benim için pek önemli değil ben geceden takıyorum telefonu sabaha alıyorum şarjdan eğer sizin için önemliyse bir Hızlı şarj adaptörü ile işi çözebilirsiniz hocam günlük hayatta Antutu puanının herhangi bir önemi yoktur o yüzden o puanlara çok takılmayın N11 ticari kart hariç hiçbir kredi kartına taksit yapmaz.

    Eğer bütçeyi 2000 Tl ye kadar çıkardıysanız çok daha güzel telefonlar var Sony XZ Huawei P9 Samsung A7 2017 gibi üst düzey telefonları o fiyata bulabilirsiniz. Ben LG G2 ve G4 kullanıcısıydım ekran sararması ve arka kapak değişimini sorunsuz yaptılar evet ama ben çekinerek alırım eğer LG alacak olsam çünkü her telefonunda başka başka sorunlar var ve G5 in tasarımını hiç beğenmiyorum hocam.




  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Eğer taksit seçeneği ticari kart hariç olmuyorsa LG G5 alamam ne yazık ki. Parça ile sıkıntı yaşayan arkadaş Asus Zenfone 3 ile yaşamıştı sanırım ben telefonları ardarda sıraladığımdan tam anlaşılmamış. Huawei P9 lite fiyatı gayet uygun ama 16 gb dahili hafıza ve sarj süresi nedeniyle almayacağım. Sizin kullanmış olduğunuz Xiaomi Mi 5 serisinden de kullanıcılar memnun ama ithalatçı garantisi gözümü korkutuyor. Herhangi bir sorun yaşamadan telefon tamir edilecek olsa dahi kargo gitti geldi yapıldı derken 20 gün ile 1 ay arası bir süre telefon kullanmamayı göze alamıyorum. Huawei P10 liteın ülkemizde ne zaman satılacağına ilişkin bir bilgi alabilirsem müşteri hizmetlerinden ve kısa bir sürede gelecekse onu bekleyeceğim. Olmadı yine Huawei GR 2017 modelini alacağım sanırım. LG G2nin dokunmatiği bozulmamış olsa daha beklerdim ama çok bekletecek gibi değil. Konuyu takip edip aldığım telefonla ilgili bilgilendirmede bulunurum. Telefon arayan arkadaşlara da yardımımız dokunur umarım.




  • 1500 tl civarında parmak izi okuyuculu şarjı 1 gün gidecek bir telefon arıyorum

    - xiaomi mi 5 prime
    - mi max
    - huawei mate s
    Aklımda bunlar var başka önerisi olan var mı?
  • woldhkk W kullanıcısına yanıt
    Mi 5 Prime iyidir hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Var mı başka önerin hocam? Pek oyun oynayan biri değilim sadece şarjı iyi gitsin kamerası iyi parmak izi okuyuculu 5 inç veya daha büyük birşey olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woldhkk W kullanıcısına yanıt
    Hocam Mate S eski bir telefon çok güzeldi ama daha güncelleme almayacak Mi 5 1330 TL 64 GB modeli Bende 32 lik var çok güzel cihaz o fiyata alabileceğiniz. 1500 TL civarı daha iyi bir telefon yok piyasada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Mi 5 prime ile mi 5 arası fark nedir bilgin var mı? Birde şarjı nasıl gidiyor benim elimde zenfone 5 var bir günü çıkarmıyor o yüzden iyi bir pil performansı istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mİ 5 kullancısı olarak artı ve eksilerini müsait olunca yazar mısın hocam? Sanırım şu an en düşük ücret ile en yüksek performansı alacak ve beni 1 yıl idare edebilecek bir telefon alıp beklemede kalacağım. Daha fazla para vermemi gerektirecek ahım şahım dikkatimi çeken bir telefon olmadı. gittigidiyor da 100 TL maxipuan ile 1099 TL ye geliyor. Bu akşam sipariş vereceğim sanırım. Şarj etme süresi, multitasking hızı, güncelleme durumu, parmak izi okuyucu hızı, telefonu en yoğun kullanımınızdaki kullanım detayları, kamerası ve şarj süresi ve paket içeriği gibi hususlarda son kez ayrıntılı bilgi verirseniz daha fazla rahatsız etmeyeceğim sizi Delta garantiliymiş ürün. Ankarada var gibi gözüküyor servis. Umarım çok sıkıntı yaşamam ama şu an için en mantıklısı bu gibi duruyor.




  • woldhkk W kullanıcısına yanıt
    Mi 5 Prime 64 GB depolama alanı var Snapdragon 820 İşlemci hızı 2,15 Ghz
    Mi 5 Standart 32 GB İşlemci hızı 1,80

