Şimdi Ara

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel# (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.737
Cevap
63
Favori
188.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • s7 nin kamerası iyidir herhalde ama mor çizgi sorunu varmı araştır
  • Bütçem 2k belki 100 aşağı 100 yukarı yapabilirim 3 hafta içinde almam gerekiyor. Benim için önemli olan 1. Stabilirlik 2. Kamera bunların ikisi olsun yeterli zaten çoğu telefon pil anlamında bir günü çıkarıyor. Aklımda mi6 64gb var fakat sizinde fikrinizi almam gerekiyor.
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    yok ya tipi hiç hoş gelmedi.
  • Arkadaşlar 1000-1200 tl bütçeli bir telefona ihtiyacım var.Annem kullanacak o yüzden çok performanslı olsun vs demiyorum sizler telefon piyasasını takip edenler olarak ne önerirsiniz?

    Çok yakınımda yetkili samsung servisi olduğu için samsung garantili bir telefon almak bana daha yakın geliyor.

    Gözüme çarpan daha öncede bakmıştım güncel olmasada Samsung j7 prime nasıldır?Kendi içinde farklı versiyonları var mı?

    Ayrıca bu j7 nin birde core olanı var farkı nedir hangisi alınır? 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu ağustos eylül gibi alıcam belki fiyatlar azalır. bütçe 3000-3500.

    en çok önem verdiğim şeyler;

    kulaklık-müzik kalitesi en en önemli etken.
    tasarım.
    ekran kalitesi.
  • unifeel kullanıcısına yanıt
    Sony XZ Premium
  • 00626 0 kullanıcısına yanıt
    Lenovo P2 al başka telefon aramana gerek yok 1300 civarı bulunuyor. 18 saate kadar ekran süresi var telefonun. Eğer anneniz whatsapp arama, arada bir sosyal medya harici pek kullanmıyorsa şarjını 1 haftada bitiremez. Ayrıca fiyat-performans ürünüdür donanımı fiyatına göre iyidir.
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Sony XZ1 herşeyiyle performans canavarı donanımı harika diğer özellikleri de öyle 2300 civarı vatanbilgisayar veya teknosada bulunabiliyor. Eğer bütçeni arttırabilirsen Sony XZ Premium 2700 civarı alabilirsin. İnternette daha uyguna da vardır.
  • Hocam xz1 i de inceledim yani 2700 civarı bütçem yok 2 k var hani xz1 de 2150 falan civarı bulursam yapıstırırım ama bataryası daha düşük telefonun ve mi6 ile aralarında ram farkı var
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Hocam bataryası kendine gore yetiyor hatta artıyor. xaiomi ile sony yanyana bile gelemez bence. hatta daha geniş bakarsak, ithal garanti ile resmi distribütör garantisi arasında buyuk farklar var bence. yerinzde olsam butcem yettiği zaman xz1 i alır rahatıma bakarım. Çünkü beniç için herşeyden once cihazın garantisi ve muşteri desteği gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklik-muzik-ekran-kamera açısından hangisini önerirsiniz ?



    HTC u11 (kulaklıkları mükemmel)

    Samsung Galaxy s8 (ekranı mükemmel)

    Huawei matematik 10 pro (kamerasi mükemmel)

    iPhone 7 plus (sistemi iyi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a8 veya a8 plus ile benzer fiyatta olan ama daha iyi batarya süresi sunan bir başka telefon önerein var mı?
  • En üst sekmentinin kamerası alt sekmentten düşük olan var acayip.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,



    İki yıldır S7 kullanıyorum, iPhone'dan geçmiştim ve android ilk başta güzel gelse de gereksiz karmaşıklıktan dolayı yeniden ios cihazına geçmeyi düşünüyorum.



    7 Plus ile 8 plus arasında kaldım. Kamerada benzerler oldukça, performans da keza öyle. 3 4 yıl en az kullanmak istiyorum keza önceki iphone cihazımı öyle kullanmıştım. 8 plus için aradaki 1000 tlyi vermek değer mi? 7 plus ihtiyacımı fazlasıyla karşılar diye düşünüyorum ama sizlere de sormak istedim. Oyun oynamam, okey tavla anca oynarım. Güç gerektircek işlem yapmam kısaca telefonda ama pil ömrü önemli benim için. Fikirleriniz için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 7 kullanıyorum ve daha özgür kullanım için androide geçeceğim. 2 bin tl fiyat aralığında xiaomi mi 6 ve lg g6 yı düşündüm ama g6 yı burada tavsiye edilmediği için eledim. Kamera performansı ve kulaklık sesi kalitesine önem veriyorum. mi 6 kamera konusunda iphone 7 kadar iyi midir?
    Ayrıca mi 6 modeli 25 nisan'a kadar migros ve kipada 1799 tl. Buralardan telefon alınır mı, garanti konusunda güvenilir midir?
  • chameleon41 kullanıcısına yanıt
    Uzman degilim ama migrostan telefon alınır. Bisey oldugunda dogruca migros muhatabin olur.



    Butceyi biraz daha arttirip huawei p10 alabilirsin.

    Iphone stabilitesi android özgürlüğü sağlayabilir. Kamerasi iyidir. Huawei turkiye garantili alirsan Apple dan daha iyi hizmet alirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    cihazı tarifeye ek olarak alacağım ayda 65tl ye huawei mate 10 lite mı 75tl ye huawei p20 mi alsam karar veremedim bu fiyat aralığında bir de sony xa1 plus var ancak eski sonyci olmama rağmen tasarım olarak pek cezbetmedi mate 10 lite alınır mı aradığım özellikler ise batarya 1 günü rahat çıkarsın kamera da iş görebilecek netlikte olsun gerisi pek mühim değil ayda 65tl ye matel 10 lite mı 75tl ye p20 mi?
  • @Ohan
    Androidin nesi karışık ya? İosa video resim film atmak için bile itunes programı gerekiyor. Ben kurtulmaya çalışıyorum iostan, zaten güncellemelerle batırdılar telefonları. Yinede iphone alacaksan son çıkanı al birde 3-4 sene kullanacakmışsın.

    @chameleon41
    migrostan aldığında muhattabın migros oluyor onun haricinde bir farkı yok genelde delta garantili oluyorlar diye biliyorum

    @burakketenci
    xa1 ler sıkıntılı xa2 gelirse onlar alınabilir, mate 10 lite güzel ama android 8 almamış daha p20 lite 8 le geliyordu belki 9 da alır. Fakat aradaki fiyat farkı donanıma yansımıyor mate 10 lite herhalde daha iyi seçim olabilir
  • Bir dokunmatik küçük cihaz için bence gereksiz detaylara sahip. Iphonedan sonra ilk geçişimde bu iplerin elinde olması hoşuma gidiyordu. Örneğin istediğim videoyı indirme iphonea geçince olmayacaktır mesela ama uygulama menüsünün olması bile beni yoruyor. Launcher ile değişebilir ama ne gerek var onu yüklemeye? Üstelik her uygulamadan iki tane var. İki saat, iki tarayıcı bilmem ne. Tercih meselesi tabii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohan kullanıcısına yanıt
    Arayüz kişiselleştirebildiğin için bence tercih konusu olmamalı. En çok kullandıklarını alırsın ana ekrana veya alt bara dizersin rahatça ulaşırsın.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.