    Başkada bir farkı yok günlük kullanımda çok rahat 1,5 gün gider
  • Meldroth M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir çok telefon kullandım gerek amiral gemisi gerek orta seviye gerek giriş seviyesi hepsinden bulamadığımı bu telefonda buldum diyebilirim ufak tefek jestleri var telefonun home tuşuna dokunmatik gibi basarsanız geri geliyor okuma modu kendi içerisinde temizleyicisi kendi içinde benim telefonu alıp ekstradan kurmam gereken başka bir uygulama kalmadı ben N11 TuruncuMağaza'dan aldım geldiği gibi kontrolleri yapıp kullanmaya başladım Beta olarak güncellemeler her cuma günü geliyor bazen iyi bazen ise kötü oluyor bunu istemezseniz Stabil Roma geçiş yapıyorsunuz aylık olarak güncelleme alıyorsunuz başlangıçta sağa ve sola kaydırma problemleri vardı gelen güncellemeler ile o sorunum yok şimdi şarj süresi için bir şey diyemem hocam ben telefonu gece şarja bırakıyorum sabah olunca uyanıyorum kendi içinden çıkan şarj aleti hızlı diyorlar ama bende başka bir şarj aleti olduğu için onu kullanıyorum 1A çıkış gücüne sahip 3000 Mah bataryayı yanlış hatırlamıyorsam 2,30 Saatte yakın dolduruyor fakat dediğim gibi kendi şarj aletini kullanmıyorum multitasking de herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum malum elinizdeki Snapdragon 820 hiçbir sorun yok arayüzde yağ gibi akıyor bir sürü kişiselleştirme mevcut parmak izi okuyucusundan çok memnunum yeni versiyon olan 0,03 ms de açılan parmak izi sensörü kullanılmış her defasında doğru ve hızlı açılıyor ben cebimden telefonu alıp kaldırana kadar açılmış oluyor ekran öyle söyleyim telefonu yoğun olarak kullandığımda bile 1 kere yolda bırakmadı Türk Telekom hattı kullanıyorum ve Bahçelievlerde pek fazla çekmiyor çekmediği içinde çok güç harcıyor telefon öyle olduğunda bile en kötü 4,30 saat ekran süresi aldım diyebilirim güç tasarrufu açık değil açılsa daha da artar bu süre evde wifi ile çok rahat 6 saat ve üzeri alıyorum kamera performansı olarak gayet iyi olduğunu söyleyebilirim oldukça tatminkar sonuçlar veriyor en yakın zamanda İphone 6 ile karşılaştırdım bariz üstün 6 dan garanti konusu evet benimde kafamı kurcalıyor ama 1000 TL civarında olan garantili dediğimiz telefonlar bu telefonun yarısı performansında ve aynı fiyatta bir şey olursa kötünün iyisi olan deltaya gideceğiz hiç bir şey olmazsa telefon 1100 TL hocam 2500-3000 TL verip mağdur olan çok insan gördüm bu forumda para kolay kazanılmıyor tabi ama durum bu şekilde alıp sorunsuz bir şekilde kullanan çok kişi var.




  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Yani elimde 1300 tl var şu anda zenfone 5 kullanıyorum pili hiç yetmiyor gün içinde o yüzden mi 5 prime şarjı iyi mi merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woldhkk W kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi bir pil performansı var hocam hiç merak etme güç tasarrufunu açmazsan 4G full parlaklık 5 saat wifi ile ekran parlaklığı kısık yaparsan 6 ve üzeri ekran süresi alırsın.
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Saol hocam çok teşekkür ederim yardımın için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woldhkk W kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam hayırlı olsun şimdiden
  • Meldroth M kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba dün Huawei GR5 2017 aklınızda kalmıştı sanırım şu videodan sonra tekrar düşünün isterseniz. Burada GR5 2017 olarak geçiyor ama dünyada Honor 6X olarak geçiyor bu model.



    https://youtu.be/iXhw0hLmqG0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Açıkçası aklımdaki telefon bu hocam şu an. Mi 5 gözüm kapalı alacaktım ama Delta ile biraz daha araştırma yaptım sanırım almayacağım. Adamlar resmen "Ya bana olmaz, benim başıma gelmez" dedim kendime diyor sonrasında bir sürü sorun yaşıyorlar. Kullanıcıların neredeyse hepsi böyle. Rezillik çekeceğime başka bir telefona yönelmek zorunda kaldım. İnanın imkanım olsa elden garantisiz alırım o telefonu ama Delta garantili asla. Videoyu akşam ayrıntılı izleyeceğim iş çıkışı. Forumdaki kullanıcı konusunda arkadaşın biri 10 saat ekran süresi aldığını söylüyor. Bilmiyorum ne kadar doğru 8 saat bile olsa benim için gayet hoş olur. Lenovo P2 ile kıyaslamaya çalışıyorum kafamda. Şarj ve fotoğraf çekimini bir kenara koyarsak Lenovo P2 4 RAM, Huawei GR3 2017 3 RAM, Huaweinin işlemcisinin daha iyi olduğunu düşünüyorum ama ekran kartlarını kıyaslayamadım kafamda. Malum oyun oynamayı seviyorum Oynadığım oyunlar gerçi öyle ahım şahım performans gerektiren oyunlar olduğunu düşünmüyorum. Genel olarak kule savunma, MOBA, Heroes Charge tarzı oyunlar ve kart toplama oyunları.




  • Hocam elimdeki gm5 plus telefonu satıp üstüne biraz ekleyip 1000 liraya vatan çıkışlı garantili lg g4 almayı düşünüyorum sizce alayım mı mantıklı bir fikir mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    Pek değil hocam sonuçta G4 de kronik arızaları olan bir cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam maksimum 700-750 TL telefon önerisi yapabilir misiniz? Açıkçası lenovo k5 Plus düşünüyorum (Hocam lütfen 750yi geçmesin zaten en fazla bütçem bu kadar)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.